Blizzen Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 myslalem ze mamy najgorszych komentatorow w bostonie ale charlotte.... pewnie jordan ich razem z brownem wybral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Najgorszych to ma Toronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ale charlotte.... pewnie jordan ich razem z brownem wybral Czy tam przypadkiem Dell Curry nie komentuje (ojciec Stefka)? Ogólnie kilka meczów Bobków oglądałem ostatnio i jakoś tragicznie nie było z komentarzem. Co Cię tak zniesmaczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Najgorszych to ma Toronto. wypraszam sobie ! xD Ja tam lubie jak komentują - szczegolnie sytuacje na styku gdzie trzeba podniesc glos i troche podgrzac atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 wypraszam sobie ! xD Ja tam lubie jak komentują - szczegolnie sytuacje na styku gdzie trzeba podniesc glos i troche podgrzac atmosferę. Jeśli nie mylę komentatorów, to jak w Toronto ten dziadek podnosi głos(ik) i podgrzewa atmosfere to ja sie boje o jego zdrowie Gościa slychac jakby zaraz tam mial pasc z wyczerpania. No i faktycznie w Charlotte byli slabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Co Cię tak zniesmaczyło? Wiem, ze kazdy faworyzuje swojego, ale wczoraj troche przesadzali. Sytuacja z double technikiem dla Kwame i Paula np. albo to 'dźe dźe dźe dźe dźerald woleeeeeeees'. Ogolnie, cale wczorajsze spotkanie bylo dla mnie zalosne pod katem komentowania, nie wylaczylem glosu tylko dlatego, ze bym prawdopodobnie usnal . Moze mialem gorszy dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jedno jest pewne - najlepszych to mają Clippers, moim zdaniem. Szczególnie lubie tego kolesia od "BINGOOOO". Ci z Cavs też fajnie wyrażają emocje, ale pod względem stronniczości są koszmarni. Jeszcze lubie tych z Nets, w końcu Marv Albert od czasu do czasu tam komentuje. Komentatorzy Magic za to są nudni, ale bardzo obiektywni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mój ulubiony to ten koleś od Heat "KABOOOOM" :mrgreen: do tego fajne statystyki przywołuje Spoko się słucha Clyde'a Fraziera, który komentuje Knicks - wyluzowany koleś. Komentatorzy Suns też są obiektywni (Scott Williams sensownie gada). Netsów zdaje się komentuje 'Tzar' Fratello z Marvem. Stronniczy są faktycznie w Cavs (Austin Carr?) no i nic nie przebije Heinsohna (Celtics). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Komentatorzy Suns też są obiektywni (Scott Williams sensownie gada). To fakt, poza tym przyjemnie się ich słucha, nie przeszkadzają. Mnie czasem denerwuje gościu od Clipersów. Ale... I tak najlepszy komentator to był w latach 80'. W przerwach meczów LP leci coś w stylu "Best moments of NBA history". I jest taki moment jak Bird przechwytuje piłkę podczas finałów wschodu. To "beczenie" komentatora na początku - bezczenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 duet netsów jest zajebisty, szkoda że teraz nie mają co komentować:] najgorsi to są ci z raptors chyba i rockets spoko jest też duet z okc z grantem longiem duet clipps też ok, miami tez spoko zgadzam sie nix tak samo ci z bobków nie są tacy źli wcale, curry daje rade wilkins dla hawks też spoko a tommy dla celtics to klasyka już:] aaa ostatnio ogladalem celtics@kings i dwie kwarty z duetem kings (też swoja drogą całkiem spoko) komentował bill walton. on miał ostatnio jakas chorobe psychiczną czy coś? bo pierdoli jak potłuczony, po jednej z akcji donte green powiedział że to jeden z lepszych momentów w kings franchise history :] jak hibbert z nim trenował całe wakacje to nic dziwnego że teraz potrzebuje psychologa:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Co do komentatorów to ja lubie tego od Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dziś to może Stan Howarda potrzymać 48 min na parkiecie bo jak na razie w 1q 10reb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Odnośnie komentatorów to cenię ich za charakterystyczny głos. W związku z powyższym - komentatorzy LAC, Heat (Reid), Nets (Albert) i jeszcze o kimś zapomniałem. LeBron b2b Top 10 (po pierwszym Wade dostaje w twarz z piłki ) EDIT: One man show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Co sixers robią z Atlantą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Co sixers robią z Atlantą Wlasnie mialem pisac - istny blow out ! co do komentatorow Clippers to zgodze sie tez ich bardzo lubie a najbardziej za -"slaaaaaaaaaam dunk" albo Griffin sam na sam z koszem a oni: " It might be a dunk" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 26-6-4 LBJ po pierwszej połowie. Kończył skutecznymi wejściami 1. i 2. kwartę, zaliczył 5 wsadów i ma 11/12 z gry :shock: Nie wiem dlaczego Big Z grał tak krótko, bo tylko on radził sobie z cm Hibberta, chociaż Dampier kilka piłek pomógł przechwycić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wedlug mnie Big Z nie wygladal najlepiej w pojedynkach z Hibbertem - w pierwszej kwarcie Hibbert zdobyl chyba 7 punktow a Litwin złapał 1 lub 2 faule na nim - DAmpier wg mnie lepszy w tym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Damp był lepszy generalnie, ale nie od razu, jak wszedł (a chyba wtedy to pisałem). Chociaż my dyskutujemy o centrach, a LBJ był clutch, POTG i +18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 veetle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 no to lecimy z klasykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi