Han Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Siemaneczko, ludzie wytłumaczcie mi jak to jest: W Staples Center grają i Clippersi i Lakersi i jak oni to robią że na meczu Lakersów boisko wygląda tak: a na Clippersów tak : Ja tego nie rozkminiam, może i nie myśle o jakiś najprostszych rzeczach z tym związanym, dlatego się zwracam z prośbą do was . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 przekłądają parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 mają taki przełącznik w pokoju technicznym z napisami lakers i clippers i w zależności od meczu sobie nim pstrykają raz na lakers raz na clipps i cyk wszystko zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Czekaj czekaj nie chwytam, no dobra zmieniają ale jak? skąd się zmienia na przykład cały żółty kolor wokół parkietu na niebieski? skądś sie to musi brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tam tez jest hokej! Byl program kiedys na Discovery i pokazywali cala ta operacje (wymiana parkietu) ze schodzilo im (tu sie moge mylic) okolo 2:45h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ogólnie to jest dosyć imponujące ciekawe co by było gdyby Clipps dostali sie do PO i mieli HCA, razem z Lakersami, i musieli grać jednego wieczoru mecz o tej samej porze na szczęście Clippers nie dostaną się do PO i na pewno nie będą mieli hca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Haha nieźle nieźle O takiej hali w polsce tylko pomarzyć . Niby takie proste ale nie wpadłem na to, niezłe ! dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Swoją drogą to Clips grają od jakiś 10 lat w Staples, zresztą pamiętam jak się wtedy lekko zdziwiłem, bo mi ciągle gdzieś z tyłu głowy tkwi ciemna, ponura i stara jak z "Rocky'ego" :wink: hala LA Sports Arena :roll: Jakoś tak pasowała mi do Sterlinga i jego chłopaków... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Haha nieźle nieźle O takiej hali w polsce tylko pomarzyć . Niby takie proste ale nie wpadłem na to, niezłe ! dzięki. Haha nieźle nieźle O takiej hali w polsce tylko pomarzyć . Niby takie proste ale nie wpadłem na to, niezłe ! dzięki. No to faktycznie dobrze że nie zwróciłeś na to uwagi przy okazji Kings a meczów LaL, pewnie by cię to jeszcze bardziej zszokowało No prawda że szkoda iż nie ma takiej hali w polsce, ale jeśli mówimy tylko o wymianie parkietu, to takich cyrków nawet w Polsce jest sporo, na torwarze to nawet konie występując w jakiejś tam dyscyplinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ciekawe co by było gdyby Clipps dostali sie do PO i mieli HCA, razem z Lakersami, i musieli grać jednego wieczoru mecz o tej samej porze Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby rozegranie meczu w inny dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ciekawe co by było gdyby Clipps dostali sie do PO i mieli HCA, razem z Lakersami, i musieli grać jednego wieczoru mecz o tej samej porze Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby rozegranie meczu w inny dzień... No co ty myślisz że by na to wpadli Ale spoko tak ciężkimi problemami władze ligi nie muszą się zajmować, przecież to Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 w 06 clipps grali w playoffs jak i lakers. problemu nie bylo. raz, ze lakers odpadli wczesniej od clippers a dwa, ze clipps w 1 rundzie mieli hca a lakers nie. tak czy siak w playoffs zadko kiedy mecze sa o tej samej godzinie. raczej wszystko planowane jest pod tv, zeby ta mogla wszystko pokazac na zywo. tak wiec jedyny problem pojawia sie gdy lakers i clippers maja grac tego samego dnia w staples. o ile mi wiadomo bywaly takie sytuacje z tym, ze popmiedzy meczami bylo ok 4-5 h roznicy smiesznie to by bylo gdyby lakers i clippers spotkali sie w playoffs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 w 06 clipps grali w playoffs jak i lakers. problemu nie bylo. raz, ze lakers odpadli wczesniej od clippers a dwa, ze clipps w 1 rundzie mieli hca a lakers nie. tak czy siak w playoffs zadko kiedy mecze sa o tej samej godzinie. raczej wszystko planowane jest pod tv, zeby ta mogla wszystko pokazac na zywo. tak wiec jedyny problem pojawia sie gdy lakers i clippers maja grac tego samego dnia w staples. o ile mi wiadomo bywaly takie sytuacje z tym, ze popmiedzy meczami bylo ok 4-5 h roznicy smiesznie to by bylo gdyby lakers i clippers spotkali sie w playoffs:) a pamietam juz sie zastanawiali kibice po G4 z Lakers komu beda kibicowac w Staples na meczach Clippers, skoro wiekszosc fanow bylaby tam za LA... ...ale Nash oba zespoly sprzatnal zanim do tego doszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 tak sprzatnal. 4-3 to mozna powiedziec, ze wrecz zdmuchnal:D szkoda, ze nie byl taki hojrak jak przyszlo co do czego i trzeba bylo awansowac do finalow ligi o wygrywaniu mistrzostwa nie wspominajac. za to kobe 2,3 i 4 lata pozniej mu pokazal:P , nie? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Mnie ciekawi co bedzie, jak w tym samym momencie w Po beda musieli grać LA Kings, Lakers i Clippers. Meczów PO rozgrywanych w tym samym dniu sobie nie wyobrazam, bo co, jeśli zdarzy sie 3OT jak w meczach Bulls-Celtics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ludzie ale wy macie problem, liga ustala kalendarz, a wbrew pozorom nie pracują tam aż tacy idioci, żeby ustalić 2 mecze w tej samej hali o tej samej godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cthulhu Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Poza tym to są tak ogromne pieniądze, że zatrudnią po prostu więcej ludzi do zmiany parkietu, albo najprawdopodobniej (jak w przypadku remontu drogi) każą pracownikom to zrobić w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Zawsze Stern może zarządzić - jak dawnymi czasy - mecz na neutralnym parkiecie :mrgreen: Np. w Meksyku, o albo w Europie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Zawsze Stern może zarządzić - jak dawnymi czasy - mecz na neutralnym parkiecie :mrgreen: Np. w Meksyku, o albo w Europie :mrgreen:Albo z powodu techników mecze zostaną po odwoływane Władze ligi znajda nielegalny skład opasek na głowę w jakiejś szatni i paly offy zostaną wogóle odwołane Mnie ciekawi co bedzie, jak w tym samym momencie w Po beda musieli grać LA Kings, Lakers i Clippers. Meczów PO rozgrywanych w tym samym dniu sobie nie wyobrazam, bo co, jeśli zdarzy sie 3OT jak w meczach Bulls-Celtics? No i dobrze że sobie nie wyobrażasz bo play off tak samo jak rs w NHL startuje blisko miesiąc wcześniej, czyli "Królowie" musieli by do finału dojśc a narazie mają problemy żeby wogóle się zakwalifikować do po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi