popeye Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, sklad wprawdzie nie do konca potwierdzony, ale zarysy sa juz widoczne. 1. Chairles 2. waniec 3. popeye 4. Susi 5. GeDDo 6. DF 7. Bastek 8. Matrix 9. szogo 10. Tom lub bula Do potwierdzenia zostali jeszcze chairles, bastek oraz Tom. Gdyby jeszcze ktos z ekipy Marzec, Pangloss lub Mythos zrezygnowali beda przeszeregowania, Susi jako pierwszy by skoczyl do fb2. Prosze o podanie propozycji dat draftowych (dni tygodnia oraz godziny) oraz informacje, czy chcemy numerki miec przed draftem. pozdro pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Numerki przed draftem a co do terminu to na chwile obecna obojetne. Postaram sie dostosowac. Edit: Zle napsialem odnosnie numerkow chodzilo mi o aplet :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, liga jest zalozona, draft narazie ustawilem na 3.10. (niedziela) na 20.00. Numer ligi to: 17161 Haslo na PM lub gg. Ja numerki chce apletowe, wiec mamy 1:1 pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sus Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 witam mam nadzieje ze juz tak zostanie, nikt nie bd rezygnowal. numerki wole apletowe, z tym ze ten termin mi nie pasuje 3.10 mam zjazd na uczelni, nie u siebie w miescie. kazdy dzien tygodnia albo weekend tylko nie ten 1,2,3 pazdziernika. sus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 numerki przez aplet, termin to najlepiej od poniedzialu do piatku w godziny wieczornych. w weekendy u mnie raczej odpadaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 OK, po zmiane decyzji szogo mamy 4:0 dla apletu, wiec wyglada sprawa jasno. Odnosnie daty, to rozumiem ze ma byc raczej w tygodniu wiec dajcie znac czy wolicie wrzesien czy okolice 10-15 pazdziernika kiedy bedzie juz troche wiecej wiadomo. Im szybciej cos zabukuje tym lepiej, bo za 2 tygodnie moze juz nie byc dogodnych terminow, nawet w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 to zaklep wstepnie jakis termin wrzesniowy juz teraz (np. 23.09 albo 30.09 czyli jakis czwartek na wieczorne godziny). te pazdziernikowe pozniej jeszcze beda dostepne raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Numerki losowane przez aplet, draft proszę koniecznie po 5 października (będę już w Polsce), do każdego dnia tygodnia się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 numerki przez aplet. jeżeli chodzi o termin, to podobnie jak DF wolałbym dopiero w październiku, bo z końcem września może mnie nie być. dzień tygodnia najlepiej niedziela w godzinach wieczornych, jednak jeśli większość postanowi, że robimy na tygodniu to postaram się jakoś dostosować. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 matrix a dalbys rade sobie zaplanowac np. 13 pazdziernika (sroda) na godzine np. 21.00? pop, Tobie taki termin rowniez by odpowiadal? pytam sie poniewaz widze, ze nie okresliles sie co do terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Chlopcy mi w tym roku kompletnie jest obojetnie. Dostosuje sie kiedy chcecie, byle by nie byla 16-17. Mi ta sroda pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 GeDDo, powiem Ci tak. na dzień dzisiejszy dla mnie może być to każdy dzień w tygodniu w październiku, tylko po prostu może się zdarzyć przypadek, że coś mi nagle wypadnie na uczelni, a w tym roku nie będę mógł prosić DF'a ani Ciebie o pomoc przy drafcie jak to miało miejsce rok temu. ;] niemniej ok, może być środa 13 października o godzinie 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Skład waszej ligi: waniec popeye Susi GeDDo DF Bastek Matrix szogo bula DeTe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 kolejny awans tylnymi drzwiami :] mi termin również po 5.10 odpowiada każdy i godz obojetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Przynajmniej mam pewność, że nie będę ostatni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ale i tak spadniesz :] moja droga w fb to jak narazie pasmo sukcesów i co rok awans wyżej bez stagnacji bez spadków :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jak uda Ci się wyprzedzić Df,Geddo,Susiego(z nimi grałem) to wtedy możesz powiedzieć że w Fb odniosłeś sukces:). Skład ligi wygląda bardzo mocno,ale w Fb 3 to chyba normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sus Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 sroda, 13.10 o 21 - lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Brakuję nadal rejestracji DFa (dane wysłane na PM), Wańca oraz Bastka. Proszę o kontakt w sprawie rejestracji. Draft ustalony jak chcieliście, 13tego o 21. pozdro pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 hey everybody, sklad wyglada ciekawie chociaz bula niewatpliwie zaniza poziom, fajnie wiedziec kogo w tym sezonie pokonam, mam nadzieje ze nie bedzie to miazdzace zwyciestwo a tak na powaznie to nie mam hasla. grac zamierzam i 13.10 mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi