Wirakocza Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 W większosci były będą czy są, cholera wie nie chce mi się wertować stron by jakiś fajne foty pooglądać w czasie wolnym. Jak macie coś fajnego z tegoż zbiorowiska koszykarzy i fotografów to wrzucać. a i jeszcze poszukałem Kirka, jakis taki smutny :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Noah zajebiście przystojny a Asik zlewa się z tłem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a po co Korverowi takie dlugie skarpetki ? 8) A Asik jesli chce cos zdzialac to musi troche przypakowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreveta Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Główny kandydat na MVP sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Który większy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Boozer to się nadaje albo tu albo tu: P.S. o rahu mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Główny kandydat na MVP sezonu Kreveta ale przeciez Edek juz sie polamal, pierwszy trening i go udo boli czy jakas inna czesc jego wytrenowanego do granic mozliwosci ciala. 4-6tyg, zanim nadrobi zaleglosci to koniec sezonu albo i kariery bedzie Miec taki talent i tak go zjebac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kreveta ale przeciez Edek juz sie polamal.Miec taki talent i tak go zjebac... Ale za JAKĄ kasę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Qrcze chłopaki, zapomniałem o Edku, wszak Media day to jedyny dzien gdzie go można zobczyć na parkiecie w trykocie NY. http://c0013494.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/x2_2cb2c25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A ten z lewej to brat Boozera :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://bi.gazeta.pl/im/7/8434/z8434917V.jpg Krawat Byrona Scotta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://bi.gazeta.pl/im/7/8434/z8434917V.jpg Krawat Byrona Scotta Buehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 coż za ciekawa fryzurka AK47! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 coż za ciekawa fryzurka AK47! 8)Słowiańska widać że jest gotowy do walki 8) Krawat Byrona Scotta Widać że wogóle wiele motywów się przewija przez MD ale czarnego nazi jeszcze nie widziałem Może blitz to będzie nowa taktyka Cavs Qrcze chłopaki, zapomniałem o Edku, wszak Media day to jedyny dzien gdzie go można zobczyć na parkiecie w trykocie NY. Obrazek Taka załamka totalna, siakiś żul im się przypałętał do szatni Kreveta ale przeciez Edek juz sie polamal, pierwszy trening i go udo boli czy jakas inna czesc jego wytrenowanego do granic mozliwosci ciala. To nie trening tylko jak z tego krzesełka wstawał patrzcie kurcze jak ktoś ma pecha to co poradzić a były takie szanse w przypadku Currego że teraz dobrze się do sezonu przygotuje, wagę już miał 330 czyli dominował by totalnie bo chyba cięższego nie ma, tylko nie wiem jak z tą jego wadą serca powinni chyba mu jakiś wózeczek zrobić żeby na parkiecie biegać nie musiał.a po co Korverowi takie dlugie skarpetki ? 8) Bo lubi A Asik jesli chce cos zdzialac to musi troche przypakowac. Powiedz to Noah Obrazek a i jeszcze poszukałem Kirka, jakis taki smutny :evil: To co dopiero Booz, wogóle się wzruszyłem nie przyzwyczajony jestem do ogladania Jazzmanów w innych trykotach :cry: A i zostawcie jego YMCE style on na media day zawsze się dobrze prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kreveta ale przeciez Edek juz sie polamal.Miec taki talent i tak go zjebac... Ale za JAKĄ kasę :mrgreen: Ważne ze nie za Byczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Myślałem że Al w stroju Jazz podoba się najbardziej El wariato ale widać to Millsap jest w 7 niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi