danp Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Po pierwszej polowie Dallas-LAL nie odkryje Ameryki, straszna jest ta sila podkoszowa Lakersow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No, wreszcie Teague zagrał na poziomie jakiego od niego oczekuje! Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No, wreszcie Teague zagrał na poziomie jakiego od niego oczekuje! Oby tak dalej. Chyba nie ma wiekszego optymisty w talent Tigułany niz ja, w koncu go trzymam blisko 2 lata w FBX ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Orientuje się ktoś czy bedzie jakis veetle albo stream w bdb jakości z meczu PHX vs ORL? Bo grzechem by było nie zobaczyć takiego meczu o takiej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Orientuje się ktoś czy bedzie jakis veetle albo stream w bdb jakości z meczu PHX vs ORL? Bo grzechem by było nie zobaczyć takiego meczu o takiej porze No pewnie będzie jakby co to dam od siebię taką stronę co to już kilka miechów "wychaczyłem" i jak neta nie mam co by lp pociągnął to korzystam i serio nie narzekam, http://www.stopstream.tv/ch4.html po kanałach przeskocz meczyk Suns/Magic powinien być, tylko zachowajcie tą stronę dla siebie coby się fbi nie dowiedziało o jej istnieniu ps. Na rozpisce pisze że na kanale 6 będzie transmisja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 P_M, trzymaj - http://www.myp2pforum.eu/threads/53485- ... March-13th tutaj masz wiele streamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ja nie chce wiele ja chce 1 a porządny najlepiej w Veetlowskiej HD i z ang komentarzem to wszystko czego potrzebuję;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://veetle.com/index.php/channel/view#4d798023a732b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Tylko mam wątpliwości czy to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Lopez broni Howarda po mistrzowsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Pierwsza akcja Howarda na Gortacie - Gortat górą. Tragiczna D po obu stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Lopez jest adefensywny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://www.livescorehunter.tv/index.php ... Itemid=207 Jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 haha Gortat nic nie robi sobie z Howarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gortat 1 Howard 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 miazdzy go 1 vs 1 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 3/3 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gortat angry! Gortat smash! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Włączyłem ten link co ktoś wyżej wrzucił licząc na to, że zobacze jak Gortat wsadza nad Howardem a tam k**** Justin Bieber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Póki co jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi