mycek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 to półkole pod koszem jest namalowane tak dla designu, derrick rose składa obie ręce w literę T i pokazuje to sędziemu bo chciał wprowadzić jakiś nowy element dryblingu, a łokieć od amare to tak na gwiazdkę żeby było fajnie. ogólnie to dobre sędziowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Było parę c***owych gwizdków, ale nikt nie kazał im pozwolić Knicks rzucać 55% za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 jakiś dobry link do orl - bos? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Można League Pass przecież za frajer odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 O qwa ale Turkoglu on fire jest O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dawno nie widziałem, żeby Magic zaczęli tak mecz z Bostonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ale jebią Magic Celtics ten zespół jeżeli zagrałby na dobrym poziomie w ofense robi rozpierdol jakich mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak Boston w takim tempie dalej bedzie punktował to zdobeda całe jebane 32 punkty w meczu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Coś mi się zacinać zaczyna. Mam nadzieję, że przez tę promocję nie padnie mi transmisja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Run za run. Ale Stan zrobil mine jak JO na parkiecie zobaczyl CIekawe czy spanikuje i wpusci Drwalta z 2 faulami w Q1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 hehe wyszedłem po jedzenie jak było 13-0, wróciłem i ... 13-13 było :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Można League Pass przecież za frajer odpalić. jak? bo nie jestem w stanie jakoś tego ogarnąć dzisiaj ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kliknij sobie zamowienie (jak sie juz zalogujesz) jakiejkolwiek opcji moze byc ta jednodniowa za 0.99 i po prawej bedziesz mial cene i mozliwosc wpisania hasla (NBAHOLIDAY). Wpiszerz go i sie pojawi cena 0 (porpzednia bedzie przekreslona) i po lewej zaakceptujesz regulamin i dziala. - by szogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 10 sec violation?! RLY? pierwsze słyszę omg hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Bob Delaney! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 HAHAHAHAHA. A cos sie tak zastanawialem, co on tyle klepie i patrzy w glebe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 się śmiejemy, ale brat gra teraz w nba 2k11 i tam też te 10 sek leci w dolnym prawym rogu przy wolnych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 się śmiejemy, ale brat gra teraz w nba 2k11 i tam też te 10 sek leci w dolnym prawym rogu przy wolnych.. rly? Wydawało mi się ,że tej zasady ewidentnie brakuje w 2k. O.o Czasem ma wrażenie ,że gdy piłki nei da się dać w ręce Howarda ,gdy jest w trumnie to Magic gra straszną padakę w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 The Truth "zamiata"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zobaczymy jak Orlando zagra w drugiej polowie. Na pewno Dwight musi cos zagrac w ataku. Jeden marny punkcik w pierwszej polowie....... i ten zalosny 10sec violation. Nie wiem, ale czasem wydaje mi sie ze koles ma problemy z koncentracja i potrzebuje czasem zamiast pilki lizaka, czapeczke ze smiglem i klocki LEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi