Dnc Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Sprawdźcie to, może się komuś spodoba. Mój ziomek to prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Może to zabrzmi dziwnie ale dopiero dziś trafiłem na ten show! Może ktoś jest równie zapyziałym ramolem i nie oglądał https://youtu.be/BofOXnyQWZk Chuck!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Wczoraj była rocznica <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Spodziewałem się faiila a nie laurki rocznicowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Pamiętam ten mecz Jedno z lepszych widowisk jakie oglądałem w tamtym sezonie Melo zasługiwał na to zwycięstwo! Bulls zwalili to na linii a wystarczyło trafić raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 za takie coś powinni karać https://streamable.com/aeor4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wspomnień czar :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Daje do myślenia, zwłaszcza w kontekście przywrócenia graczy po HS Osobiście nigdy zwolennikiem brania ludków świeżo po szkole lub po roku gry nie byłem. Głównie dlatego że liga to obciazenia pozaboiskowe do których wielu ludzi w wieku 20 lat nie dorosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Hawks to jeszcze rozumiem bo to dla mnie synonim przegrywa, ale Jazz Co ciekawe chyba aktualnie większe szanse mają Hawks z Trae niż Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Kurde Deron w topowej formie to był kozak. Aż się łezka w oku kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 7 minut temu, Eld napisał: Kurde Deron w topowej formie to był kozak. Aż się łezka w oku kręci. A Melo! Tamten mecz był przekozacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Ish Smith macający Griffina po cyckach. Oooooooooookeeeeeeeeeejj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 56 minut temu, josephnba napisał: Hawks to jeszcze rozumiem bo to dla mnie synonim przegrywa, ale Jazz Co ciekawe chyba aktualnie większe szanse mają Hawks z Trae niż Jazz LOL, tworca filmiku zapomnial ze Atlanta Hawks w ogole istniejo, zaczal od Celtics, potem dopiero Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Przyjemnie było zobaczyć T-maca i JO na tej liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Kolejny powód dlaczego koza pochodzi z Karoliny Północnej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 W dniu 15.03.2019 o 07:38, Dnc napisał: Sprawdźcie to, może się komuś spodoba. Mój ziomek to prowadzi Czy mi się wydaje, czy jak dostał gitarę, to zanim wyskoczył z tymi sokołami, to zaczął grać pierwsze akordy "Naszej Klasy" Kaczmarskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi