buła Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 średnio mi się chce miami oglądać, bo nie ma co za bardzo:] jak mam patrzeć jak sobie koles klepie piłke przez 20s a później coś wykombinuje to moge zejść na boisko obok domu i zobaczyć to samo ciesze się że uważasz loraka za nieomylnego ciesze się również że używasz tutaj loraka, który wiadomo że nigdy nie napisze o jamesie tego co ja, czy chociażby czegoś podobnego a jak wiadomo lorak cieszy się reputacją czlowieka który wie o koszu sporo także nice move DF, ale na mnie wrażenia specjalnie nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Stephen Jackson rule WHAT ?? Jest jeszcze Jimmy-Kowalski-Jr-Rule, ze nie wolno kozlowac pilki przez 4,87 sekundy drapiac sie jednoczesnie po dupie i mowiac grecki alfabet od konca. Te male biegajace k**** musza czesciej na to zwracac uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 DF, tak jak myślałem, nie ma sensu z Tobą gadać. eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Gwizdki przeciw Celtics z dupy. Buła, Ty akurat należysz do grupy haterów, więc Twoja opinia nie może być brana serio. Sam się tak określiłeś, już na e-b. Luki - vice versa, skoro nie widzisz podwojenia... Jeszcze Bosh wszystkich pogodzi. Oby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Człowieku o czym Ty pierdolisz? Czytaj moje posty albo idź do lekarza. A najlepiej oglądaj mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 c***owe streamy, widziałem może z 10-15 min wiec pytanie o co biega z grą tyłem do kosza? Na Pierce LBJ tak z 2 razy zagrał i były pkt, raz 2+1. Swoją drogą Pierce 0-9, D Lebrona jest MEGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wspaniałe zawody Pierce'a :mrgreen: a Pierce juz 0-10 FG i 0-5 3PT no i 38min haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ja pi****le to mamy teraz podział na hater-fan? nie lubie jamesa nie lubie kobiego to prawda, nigdy tego nie ukrywałem ale jak celtics grają z lakers to kobiego się boje jamesa się nie boje bo gra miami w ataku to bieda to że kogoś nie lubie to chyba nie oznacza automatycznie że oceniam wszystko na - jak dla Ciebie tak jest to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Stephen Jackson rule WHAT ?? Jest jeszcze Jimmy-Kowalski-Jr-Rule, ze nie wolno kozlowac pilki przez 4,87 sekundy drapiac sie jednoczesnie po dupie i mowiac grecki alfabet od konca. Te male biegajace k**** musza czesciej na to zwracac uwage. Bodaj Marc Jackson rule. Kobemu też piłę zabrali kilka dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 marc jackson rule ponizej lini ft nie można kozłować dłuzej niż 5 s w miejscu trzymac pilke bez kozla można, ale kozłować tylko do 5 s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Człowieku o czym Ty pierdolisz? Czytaj moje posty albo idź do lekarza. A najlepiej oglądaj mecz.Jesteś bezczelny, wypominając mi bronienie LBJ pisząc coś takiego: Nieumiejętność wykorzystania tego, że Rondo broni Lebrona jest żenująca. Wstyd Panie MVP. A lekarza Ty potrzebujesz, LBJ vs Rondo bez podwojenia = 2+1, z podwojeniem = podanie do Millera na open look EDIT Ale zjebał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Inbound do Davisa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ostatnia akcja, let's see.. :wink: Miller ciota :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Miller...lepszej sie nie dało miec pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Miller with an open look brick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 i znowu - dobrze wyegzekwowana zagrywka, ale MM pudłuje open J. oczywiście dla niektórych winny i tak będzie LeBron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dupa, dobra pozycja, ale mecz przegrali wcześniej. Gratki Tommason. Gra w ataku Miami przy mocnej obronie to wciąż dramat. Buła - zakończmy to, bo się nie dogadamy. Nie znam posta, w którym byś się silił na obiektywność w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No niestety, shooterzy Miami nie popisali się dzisiaj. Cały mecz mieli dobre pozycje a mimo to skuteczność bardzo niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jest 0-3 dla celtics w rs mówie wam że jak się spotkają w PO, to nie ma mozliwości żeby miami to wygrało. nie są jeszcze na tyle mocną drużyną, może kiedyś będą ale na tą chwile nie są żeby się odblokować i dać max effort po bilansie 0-3 z celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Bywa. Teraz LBJ odegrał i nie skończyło się pomyslnie to co jedziemy po nim nieco? 8) c'moooon - sfrajerzył i wgl : ] A tak poważnie - szczerze nie uwierzyłbym gdyby mi ktoś powiedział ,że C's wygrają z Pawłem Pirsem rzucającym kosmicznY 1 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi