Skocz do zawartości

Trades & Rumors - Season 2010/2011

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

Ale na kogo konkretnie?

Konkretnie to nawet nie wiem, kto będzie FA. Ale za 14 mln, można mieć 3-4 graczy co jest lepszą ocpją niż posiadanie dziadka Billupsa.

Knicks mają teraz 60 mln na 7 graczy. Z nowym CBA, będą grali tym samym chłamem co teraz. MLE (o ile zostanie) podzielą na kilku leszczy, wejdą do playoff, i defensywna drużyna ich zgładzi. Sezon zmarnowany, Melo i Amare zarobią 40 baniek i będą czekać na Paula jak na zbawienie.

Konkretnie to nawet nie wiem, kto będzie FA.

Aha.

Zdajesz sobie sprawę z tego, że Billupsa będzie można wymienić i spadający kontrakt Chaunceya w lutym będzie nieco więcej wart niż 3-4 kontrakty TJ Forda, Sebastiana Telfaira albo Spencera Hawesa?

Przecież pisałem, że albo trade albo są idiotami :)

Jak myślicie, gdzie wyląduje w 2012 (lub wczesniej) Dwight Howard ? Z prasowych doniesien wynika, ze pod uwage brane sa Lakers,Nets,Knicks i Bulls. Co moglyby zaoferowac te kluby na dzien dzisiejszy ?

Pewno trzeba by było dać Joaśkę bo za Boozera raczej DH12 nie dostaniemy, a zresztą Bulls bardziej potrzebna jest klasowa 2 niż Howard. Knicks nie mają absolutnie nic, Nets Lopez, Humphries może Morrow, a co do LAL pewno Odom z Bynumem.

jesli to prawda, że Magic handlują Howardem, to uważam że nie ma w lidze zawodnika poza Durantem i Rosem który jest nie-do-ruszenia wzamian za Dwighta

do tego zakładam ze Howarda interesuje tylko big market, a ze w Miami zrobili już biznes wiec zostaje

NY, LA, Boston, Chicago, NJ i może Dallas to daje nam 6-7 klubów a uważam, że wszyscy powinni się pozabijać żeby go zgarnąć

Dla mnie bardzo ciekawą opcją mogli by być Warriors, Bay Area to spory rynek medialny, nowi ambitni właściciele, jakiś tam talent, no i najlepsza publika w lidze z wielkim głodem sukcesu. Monta+(Udoh bądź Biedrins), jakieś picki a ostatecznie nawet i Lee i może Orlando by na to poszli.

Knicks nie mają absolutnie nic

w sumie gdyby Stoudemire nie był aż tak przepłacony, to on plus Fields i może Magic by się skusili.

Nie wiem czy Knicks by sie na takie coś zgodzili, ale dla nich byłaby to zajebista opcja i staliby sie jakieś 2 razy lepsi.

Ba, nawet LeBron za Dwighta to by była dla Miami dobra opcja. Dla Orlando też, ale nie ma c***a, że coś takiego sie stanie.

Indiana.

Z Kalifornii do Indiany? Nie potrafię w to uwierzyć.

Bird gadał coś, że chce zrobić z Grangera drugą opcję...ale ja jakoś nie widze takiej sytuacji żeby Gordon tam przyszedł nie ruszając Danny'ego.

A wymiana za Grangera ze strony Clippers byłaby niezła, Randy Foye pokazał w tym sezonie, że daje rade na SG, a na SF LAC mają dziurę.