Szak Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Oto skład FBL East 4 1. KB 2. karl malone 3. Viruz 4. KaBe aka Julius 5. billypilgrim 6. szymcio 7. Borys 8. yelou 9. Jabool 10. Graboś CZY JEST KTOŚ CHĘTNY Z POWYŻSZYCH DO ADMINISTROWANIA LIGĄ (ZNÓW TAK DUŻO ROBOTY Z TYM NIE MA)? PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ TUTAJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 4136939 podaje swoj nr gg, i proponuje zeby wzorem innych lig, wszyscy zrobili to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceraaza888 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 212396521 - mój ------------------------ banki kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 2291228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 5242811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 10576871 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 to może zaczniemy coś ustalać? napiszcie jakie terminy wam nie pasują ja wolałbym draft nie w weekend, jestem zwolennikiem późniejszego wieczoru w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 mi kazdy dzien pasuje, kazda pora, tylko musze o tym wiedziec odpowiednio wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 5286624 proponuję niedzielę ok 20, wtedy przeważnie wszyscy są w domu, wiec nie ma problemow z frekwencją 10 październik, huh ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 gg 3875244 a co do draftu: albo niedziela (z wyjatkiem 17.10) albo pon-czw. poznym wieczorem. podoba mi sie 10.10, czkeamy co napisza inni no i fajnie by bylo jakby ktos w koncu zglosil sie na ochotnika do administrowania liga, bo chyba jako jedyni jeszcze nic z tym nie zrobilismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 10.10 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ponawiam prośbę Szaka i .KB - wybierzcie swojego komisza (albo niech sam się wybierze, to nieistotne) i czym prędzej założy ligę, a potem poskłada do kupy termin draftu. Bo tak naprawdę za wiele więcej roboty nie będzie, a ustawienia można po prostu wziąć z ligi z zeszłego roku - każdy z Was będzie miał taką opcję jak będzie zakładał ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 moge komisarzowac jak nikt nie ma nic przeciwko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja nie mam jeśli chodzi o draft - pasuje mi raczej wszystko, w godzinach wieczornych, tj. 20-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 data 10.10 moze byc :)moje gg 3590683 kiedy dostaniemy hasła zeby sie na fbl zalogowac? chyba , ze to ja nic nie dostalem jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 jutro sie tym zajme.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dobra, liga założona, kto moze niech się odzywa na gg, dostanie hasło, bo nie mam czasu teraz na szukanie wszystkich, jak ktos sie nie odezwie to będę szukal, ale lepiej niech sie odezwie 5286624 moje gG walic drzwiami i oknami ! w wiadomosci wpisywac nicka :> league id: 52563 Custom League URL: http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... e/fbl4east Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ok, na gg wszyscy dostali namiary, poswiecilem sie rejstrowac sie jak komus cos z draftem nie pasi krzyczec i machac rekami i nogami, bo potem nie bedzie przepros! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 o ktorej i kiedy jest draft? bo nigdzie nie moge tego znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ustalalismy na 10.10 o 20:00, tak tez będzie, jak wszyscy sie zarejstrują kazdy dostal na gg namiary, tym, ktorzy sie nie zarejestrowali wyslalem jeszcze pmy, ale mamy juz piątek a draft w niedziele, nie wiem, mam jeszcze zadzwonic domofonem ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi