ignazz Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Chodzi mi o to czy jako 3 mogę przejść z telefonu na TV jak będę w domu gdy koledzy będą oglądać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 13 minut temu, ignazz napisał(a): Chodzi mi o to czy jako 3 mogę przejść z telefonu na TV jak będę w domu gdy koledzy będą oglądać swoje Możesz. Wypierdoli cię dopiero gdy czwarte urządzenie na raz będzie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): razem z @człowiek...morza szukamy trzeciego do dzielenia LP najlepiej jakby to był jednak znany user, takze przepraszam z góry jak ktoś się nie załapie No to robimy. Gdzie blika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): razem z @człowiek...morza szukamy trzeciego do dzielenia LP najlepiej jakby to był jednak znany user, takze przepraszam z góry jak ktoś się nie załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 2 godziny temu, ignazz napisał(a): No to robimy. Gdzie blika Pierwszy odezwał się kolega @Wirakocza na PW, ale myślę, że spokojnie znajdziesz chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października @Raven2156 a my mamy trzecią osobę potwierdzoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Mi się ekipa LP wysypała także chętnie do kogoś dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Ja też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Ile czekaliście na mejla po rezygnacji? Bo ja od zeszłego wtorku a Liga rusza już za 10 dni. Mam chętnych z zeszłego roku i nie wiem ile będę płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Usunąłem subskrypcję 04.09, maila z kodem zniżkowym dostałem 11.09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października to ja zjebalem, bo subksrypce anulowalem dawno temu i mam ją do 25.10. tera pisze po znizki, zeby przedluzyc, to kaza mi sie jebac i mowia, ze nic nie maja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): to ja zjebalem, bo subksrypce anulowalem dawno temu i mam ją do 25.10. tera pisze po znizki, zeby przedluzyc, to kaza mi sie jebac i mowia, ze nic nie maja xd To samo. Anulowałem dawno i przy anulowaniu wyskoczyła mi promka ale olałem bo miało być na HBO. A teraz z HBO lipa i jestem w dupie Także chyba biorę premium na siebie i znajdę chętnych albo nie. Pytanie do tych co premium mieli - jest opcja zmiany adresu email na koncie? Bo jak wezmę premium na siebie i udostepnie komuś z neta hasło i login to nawet jak mi hasło zmieni to mogę odzyskać przez 'I forgot my password' bo do maila mam dostęp tylko ja ofc. Więc nie widzę tu ryzyka, chyba że o czymś zapominam? Jedyne co mi przychodzi do głowy że ktoś napisze na support o zmianę adresu mail do konta i to zrobią bez weryfikacji starego maila no ale chyba aż tak głupi nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 57 minut temu, Ivergs napisał(a): Bo jak wezmę premium na siebie i udostepnie komuś z neta hasło i login to nawet jak mi hasło zmieni to mogę odzyskać przez 'I forgot my password' bo do maila mam dostęp tylko ja ofc. nie zmieni Tobie hasła bez wejścia na Twój mail, także radzę dobrze zabezpieczyć skrzynkę najlepiej kilkustopniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie zmieni Tobie hasła bez wejścia na Twój mail, także radzę dobrze zabezpieczyć skrzynkę najlepiej kilkustopniowo O kumam, dzięki! Także jak ktoś chętny to zapraszam na PW bo mogę wziąć na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Pany od razu po PO anulujcie subskrypcję, wtedy przychodzi zawsze przychodzi minus 20%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października @balech Nie prawda. Zrobiłem tak i zniżka nie przyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 9 minut temu, Tasma napisał(a): @balech Nie prawda. Zrobiłem tak i zniżka nie przyszła. napisz im maila czy jest mozliwosc dostania znizki, support lp jest zajebisty pewnie ci normalnie wysla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): napisz im maila czy jest mozliwosc dostania znizki, support lp jest zajebisty pewnie ci normalnie wysla no niestety to tak nie działa, z tego co widzę, to albo dostajesz zniżkę albo nie i pisanie do nich na nic się daje tak czy inaczej to wciąż wychodzi jakieś 20 zeta na miesiąc przy braniu na trzech, żeby wszystko tak kosztowało to by imo było nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Dokładnie, nie dostanę do niedzieli to w poniedziałek leci 540. Mam kumpla z roboty i na 90+ ziomeczku który był w tym roku. Jako sprawdzony i w miarę poważny user to tutaj też kogoś znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlenRice Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października A ja mam pytanie, czy jest możliowść wykupienia tzw team passa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi