elwariato Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dziś jestem Los nie el Loswariatos Mocno LaL cisną w obronie Miami, ale jednego nei łąpie jak tacy goście jak Wade i james mogą mieć takie problemy z rozmontowaniem obrony, wogóle dziwna sprawa ale oni razem na parkiecie chyba wyglądają gorzej niż osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 wogóle dziwna sprawa ale oni razem na parkiecie chyba wyglądają gorzej niż osobno. Odkrycie na miarę jakości Twoich postów. PS. W ogóle. Po pierwszej kwarcie muszę stwierdzić, że Wade nie dawał rady w obronie. A Chalmers trafia 3P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Niesamowite były te dwa zagrania Lebrona, najpierw spin move na Odomie a potem ten hangtime.wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Brawo Miller, wreszcie jakieś widoczne zaangażowanie, energia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Streści mi ktoś 1 kwartę, bo mi się pojebało i myślałem że mecz jest o 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Takiego Bosha to ja mogą oglądać ,ogólnie dawno nie widziałem tak grających Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dobrze Heat w obronie, ale nie wiem co Jax im tam rysował na tej tabliczce kompletnie nieprzygotowane te ostatnie zagrania La Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 RonRon do łapu-capu, no doubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Technik dla Amare z dupy wyjety Liga powinna go cofnac. Co nie zmienia faktu ze NYK tak zajebiscie sie prezentuja w obronie ze nic tylko podziwiac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 jakis link do 76ers-celtics, plz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Wade block party sobie urządził ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ale seria bloków Wade, poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 DF, miałeś swoją droga przyglądnąc się defensywie Wade'a na Bryancie. I jak ją oceniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Powinieneś Jendrasa zapytać, bo pisał, że 1 mecz to niewielka próbka na takie oceny :wink: W 1. kwarcie miał chyba 2 błędy, KB wykorzystywał zasłony, trafiał, ale generalnie potwierdziło się to, co pisałem - Wade dobrze go bronił, bo ma warunki i styl gry KB mu odpowiada, w przeciwieństwie do choćby Raya Allena. W skrócie - jestem ukontentowany, co przewidziałem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Zdaje mi się, że rozluźniają się w obronie. Nie wiem czy to źle bo wiem, że spinają się na lepszych, ale mogliby już pocisnąć na maxa do końca regularnego... Szczególnie wysocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Powinieneś Jendrasa zapytać, bo pisał, że 1 mecz to niewielka próbka na takie oceny :wink: W 1. kwarcie miał chyba 2 błędy, KB wykorzystywał zasłony, trafiał, ale generalnie potwierdziło się to, co pisałem - Wade dobrze go bronił, bo ma warunki i styl gry KB mu odpowiada, w przeciwieństwie do choćby Raya Allena. W skrócie - jestem ukontentowany, co przewidziałem 8) taaaa... oczywiście musiałeś ubarwić opowieść, żeby wyszło na twoje. Nie chodziło o małą próbkę, tylko o wszystkie mecze z lat poprzednich, nie "dwa błędy", tylko Kobe robił z nim wtedy co chciał, nie "dobrze go bronił", bo to nigdy nie podlegało dyskusji, ale "nie da mu pograć". A jeśli już mówimy o stylu gry, to akurat na początku Bryant grał więcej bez piłki, nie wiedzieć czemu Lakers później od tego odeszli i skończyło się na odpałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 No Wade ma największe problemy zawsze na zasłonach. Tym razem nie było inaczej. Btw jakie zasłony stawia Magloire w tym meczu :shock: Wszystkie właściwie kończą się łatwymi punktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To tym bardziej nie rozumiem Jendras - porównywać obronę Wade na Bryancie, kiedy wówczas był instancją w ofensywie do obecnych Heat to nadużycie, ale dywagowaliśmy o tym. A w pierwszej kwarcie faktycznie nie wyglądało to dobrze, pamiętałem 2 błędy, ale to niewiele mówi - słabo wypadł, chociaż znów efekt finalny pokazuje, że wyszło na moje. Jak Luki właśnie napisał - zasłony to problem Wade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To tym bardziej nie rozumiem Jendras - porównywać obronę Wade na Bryancie, kiedy wówczas był instancją w ofensywie do obecnych Heat to nadużycie, ale dywagowaliśmy o tym. Jaką instancją? Heat mieli dobry defensywny team. Tylko że ty chciałeś mieć ciastko i zjeść ciastko - pisząc o zbyt dużej odpowiedzialności Wade'a w ataku chciałeś wykorzystać argument słabego supportu aby wesprzeć tezę o jego indywidualnej defensywie. Tylko tak się nie da, bo wtedy musiałbyś wziąć pod uwagę, że to może nie obrona samego Dwyane'a, a postęp team D Miami był efektem ograniczenia Bryanta. Dla mnie to bardzo naciągane i tyle. chociaż znów efekt finalny mówi, że wyszło na moje. Widzę, że bardzo ci na tym zależy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Rose jest prze c***em ;]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi