ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Chodzi mi o to czy jako 3 mogę przejść z telefonu na TV jak będę w domu gdy koledzy będą oglądać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 13 minut temu, ignazz napisał(a): Chodzi mi o to czy jako 3 mogę przejść z telefonu na TV jak będę w domu gdy koledzy będą oglądać swoje Możesz. Wypierdoli cię dopiero gdy czwarte urządzenie na raz będzie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): razem z @człowiek...morza szukamy trzeciego do dzielenia LP najlepiej jakby to był jednak znany user, takze przepraszam z góry jak ktoś się nie załapie No to robimy. Gdzie blika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): razem z @człowiek...morza szukamy trzeciego do dzielenia LP najlepiej jakby to był jednak znany user, takze przepraszam z góry jak ktoś się nie załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, ignazz napisał(a): No to robimy. Gdzie blika Pierwszy odezwał się kolega @Wirakocza na PW, ale myślę, że spokojnie znajdziesz chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @Raven2156 a my mamy trzecią osobę potwierdzoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Mi się ekipa LP wysypała także chętnie do kogoś dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi