Skocz do zawartości

Draft A.D 2011

Speedy Gonzalez

Rekomendowane odpowiedzi

I like that...Bobcats możnaby zacząć oglądać jakby wzieli Singletona i Brooksa.

Ale Reggie Jackson ma na 90% obietnice od zespołu z 1szej rundy...Blazers z 21 lub Thunder z 24.

No widzisz, a są też opcje, że ma obiecany #31 pick Miami i pewny kontrakt na kilka lat.

A wyjaśniła się sytuacja Valanciunasa z buyoutem? zostaje jeszcze sezon w Europie czy już teraz idzie do NBA?

Ostatnio mówi się o 2.5mln wykupnego i na 100% w tym sezonie w NBA nie zgra.

Kurde, Cavs moim zdaniem strasznie wtopili z tym Thompsonem... miałem, nadzieje że może skapnie im Williams, ale jednak Wolves go wzięli, ale mimo wszystko byłem przekonany, że wezmą tego litwina, a wydraftowali zmiennika dla Hicksona? Bo na centra trochę przy mały jest, a do Hicksona trochę mu brakuje. W gościu nie widzę potencjału zbytnio aby za parę lat stał się znaczącym graczem w tej lidze, ale zobaczymy, nie przekreślam go na starcie, ale wydaje mi się, że byli lepsi gracze od niego do wzięcia.

Brawo dla OKC za złożenie obietnicy Jakcsonowi...byli dostępni Brooks i Hamilton na pozycje których potrzebujemy...A bierzemy trzeciego PG.

Przynajmniej słowni sa :) trzeba przyznać ze gdyby go wystawili to ziomek byłby w d. i to powarznie, chociaż w sumie teraz też jest bo bedzie 3 do gry na chwilę obecną.

Brawo także dla Bulls... mamy 5 big manów i zero punktujących SG. Co robimy ? Sciągamy kolejnego big mana, który będzie dostępny za kilka lat. Bo jakoś nie wyobrażam sobie, że planują sensacyjne przesunięcie Denga na SG i granie Butlerem na SF.

Dobra specjaliści ja jak zwykle monotematycznie.

Cosik więcej o Justinie Harperze? Tzn to że ciska trójki to wiem. Grał na Pfie, potrafi grać tyłem do kosza i na tej pozycji czuje się najlepiej z tego co mówił ale jeśli trzeba da sobie rade na sfie... i to mnie właśnie zastanawia w nba da sobie rade jako tako na trójce czy ogólnie to ani na 4 a ni na 3 czyli c*** nie gracz ;] i jak z jego obroną?

no żesz k**** ...

Co Cavs zrobili do cholery? Irving wiadomo, że poszedł z 1, szkoda że Kebab i Derrick poszli wcześniej, ale do cholery - Valanaciunas ciągle był do wzięcia ... Granie następnego sezonu z Varehehe i ewentualnie JJem na C to jest strzał w stopę. Fajnie, że Thompson potrafi coś tam pozbierać i pohustlować ale chyba Cavs potrzebne były raczej centrymetry pod koszem ... Może planują wywalenie Jamisona i Barona (tylko kto go k**** weźmie?!) za kogoś pod kosz, wtedy to jeszcze jakiś sens z grubsza by miało ... Bo Tristan z graniem na SF raczej nie do końca może sobie poradzić - no ale zobaczymy co tam z niego później będzie. Najważniejsze, że Cavs wracają do gry stosunkowo szybko.