Ashigaru Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Opcja numer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Opcja nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 jak była ankieta to głosowąłem widać Geddo mnie nie uwzglednił. Ja głosuje na 2jkę. nie bardzo wiem jak mialem to zrobic, skoro nie wiedzialem kto oddal glosc w ankiecie. dlatego tez prosilem, aby wpisac sie w tym topicu. GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Legendy moga byc, bardziej przekonuja niz fikcyjne nazwiska, wiec krotko: 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 AKTUALNY WYNIK ANKIETY: za opcja nr 1 osiem osób: Qba, mazik77, Roger, Stromile, Ice23, striker, Ashigaru, Dunk Fan za opcja nr 2 dziesięć osób: piotreksuper, Krzemo, kahR, rafal_super, Xamel, letallec, Cichy, gimmie, Maslon, antek ankieta trwać będzie do niedzieli (7 listopada) do godziny 9.05. osoby, które sie jeszcze nie wypowiedziały: Buu, Matkers, zyzio, pietras, hyniu24, AIR_MJ, geniuz osoby, które zabrały głos, aczkolwiek nie opowiedziały się konkretnie za jedną z opcji: bartas91 PS. mam nadzieje, że nikogo nie pominąłem - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tak wiec, wola wiekszosci przechodza legendy i ruszamy z drafem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi