Allen35 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wyłączyłem jak zobaczyłem kto "bronił" przeciwko Yao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 OLE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) https://youtu.be/cubN3NZBVuI Cześć pewnie już widziała Materiał średni, ale ja nie o tym. Narzekamy na pismakow zza,o eanu, którzy przy różnego rodzaju wyborach kaszania robotę aż miło A tymczasem nasi, włączając w to Orzelka () nie są lepsi. I takim oto sposobem powstsla dziesiątka pg. Payton 10ty, przed nim RONDO! Tak Panowie Rajon fuckun' Rondo jest w dziesiątce, sedzi na 9tym przed pozostałą wyróżniona szóstka! Przemku może mi to łaskawie wytlumaczysz? Edytowane 26 Września 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Poważnie mam coś wyjaśniać? Bo tak na prawdę nie wiem czego tu nie rozumiesz. Zapytano 20 luda by z podanych 20 nazwisk na każdej pozycji wybrali sobie 10 graczy i uszeregowali ich od najlepszego do najgorszego za ich grę od sezonu 2000/2001. Później organizatorzy przyznali punktację np: za miejsce 1 = 20 punktów i po zsumowaniu wyszedł taki o to ranking. U mnie zgadzało się tylko miejsce 7 jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Głosowanie było jawne? Bo na tego rondo ktoś pddac swoje głosy musiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nie było jawne. Wszystkie wyniki widzieli tylko organizatorzy. Ale powinieneś się cieszyć z tego, że masz w drużynie tak zdolnego rozgrywającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 wolalem calderoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Poważnie mam coś wyjaśniać? Bo tak na prawdę nie wiem czego tu nie rozumiesz. Zapytano 20 luda by z podanych 20 nazwisk na każdej pozycji wybrali sobie 10 graczy i uszeregowali ich od najlepszego do najgorszego za ich grę od sezonu 2000/2001. Później organizatorzy przyznali punktację np: za miejsce 1 = 20 punktów i po zsumowaniu wyszedł taki o to ranking. U mnie zgadzało się tylko miejsce 7 jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć Kto był w tej 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kto był w tej 20? Ci sami, co w 40 sekundzie filmu wrzuconego przez Stalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Niejasno napisałem. Miałem na myśli podaną 20 zawodników do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Fajnie się te filmiki zapowiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 "Kobe who pushed me " zniszczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Naszła mnie ochota obejrzeć Vince'a Cartera i jego wyczyny w NBA Dunk Contest 2000. Rozsiądźcie się wygodnie i przypomnijcie Sobie jak to było! https://www.youtube.com/watch?v=y4ZUGZr2w-s Edytowane 17 Października 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Klasyczna rywalizacja, lubie AI, Spree tez, jeden i drugi namieszane mial dosc w glowie i na glowie, choc zdecydowanie Spree bardziej. Dwoch kotów, enjoy (co kolo 3ciej minuty Allen smiga do szatni, nie do konca kminie czy to cos z kolanem, czy z torbami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Edytowane 28 Października 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi