buła Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jestem zniesmaczony baron powinien dostać 50 za podanie piłki z samochodu, to było trudniejsze niż dunk griffina najlepszy dunk finału to pierwszy dunk mcgee, przy pierwszej nieudanej próbie nie wierzyłem że takie coś jest możliwe ibaka został okradziony ale griffin był zwycięzcą już przed sdc - głosowanie widzów, cały hype ktory jest wokół blake`a w tym sezonie i do tego LA pierwsza runda epic, finał średni szczerze mówiąc jak dla mnie żenada z tym samochodem, chórkiem i pi****leniem kennego ale najlepszy moment jak spiewał chórek jezusowy, a po dunku poleciało move bitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 gdyby w konkursie wsadów startował justin biber i rzucał niecelnie lejupy o tablice, to też by pewnie głosami widzów wygrał konkurs wsadów, taki już urok jak się oddaje decyzje motłochowi (zwłaszcza w stanach), który ma się określić poprzez głosowanie sms'owe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 gdyby w konkursie wsadów startował justin biber i rzucał niecelnie lejupy o tablice, to też by pewnie głosami widzów wygrał konkurs wsadów, taki już urok jak się oddaje decyzje motłochowi (zwłaszcza w stanach), który ma się określić poprzez głosowanie sms'owezostaw bibsa w spokoju to jest nadzieja wszystkiego, od muzyki po koszykówkę, podrośnie chłopaczek za te dwa trzy lata sam będzie zdejmował małpę z obręczy, albo brał do ust obok kosza cokolwiek innego, jakiś z tych skryptów musowo się sprawdzi A tak serio to na Kanadę powinno być nałożone jakieś embargo żeby już więcej takich historii nie było, ile jeszcze świat złego musi wycierpieć z powodu tego kraju ja się pytam :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 A tak serio to na Kanadę powinno być nałożone jakieś embargo żeby już więcej takich historii nie było, ile jeszcze świat złego musi wycierpieć z powodu tego kraju ja się pytam :evil: Fani Rush robią teraz taką minę: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No to lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Przynajmniej muzyka na starcie fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Lepszy Lenny Krawiec niż Usher :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Yeap, Kravitz zajebiście pogrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Już myślałem, że hymn kanady zaśpiewa Bieber, ale chyba dla niego zostawili hymn usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A tego c***a to kompletnie nie kojarzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie znam typa, ale wykonanie o niebo lepsze niż tej raszpli podczas Superbowl. Hmm jakim cudem Melo ma 4 występ, a LeBron i Wade już po 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Melo gra na zachodzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 "the man who took his talents to South Beach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Drwal to uwielbia drwić z Brona... The man who took his talents to South Beach Zdechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hehe bekowe to przedstawianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Co oni mają z tymi żółtymi adikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 O k****, grają w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Fak, wchodzą C's. Wszyscy naraz Ale póki co czerwoni jadą jak z dziwką. Mam tylko nadzieję że Joe Johnson nie dostanie dużo minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To ASG ma coś w sobie ;p tylko trudno powiedzieć co ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Każdy ASW ma coś w sobie. Tyle że dzisiejszy mecz zapowiada się fajnie bo chyba bronią... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi