Krzemo Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mi on wyglądał na rubio, koślawy rzut i kaczy chód ;], no ale bez dźwięku oglądam na małym oknie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jo jeszcze napisz ze przez okno u sąsiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 mistrz europy ,wicemistrz Hiszpanii pokonał mistrzów świata ,mistrzów NBA ,mistrzów zachodniej konferencji ,mistrzów dywizji z Pacyfiku. ogólnie jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Łoł, polecam akcje Barcy z trzeciej kwarty zobaczyć, bedzie w hajlajtach na bank cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 To już koniec Lakers a oni 3peat temat zakładają a z 1,30 nowi Jazz zmierza się z PTB na których nie mogę wymyślić słowa opisującego, tak aby nie było obraźliwe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Keke :? , ja wiem że to tylko preseason, ale kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 mistrz europy ,wicemistrz Hiszpanii pokonał mistrzów świata ,mistrzów NBA ,mistrzów zachodniej konferencji ,mistrzów dywizji z Pacyfiku. ogólnie jaja. No, już mamy dwie drużyny lepsze od Lakers. Minnesota i FC Bracelona. ŚWIAT SIĘ KOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 mistrz europy ,wicemistrz Hiszpanii pokonał mistrzów świata ,mistrzów NBA ,mistrzów zachodniej konferencji ,mistrzów dywizji z Pacyfiku. ogólnie jaja. I to jest właśnie przewaga tego że awansuje zwycięzca serii nad awansem po wygraniu jednego meczu, to tak odnośnie ostatniej rozmowy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 skoro Kobe grał tak długo, nawet w czwartej kwarcie, to przynajmniej żaden fan lakers nie powie, że im się nie chciało, nie zależało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 mistrz europy ,wicemistrz Hiszpanii pokonał mistrzów świata ,mistrzów NBA ,mistrzów zachodniej konferencji ,mistrzów dywizji z Pacyfiku. ogólnie jaja. No, już mamy dwie drużyny lepsze od Lakers. Minnesota i FC Bracelona. ŚWIAT SIĘ KOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE KOMPROMITACJA!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Może steve blake to rzeczywiście brakujący element... do tego żeby w końcu przestali wygrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Może steve blake to rzeczywiście brakujący element... do tego żeby w końcu przestali wygrywać Obrazek no oby, ale ja się ciesze że Kobe z zeszłorocznego rs wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No jak na preseasonowe standardy to ŻENADA. Kołbi i Pau FT z kapelusza. WIADOMO. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dobry mecz heat vs thunder, niby preseason ale wyglądają obie ekipy naprawdę nieźle. Bron Bron sporo postup'ował i wydawał się nie do zatrzymania stamtąd, Bosh automat, Haslem niesamowicie z ławki. Dobre pojedynki LBJ vs KD, Westbrook genialnie momentami. Ciekawe ile starterzy pograją w 2 połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mistrz europy ,wicemistrz Hiszpanii pokonał mistrzów świata ,mistrzów NBA ,mistrzów zachodniej konferencji ,mistrzów dywizji z Pacyfiku. ogólnie jaja. I to jest właśnie przewaga tego że awansuje zwycięzca serii nad awansem po wygraniu jednego meczu, to tak odnośnie ostatniej rozmowy na ten temat. to napisz mi ,że w tym meczu lakers byli lepsi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jeszcze mnie do końca nie pojebało żeby lakers oglądać w preseason ;] Chodzi mi o o to że to ogólnie uważani są za lepszy zespół i wypadki w postaci porażek się zdarzają dlatego lepiej rozgrywać serie gdzie prawdopodobieństwo tego że przegrają więcej meczy jest już znacznie mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nba powinno się przenieść do chin dobra pora na oglądanie meczu :] Czekam na williamsa i pattersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Daj linka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 http://sjumbo-131010.blogspot.com/2009/ ... nel-1.html fajnie idzie nawet nie tnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dziekować, dziękować, akurat siedzę nic nie robię i mnie troche sfrustrowała niemożność znalezienia linka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi