Szak Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Oto skład FBL East 2 1. Andrew23 2. Kfadrat 3. Zajmon 4. Rigel 5. Antek 6. Mr.Phillosophy 7. Szogo 8. Orwell 9. Trepe Trepelli 10. Lucc CZY JEST KTOŚ CHĘTNY Z POWYŻSZYCH DO ADMINISTROWANIA LIGĄ (ZNÓW TAK DUŻO ROBOTY Z TYM NIE MA)? PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ TUTAJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 o proszę, załapałem się do drugiej widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jeśli nie będzie innego chętnego, mogę się podjąć funkcji komisarza. Nie traktuję tego jako priorytetu, więc jeśli zgłosi się ktoś inny, bez problemu odstąpię. Powiedzmy, że ja będę jako opcja ostateczna, jak nikt inny nie będzie chciał czy mógł. Nie wiem co prawda szczegółowo, co należy do obowiązków komisarza, ale chyba nie ma z tym większego problemu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 draft: kazdy wieczor po za weekendami , zalozmy po 20 (21?) fajnie by zrobic draft moze np jakos na poczatku pazdziernika, by bylo troche niewiadomych, ale oczywiscie to tylko moja luzna propozycja, jesli wiekszosc bedzie chciala draft kilka/ kilkanascie dni przed rozpoczeciem sezonu to sie dostosuje. Jak juz liga zostanie zalozona, poprosze namiary na PM, gdyz GG praktycznie ostatnio nie uzywam (nie mam czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 wreszcie coś się dzieje co do draftu, to mi pasuje środek października, tak żeby parę preseason games było już rozegranych. co do godziny to koło 20 i później mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ja też wolałbym draft już po pierwszych meczach preseason, ale nie później niż gdzieś tak w połowie października. Dzień dowolny, ale raczej nie przed godziną 21 (może być później: 21-21:30, nawet 22). Ewentualnie pierwszy tydzień października będę miał trochę luźniejszy, więc może być wcześniej. Po 20 października dla mnie odpada całkowicie. A jeszcze co do administrowania, to czy będzie tak jak w temacie organizacyjnym pisał Loqsh, że on załozy ligę i potem przekaże obowiązki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Rigel, żeby była ciągłość to zdaje się ligę musi założyć ktoś, kto grał w niej w poprzednim sezonie. Dobrze kombinuję, anybody? Ale nie wiem, czy jest konieczne przypisywanie do tego takiej wagi. W końcu składy w tych ligach co roku się zmieniają. Jeśli możesz być komiszem, to najlepiej będzie, jeśli założysz już ligę (jeśli loqsh1 mógłby i chce dopomóc, to super). Jest opcja korzystania z ustawień innych lig, w których się gra/grało wcześniej. Jeśli jednak coś nie pójdzie po twojej myśli na Yahoo!, to daj znać, podeślę ci PM-a z danymi, a potem jeszcze wszystko i tak będzie można skonsultować ze Stro, gdy wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 założyłem ligę, wysłałem namiary do Rigela. potem przekażę mu komisjonowanie i wyjdę edit: liga ma historię sięgającą 2003, więc warto kontynuować dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przejąłem administrowanie ligą i wysłałem wszystkim na PM dane do rejestracji. Jeśli ktoś nie dostał, to krzyczeć :wink: Dobrze byłoby, aby w miarę szybko każdy wypowiedział się na temat terminu draftu Moja wstępna propozycja: 8 października (piątek), godz. 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wolalbym draft na tygodniu (poniedzialek- czwartek) godziny po 20/21/22 (to jak tam komu bedzie pasowac). Piatek, Sobota zdecydowanie odpadaja. Niedziela wieczór- moze byc. Zaloguje sie dzis po południu. Dane doszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 a może trochę później niż 8 ?? jak dla mnie może być środek tygodnia nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Piatek znajac zycie nie bedzie kilku osobm pasowal :] Ja sie postaram dostosowac. Jesli tylko nie koliduje mi to z innymi draftami to praktycznie kazdy termin jest dal mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 poniedziałek-czwartek 19-22. Weekendy odpadają, ewentualnie niedziela 19-22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Termin draftu: wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 OK, widzę już, że chyba ten termin nie bardzo odpowiada. Mnie by akurat pasował, ale oczywiście musi być ogólna zgoda. Z tym, że jeśli później, to dla mnie raczej godzina ok. 21.30 - 22.00. Może więc: 14 października (czwartek), godz. 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mi pasuje choc wolalbym o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ja jak wyzej pisalem, ze jesli draft jest po za wieczorami weekednowymi to sie dostosuje, czyli mowiac krotko: pasi mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dla mnie termin jest w porządku. Czas zacząć zastanawiać się kogo brać z jedynką :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 z jedynką ?? hmmmm jak coś wymyślę to się podzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi