Skocz do zawartości

Brand New Knicks

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie przecierałem wczoraj oczy ze zdumienia jak widziałem naszą obronę. Wystarczyła przyzwoita D i nawet brak Billupsa i c***owa gra Melo nie przeszkodziły w pokonaniu Hawks.

A Anthony Carter jest niesamowity. Latał po tym boisku jakby miał z dziesięć lat mniej na karku. :)

Po powrocie Jeffriesa do Knicks takie mecze będą się zdarzać, bo Jared potrafi być game changerem nie zdobywając nawet punktu. Gdyby czasem nie przechodził obok meczu, to już dawno byłby 3x all-defensive team i grał w jednym zespole z KG albo Kobe.

• 3 tygodnie później...

D'Antoniemu należą się brawa, że nawet nie dał szansy Randolphowi. Chłopak ma duży potencjał co pokazał dzisiaj vs Mavericks, a ci go oddali bez większego żalu.

Dziwisz się każdy wie że wąsacz to debil jakich mało ale niech tak dalej Knicks pograją to długo w Jabłku nie zabawi...

swoja droga bo widze ze pierdolicie bzdury

co ma to ze Nuggets nakurwiaja a Knicks przegrywja

nie rozumiem zaleznosci

ze niby Melo jest gorszy od kogo ?

od Gallinariego ktory sie polamal na 2 tygodnie a Nuggs wygrywali ?

od Feltona ktory nawet nie jest startujacym PG w druzynie ?

od Chandlera ktory robi 15ppg ?

Melo to prima donna pierwszej klasy, dawno chyba nie bylo goscia ktory sie tak zaniedbywal a mial takie umiejtnosci chyba Barkley to ostatni taki przypadek

Melo to first ballot HoF a przynajmniej talent wise i arsenalwise

ale gosc ma mentalne braki, jest ulomny , zakochany w sobie, ma jakies dziwne wyobrezenie o swiecie i o tym ze kreci sie wokol niego ...doskonaly nie jest, duzo swojej kariery przepierdolil na bzdetach, topieniu medali, stop snitchin itp itd czy w tym roku na trade demand ale k**** nie ma w lidze nikogo kto jest od niego lepszy jesli Melo gra z prosta glowa

Melo z dobrym pdojesciem to dzis polka Kobego czy Wade'a i polka wyzej od Jamesa czy Duranta/Rose'a

tylko ze Melo tej psychiki nie ma czy podejscia

Melo potrzebuje jakiegos mentora ktory trafi do tego jego pustego lba i przemowi mu do rozsadku a D'Antoni to po prostu inne wcielenie GKarla

ale jeśli chodzi o skill to melo jest kompletny ,ma praktycznie wszystko ,nawet pobronić potrafi jak chce. więc nie wiem skąd te głębokie wyciąganie negatywnych wniosków.

Indywidualnie, jego największym problemem jest gra zespołowa, zarówno w ataku, a przede wszystkim team defense.

Nie oglądałem go w Knicks, ale akurat Nuggets lubiłem(w sumie z powodu Melo) i strasznie rzucał mi się w oczuy jego self-centered offense i mimo, że swoje napierdalał, to psuł system Karla, który stworzył bardzo płynę i współdziałającą ze sobą ofensywę.

I abstrac***ąc od wszystkiego, naprawdę za cholerę nie wiem w czym poza (dyskusyjne) post up game jest lepszy od Lebrona(zbiórki okazały się być produktem Nene, w Knicks już nie zbiera tak dobrze).