Mal Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Uuu hu hu +30 w 40 minucie i mamy 8 min garbage time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jutro majty Lejkers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 O2 Arena part 2 czas zacząc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Co sedziowie wyprawiaja w drugiej dogrywce :shock: Blok na Deronie noga, oczywiscie nieodgwizdany No chyba sobie w kule leca E. Najbardziej pojebany mecz w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Niesamowity mecz, trzecia dogrywka za chwilę. Szkoda, że Lopez zleciał za faule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 C'MON !!!! Wkurzyłem się ... po grzyba James Jonhson faulowal Outlaw'a przy rzucie kiedy ten air ball zrobil i czemu Bargnani czekal tak dlugo z tym rzutem wogole nie kreując nic :/ Ciekawy mecz ale bez happy endu .. SHIT ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Spoelstra czyta nasze forum - mało przetrzymywania piłki, dobry ruch, Chalmlers też stara si.ę coś robić a nie tylko oddawać piłkę. EDIT: Pochwaliłem to wjebali smallball. :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 zwiastun ecsf a w miami puste trybuny. zaaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Gdzie oglądacie, atdhe? Jedna z lepszych kwart po ASW Miami. Tak się zastanawiam, że Wade i LBJ bez piłki przy takim przyspieszeniu powinni być dobrzy także bez piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Bosh jako pierwsza opcja? Like it! Moze się obudzi na początku meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Talent Bosha jest niesamowity i niesamowicie marnowany w Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Szybkość pojedynczych ruchów Róży jest czymś nieziemskim :shock: Nie widziałem nigdy czegoś takiego, a jeszcze jak zakończył pierwszą połowę, po prostu warto go oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 C'MON !!!! Wkurzyłem się ... po grzyba James Jonhson faulowal Outlaw'a przy rzucie kiedy ten air ball zrobilairball zrobił po dostał po łapach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mógłby ktoś podzielić się dobrym stream'em? Bo dopiero teraz skapnąłem się, że jest tak wcześnie mecz z góóóóry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 derrick w kolejnej akcji zaprasza jeszcze bosha na swe plecy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nowość - skuteczna akcja po czasie dla Heat - bez udziału LBJ i Wade. Rose robi sobie jaja z każdego w tym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 haha brawo Miller, brawo dwa razy czysta pozycja za 3 ała, współczuje sędziemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czy tylko ja mam takie wrażenie, że Rose znacznie lepiej wypada w meczach z topowymi zespołami niż ze słabszymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 http://www.drhtv.com.pl/transmisja-1179.html z C+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rose spina się tylko wtedy kiedy trzeba. Ale jak już się spina to robi co chce. Parę akcji Derricka w tym meczu - :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi