danp Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Przesada z tym "ejection" Turka, chyba ze puscil jakas wiazanke. A Stan jak go wypychal do szatni, polewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Kto bronił w meczu z LAL mojego człowieka Wesa Johnsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 -23, 5 minut do końca, a Hornets grają starting 5. Ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 heh szkoda ze ten rzut Millera juz po czasie. idealnie by oddał rozpizdziec jaki nam heat sprawiają. eh ide spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 heh szkoda ze ten rzut Millera juz po czasie. idealnie by oddał rozpizdziec jaki nam heat sprawiają. eh ide spac Poszedłeś? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja miałem iść, ale zostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pomyśleć, że jakby Andrzej trafił to coś, to nie miałbym teraz kilku stówek więcej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 AK47 RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Poszedłeś? :]ta, ale dzis szybko po wstaniu dokonczylem nie znając wyniku. emocje były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 O ja jebie Lopez, od razu przypomniała mi sie ta wyliczanka wsadów 7footerów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Co wyprawia Brook w ataku :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Za to Deron dzisiaj rzutowo tragedia :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Akcja Lopeza była fantastyczna, natomiast Derona Williamsa wciąż oglądam z przyjemnością, chociaż jest zniechęcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Czy ja wiem czy zniechęcony? Jak dla mnie to oni wszyscy mają dzisiaj jeszcze jet laga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 D-Will to TOP 3 moich ulubionych zawodników, ze względu na niego oglądałem Jazz i jego mowa ciała w koszulce Nets mówi póki co, że szczęśliwy nie jest (a przynajmniej mniej niż wcześniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 hej hej .. Bulls-Magic !Let's GGo... Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Quester, jak tam wrażenia leszczu dalej liczysz na rozpierdol przeciwko chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ławka magic miała 0-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 biedny ten drwalt nikt sie z nim nie jebie , kazdy go napierdala byle tylko byl na ft line , na jego miejscu zrobilbym akcje a'la malone vs izajasz , zeby sie rozeszlo po lidze , moze wtedy takie piony jak noach nie bilyby go po ryju , 2 takie akcje, jakies zawieszenie i moze przestaliby go napierdalac w taki chamski sposob , ciekawe ile drwaltowych techniko zostalo sprowokowanych takimi faulami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Oby Spurs podtrzymali ta pompe. Moze pobija wynik Lakers z Cavs 36-12 po I kwarcie. Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi