Allen35 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 [video=youtube;Etdkx6REFSY]http://www.youtube.com/watch?v=Etdkx6REFSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 [video=youtube;mu59nGyV1Ng] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 [video=youtube;3hwuu5cnUvw]http://www.youtube.com/watch?v=3hwuu5cnUvw&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 [video=youtube;yBNDMeU3sds]http://www.youtube.com/watch?v=yBNDMeU3sds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 nie wiem czy było, ale wklejam(od 1 min.): [video=youtube;_PcMCSdm9dI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 hot sos ze Skierniewic, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ale bronic nie potrafi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 rzucać też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ani jedno ani drugie nie jest szczególnie chodliwym towarem w tym całym rucker parku, so who gives a shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 no właśnie, czarnuch się cieszą więc spoko ale jak dla mnie to pod względem skilli koszykarskich to żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 [video=youtube;lVDtx1NtwvY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 drummond had dwade's curiosity, but now he has his attention Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wybaczcie, bo zgrzeszyłem, napisałem kiedyś, że Drummond może być bustem. Jak bardzo się myliłem. To jest chyba największy nieoszlifowany diament NBA - athletic freak, i do tego z tego co się słyszy z wysokim work ethic. Pistons powinni go pilnować jak oka w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 [video=youtube;CTc-I62475I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTc-I62475I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Wybaczcie, bo zgrzeszyłem, napisałem kiedyś, że Drummond może być bustem. Jak bardzo się myliłem. To jest chyba największy nieoszlifowany diament NBA - athletic freak, i do tego z tego co się słyszy z wysokim work ethic. Pistons powinni go pilnować jak oka w głowie.sorry ze troche odkopalem, ale dopiero teraz widze, gdzie Ty slyszales o jego work ethic ? bo ja odwrotnie czytalem i tez kilka razy na podcastach TBJ mowili ze wlasnie to jest gosc, ktory spadl kilka miejsc w drafcie przez to ze jest znany ze za bardzo sie nie stara bo koszykowka mu zawsze bardzo latwo przychodzila, a do tego jak wlasnie napisales jest atletycznym freakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ma chłopak hangtime, nie ma co Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bardzo mi się te alleye podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 sorry ze troche odkopalem, ale dopiero teraz widze, gdzie Ty slyszales o jego work ethic ? bo ja odwrotnie czytalem i tez kilka razy na podcastach TBJ mowili ze wlasnie to jest gosc, ktory spadl kilka miejsc w drafcie przez to ze jest znany ze za bardzo sie nie stara bo koszykowka mu zawsze bardzo latwo przychodzila, a do tego jak wlasnie napisales jest atletycznym freakiem Z tego co się orientowałem to takie były obawy co do niego przed draftem, na draft expresach i tego typu stronkach była o tym mowa. Red flag. Natomiast okazuje się, że podobno po przyjściu do NBA Andre zaczął naprawdę mocno pracować, zarówno fizycznie jak i w kwestii nauki gry. Może jak poczuł $ to się zmotywował ;] http://www.nba.com/pistons/features/truebluepistons_130124.html “His work ethic then compared to what it is now – night and day” - Lawrence Frank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 [video=youtube;cWbf4OgiqyY] Może to nie NBA ale warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żabson Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 [video=youtube;nMiHAZe7gpY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi