GeDDo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 tutaj komentujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Trudno żebym walczył na fa skoro nie ma wklepanego trejdu na linii Wizz - Magic, więc nawet nie wiem jakie mam salary. Dałoby radę wklepać ten trejd jak najszybciej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Trudno żebym walczył na fa skoro nie ma wklepanego trejdu na linii Wizz - Magic, więc nawet nie wiem jakie mam salary. Dałoby radę wklepać ten trejd jak najszybciej? zaraz kurde, mam sporo rzeczy na glowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 zrobione, jesli u kogos cos jeszcze jest nie tak, ktos ma jakies pytania, to prosze pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 czy wzrost Ivana Chiriaeva jest poprawny 7,1 !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Poprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Widze ze wszyscy sie rzucili na FA jak szczerbaty na suchary... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Krzemo 3 dni temu pytasz sie o Ivana i skladasz mu oferte godzine przed zakonczeniem etapu, spowrotem go przedluzajac o 24h... Nie rozumiem takiego bezsensownego przedluzania FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie mogłem sie zdecydowac, myślałem jeszcze o Harrisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 he...dobre;)kto jest nowym gm-em Memphis???opierdalają mu cały zespół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 może zarząd komisaryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ale ktoś birdy zastrzegal dla grizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 viewtopic.php?f=32&t=3965&p=176460#p176460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 nowy gm na ciekawa taktyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja pomoge Gm-owi Dallas w kolejnych etapach(jestem w nim w stałym kontakcie) podpisac to co ma zabidrowane.Może ktoś inny pomoże Gm-owi Memphis??Wiem że początki są dla każdego kosmiczne bo sam rok temu to przeżywałem i nic początkowo nie ogarniałem.Dzięki życzliwym Gm-om udało się opanować sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja odnosnie bidu Hynia i wypowiedzi Geddo... Według mnie Hyniu zrobił wszystko prawidłowo, bo w tym momencie najwyzsza oferte przedstawil Geniuz dzieki prawom birda z 12,5% podwyzki i 6 letnim kontraktem, wiec chyba jednak miał prawo sie wycofac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja odnosnie bidu Hynia i wypowiedzi Geddo... Według mnie Hyniu zrobił wszystko prawidłowo, bo w tym momencie najwyzsza oferte przedstawil Geniuz dzieki prawom birda z 12,5% podwyzki i 6 letnim kontraktem, wiec chyba jednak miał prawo sie wycofac? w poprzednich latach wiele razy o tym dyskutowalismy i decyduje pierwszy rok a nie zadna suma kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 czy mogę prosić o dja w składzie jastrzębi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No wlasnie mi sie wydawalo ze chodzi o sume kontraktu, dlatego pozniej powstala zasada ze nie mozna zwiekszac i zmniejszac % i dlugosci lat bez przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No wlasnie mi sie wydawalo ze chodzi o sume kontraktu, dlatego pozniej powstala zasada ze nie mozna zwiekszac i zmniejszac % i dlugosci lat bez przebicia.gdyby suma kontraktow miala sie liczyc to w sumie 2 mln x 2 lata byloby wieksze niz 3 mln na 1 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi