Qba Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Się dzieje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Di-fens, di-fens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Brak słów, jutro MUSI być remis. W ogóle nie sądziłem, że brak D. Wrighta będzie aż tak bolesny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Knicks 94 - Bulls 93 play-by-play Niezłą miazgę z Rogera Masona Jr'a robi Kirk Hinrich, który okrutnie się odgrywa na swojej byłej druzynie (lata 2004-2009), która uznała, że już się nie nadaje. El dziadziunio kompletnie nie jest w stanie biegać z Kapitanem Kirkiem - dzisiaj buzzer beater, a w całej serii 22.6ppg, 6.8rpg & 3.6apg :shock: Na szczęście dzisiaj wraca Gerald Green i mam nadzieję, że pokaże Hinrichowi czemu został uznany za zbędnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dzieki Antek za rywalizacje. ciesze sie, ze udalo sie to wygrac w miare szybko i ze w ostatnim meczu w koncu wagner dal rade jrichowi. kiedy zobaczylem 28 min millsa i tylko 3 faule pomyslalem od razu o kontuzji na szczesci to nie to teraz czas na sonics. 2 ci raz w ostatnich 3 sezonach. bilans 2:0 dla seattle ale mam nadzieje ze w koncu uda sie powstrzymac coraz starszego Artesta ktory zawsze mnie niszczyl, do 3 razy sztuka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 76ers niszczą straty z ich strony i brak strat z mojej strony. G3 - 7 vs 10 G4 - 6 vs 20 G5 - 9 vs 17 Przyzwoicie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Suns Bilans serii: 4:1 dla Suns Spurs 90 - Suns 114 play-by-play Spurs 109 - Suns 122 play-by-play Suns 112 - Spurs 115 play-by-play Suns 105 - Spurs 103 play-by-play Spurs 87 - Suns 115 play-by-play vs Bilans Regular Season: 1:3 dla Timberwolves Bilans serii: 4:2 dla Timberwolves Timberwolves 86 - Mavericks 95 play-by-play Timberwolves 98 - Mavericks 107 play-by-play Mavericks 102 - Timberwolves 120 play-by-play Mavericks 103 - Timberwolves 114 play-by-play Timberwolves 97 - Mavericks 96 play-by-play Mavericks 116 - Timberwolves 124 play-by-play vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Lakers Bilans serii: 4:0 dla Warriors Warriors 92 - Lakers 86 play-by-play Warriors 128 - Lakers 127 play-by-play Lakers 110 - Warriors 118 play-by-play Lakers 86 - Warriors 101 play-by-play vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Kings Bilans serii: 4:1 dla Sonics Sonics 107 - Kings 114 play-by-play Sonics 122 - Kings 97 play-by-play Kings 106 - Sonics 113 play-by-play Kings 83 - Sonics 114 play-by-play Sonics 126 - Kings 111 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:2 dla Knicks Knicks 89 - Bulls 95 play-by-play Knicks 131 - Bulls 124 play-by-play Bulls 100 - Knicks 98 play-by-play Bulls 83 - Knicks 108 play-by-play Knicks 94 - Bulls 93 play-by-play Bulls 101 - Knicks 107 play-by-play http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/phi.gif vs http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/was.gif Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:2 dla Wizards Wizards 95 - 76ers 102 play-by-play Wizards 77 - 76ers 123 play-by-play 76ers 80 - Wizards 110 play-by-play 76ers 74 - Wizards 90 play-by-play Wizards 110 - 76ers 101 play-by-play 76ers 114 - Wizards 117 play-by-play http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/tor.gif vs http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/orl.gif Bilans Regular Season: 3:0 dla Raptors Bilans serii: 4:0 dla Raptors Magic 104 - Raptors 131 play-by-play Magic 104 - Raptors 115 play-by-play Raptors 119 - Magic 113 play-by-play Raptors 93 - Magic 88 play-by-play http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/njn.gif vs http://espn-att.starwave.com/i/teamlogos/nba/sml/trans/bos.gif Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:2 dla Nets Celtics 109 - Nets 87 play-by-play Celtics 120 - Nets 124 play-by-play Nets 90 - Celtics 94 play-by-play Nets 117 - Celtics 110 play-by-play Celtics 109 - Nets 124 play-by-play Nets 116 - Celtics 115 play-by-play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wow, chyba jedna z bardziej zaskakujących 1st rnd. Raptors mają prostą drogę do Finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chicago,Philadelphia,Lakersi,Boston,Dallas za burtą...Jednak widać że playoff to nie to samo co regular season. Byłem pewny że ktoś z dwójki Chicago,Phila zdobędzie misia a tu taka niespodzianka.Hm myślę że Raptors zdominują wszystkich,ale trzymam kciuki za Sonics :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chicago,Philadelphia,Lakersi,Boston,Dallas za burtą...Jednak widać że playoff to nie to samo co regular season. Byłem pewny że ktoś z dwójki Chicago,Phila zdobędzie misia a tu taka niespodzianka.Hm myślę że Raptors zdominują wszystkich,ale trzymam kciuki za Sonics :mrgreen: warriors pojechaliby z raps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 warriors pojechaliby z raps wszystko przed nami;),więc zobaczymy.Dla mnie Raptors na tą chwilę są najmocniejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Crazy 1st round :shock: Nie mogę się doczekać zmotywowanych do rewanżu Wizards! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a tak btw Bulls drugi raz z rzedu polecieli w I rundzie? i chyba znowu z knicks. chyba stro musi w koncu sprzedac komus tego thompkinsa, psuje atmosfere w szatni;) no i chyba drugi przypadek w historii gdy odpada najlepszy zespol rs? (jeszcze sixers kilka lat temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Na pewno nie z Knicks - w zeszłym sezonie byli na autopilocie, który wyeliminował ich w pierwszej rundzie. Skład mam fantastyczny... Poprzedni GM zrobił fantastyczną robotę kompletując taką pakę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 No i Green nie pokazał. Widać ten 10 dni przerwy zupełnie wybiło go z rytmu. Na domiar złego Wall zagrał tragiczny mecz i drugi z rzędu upset z Knicks stał się faktem. Gratki letallec, druga runda Ci się w pełni należała . Rose zaś potwierdza, że jest obecnie najlepszym grajkiem w SimBie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 cholerka, na 29 sekund do konca meczu, przy stracie tylko jednym pkt gooden odpala rzut za trzy. dekiel dlupi. a wystarczylo pchac sie pod kosz. inna sprawa, dlaczego akurat on? a nie bayless, ktoremu siedzialo tego dnia. no nic szkoda. bo mozna bylo ta serie spokojnie wygrac. gdyby nie wtopa w game2 po drogrywce, gdzie mozna bylo rozstrzygnac to na wlasna korzysc przed czasem oraz o jedna za duzo przegrana u siebie. dzieki maslon za serie i mam nadzieje, ze dojdziesz do finalu simbasketu i oczywiscie go wygrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Thx Geddo, zakręcona seria i dziwne mecze, mogło to wyjść w każdą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Na pewno nie z Knicks - w zeszłym sezonie byli na autopilocie, który wyeliminował ich w pierwszej rundzie. Skład mam fantastyczny... Poprzedni GM zrobił fantastyczną robotę kompletując taką pakę RZA opuscil ekipe chyba przed PO viewtopic.php?f=32&t=4099&start=0#p139305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Czyli mój błąd... Nawet nie znam historii swojej drużyny :oops: Dostęp do Knicksów miałem na pewno już po ich odpadnięciu. No i Green nie pokazał. Widać ten 10 dni przerwy zupełnie wybiło go z rytmu. Na domiar złego Wall zagrał tragiczny mecz i drugi z rzędu upset z Knicks stał się faktem. Gratki letallec, druga runda Ci się w pełni należała . Rose zaś potwierdza, że jest obecnie najlepszym grajkiem w SimBie. A Hinrich jakby dostał skrzydeł po wyrzuceniu go w sezonie na IL... To co gra teraz to kosmos w porównaniu do regularnego. Dzięki. Mimo zapowiedzi jednak nie jestem specjalnie smutny Nie przypuszczałem, że drugi raz wygram u Ciebie. Jednak wolałbym jeszcze jeden meczyk w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Raptors mają prostą drogę do Finału. Właśnie wyeliminowałem aktualnych mistrzów, droga więc nie taka prosta , choć akurat Raps mi totalnie nie leżą i będzie megaaaa ciężko ich ograć. Ale jak qba pisał, motywację moi mają sporą. Choć nie ma się co oszukiwać, że zapewne podświadomie jest zadowolony z rozstrzygnięć w I rundzie, tylko się nie chce przyznać :wink: Dzięki za dobrą serię df. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi