Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jakieś20 sekund transmisji musiało minąć, żebym usłyszał pierwszy "iiiiiiiyyyyaaaaaaaaaeeeeeghhhhhhhhrrrrr!!!!!" w wykonaniu Gasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Oglądnij cały mecz jeszcze raz na spokojnie, zobacz ile było syt. kiedy Rondo bronił Jamesa, ile z nich wykorzystał, ile zjebał. Potem poczytaj moje wszystkie posty i nie nawiązuj do nich skoro ich nie czytałeś w trakcie oglądania meczu. I idź z Bogiem jak najdalej ode mnie bo nie mam do Ciebie sił. Dziękuje dobranoc. Lol, Lorak, James wykonał banalne podanie, zobacz kto sprawił, ze MM był wolny. TO jest dopiero hipokryzja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No niestety, shooterzy Miami nie popisali się dzisiaj. Cały mecz mieli dobre pozycje a mimo to skuteczność bardzo niska.No za to Pierce to nadrobil z nawiazka. Gratki Tommason. Gra w ataku Miami przy mocnej obronie to wciąż dramat.Dziex. Widzimy sie w ECF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jakieś20 sekund transmisji musiało minąć, żebym usłyszał pierwszy "iiiiiiiyyyyaaaaaaaaaeeeeeghhhhhhhhrrrrr!!!!!" w wykonaniu GasolaGasol to taka koszykarska Maria Sharapova. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 dobra dajcie jakiś link to lal-orl to jeszcze sobie po kobim i magic troche pojeżdże:] DF ja nie twierdze że james jest słaby, bo jest dobry, jest zajebistym koszykarzem, atletą. tylko pi****le o tym juz od czasów cavs, że z jamesem jako "kreatorem", rozgrywającym , point forwardem zwał jak zwał, z jamesem który rozgrywa akcje w roli PG nie da rady powalczyć o najwyższe cele. mimo wysokiego bball IQ które james posiada i jego wizji i dobrych podań. ain`t gonna happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Gasol to taka koszykarska Maria Sharapova.Troche brzydsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Oglądnij cały mecz jeszcze raz na spokojnie, zobacz ile było syt. kiedy Rondo bronił Jamesa, ile z nich wykorzystał, ile zjebał. śmiało, zrób to, bo to ty tu stawiasz jakieś zarzuty, więc to uzasadnij. Lol, Lorak, James wykonał banalne podanie, zobacz kto sprawił, ze MM był wolny. TO jest dopiero hipokryzja! ?? przecież nie chwalę za to LeBrona, wyraźnie napisałem, że to była dobrze wykonana zagrywka - James zrobił w niej to, co miał zrobić, tak samo jak Bosh. tylko MM nie, po raz kolejny w tym meczu i dla niektórych z was takie pudła Millera to i tak wina LeBrona. podobnie było przy tym post upowaniu, gdy LJ był podwajany, ale ty to ignorujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Luki - ciszej nad trumną, skoro uważasz, że Rondo tak wiele razy krył Jamesa. Komedia to jest to, co wypisujesz, ale w sumie trzeba jakoś wyrzucić z siebie słaby mecz Wade. Jakiś Link Orl-LA ktoś zapoda? Dziękuje. EDIT: Lorak - Tobie się może udać! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 dobra dajcie jakiś link to lal-orl to jeszcze sobie po kobim i magic troche pojeżdże:] http://atdhenet.tv/34018/watch-miami-he ... on-celtics trzymaj, jak to się mówi - szud bi gud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wpis, buła. Jak sie z Tobą nie zgadzam tak teraz 100% racji. Ale niestety jak James nie ma piłki a jest na boisku to Miami gra 4 na 5 w ataku. Lorak, Tobie się dziwię podwójnie, że takie głupoty wygadujesz. A zasłonę stawiał Wade I jako jedyny się pofatygował po zbiórę. Za jakąs godzine napisze posta w temacie o Miami to wtedy pogadamy jeszcze Lo o LBJ na spokojnie. Na razei zwyczajnie zmarnowałem po rpostu za dużo czasu a mam kilka rzeczy do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No niestety, shooterzy Miami nie popisali się dzisiaj. Cały mecz mieli dobre pozycje a mimo to skuteczność bardzo niska.No za to Pierce to nadrobil z nawiazka. W ten sposób to można to ciągnąć w nieskończoność . Kto ma więcej argumentów po swojej stronie i tego typu what if pytań . Lepiej nawet tego nie zaczynać, tak tylko wypisałem co moim zdaniem najbardziej zawaliło w Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak Fish wygra jumpball z kebabem to jest najlepszym dziadkiem na świecie.period Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki Ziemek. Buła - ja wciąż wierzę, że to może się udać. Wade z piłką nie wygląda lepiej w Miami, więc nie wiem jakbyś chciał ten problem rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Macie na ILP c***ową jakość Lal-Orl czy taką jak zwykle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Z haterami, jak w tym temacie, jest taki problem, że większość dyskredytuje się pisząc tu i ówdzie takie pierdoły, że nawet jeśli mają jakiś słuszny point, to nikt nie zwróci na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 boże, co za mecz, ile strat, masakra podoba mi się ten Clark! Q-Rich wypadł całkowicie z rotacji? btw. co to za buty ma J.Smith? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Macie na ILP c***ową jakość Lal-Orl czy taką jak zwykle? u mnie też słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Redick-Clark-Bass-Howard jedynie na pg bida, ale arenas gra coraz lepiej a hedo niech spierdala do budki robic na grubym pół na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 haha świetny no call. star bonus Bryanta wymiata :mrgreen: Słaba połowa. Mam nadzieję, że w drugiej się obudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Sędziowie to mają czasem ewidentnie wyjebane gdy zostaje jakieś 2.6 sek do końca kwarty :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi