tommason Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Pop: "We have them exactly where we wanted. They dont get anything in the second half" Kochem tego goscia 8) ic nad ołwa til iz ołwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Hahahaha. Piknik dostal za swoje od Artesta 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Gonimy, mecz trwa, starterzy Lakers ciągle na boisku :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 nie wiem co kobe i fisher chca osiagnac wchodzac na parkiet na ostatnie 5 minut meczu. wiem, ze wypadl ebanks ale mozna bylo wpuscic wczesniej caractera czy waltona. moze nie dowiezliby +20-30 ale to juz nie jest wazne. choc najwyrazniej phil z capitanowie uznali, ze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 zeszlismy do 20 przewagi i Jax sie przestraszył i wpuscil S5 Spodziewałem sie tego po timeoucie na te 6 min do konca czy 5 czy ile tam było. Widać było że Jax chce wygrać 30 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 tak tak panika na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 zeszlismy do 20 przewagi i Jax sie przestraszył i wpuscil S5 Spodziewałem sie tego po timeoucie na te 6 min do konca czy 5 czy ile tam było. Widać było że Jax chce wygrać 30 pkt. Novak i jego trójki popsuły statement game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 tak tak panika na całego No LA jednak uniknęli 0-3 przeciw spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 nie wiem co kobe i fisher chca osiagnac wchodzac na parkiet na ostatnie 5 minut meczu. wiem, ze wypadl ebanks ale mozna bylo wpuscic wczesniej caractera czy waltona. moze nie dowiezliby +20-30 ale to juz nie jest wazne. choc najwyrazniej phil z capitanowie uznali, ze jest. Rezerwowi grali w czwartej kwarcie tak jakby to oni sami wypracowali 30-punktową przewagę. Phil wpuścił starterów, żeby dać zmiennikom do zrozumienia, że nie powinni się tak opieprzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Przynajmniej żaden głupek się nie rzucił na koniec , by tą setkę rzucić. To by było kompletnie bez klasy, a o to Lakers nigdy nie podejrzewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jak ktoś się dziwi, czemu Kobe ma złe staty FG% to właśnie tego typu mecze są najlepszym przykladem. Kobe po +30 myslacy o niebieskich migdalach, nagle wchodzi... i sypie paroma cegiełkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No LA jednak uniknęli 0-3 przeciw spurssee u in may. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy hasło "Let's go Thunder" mozna przetlumaczyć jako "dawaj, grzmocie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy hasło "Let's go Thunder" mozna przetlumaczyć jako "dawaj, grzmocie" ? Jak najbardziej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 not in my house ryan anderson. podziele sie z wami moją złota myślą: earl clark to kawał wielkiego sk****syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Bardzo Knicksi sie starali by oddac ten mecz Memphis, mimo ze prowadzili juz 14pkt w 4 kwarcie, na szczescie Melo wlaczyl "cluch gene" w ostatniej sec i imimo swietnej defensywy Tony Allena bylo po zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Bardzo Knicksi sie starali by oddac ten mecz Memphis, mimo ze prowadzili juz 14pkt w 4 kwarcie, na szczescie Melo wlaczyl "cluch gene" w ostatniej sec i imimo swietnej defensywy Tony Allena bylo po zabawie imimo imimo ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No LA jednak uniknęli 0-3 przeciw spurssee u in may. To wszytsko na co cie stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 o której jest mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Heat vs Lakers o 1.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi