Stromile Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Skład ekstraklasy w sezonie 2010/11: Stromile - GG: 2846203 - stromile[]poczta.fm[/*:m:j8446x1y] Air_MJ - GG: 1849264 - air_mj[]op.pl[/*:m:j8446x1y] Żółw - GG: 3045523 - dkniolek[]wp.pl[/*:m:j8446x1y] Spabloo - GG: 1707207 - spabloo[]wp.pl [/*:m:j8446x1y] Szak - GG: 2084197 - polnikp[]poczta.onet.pl[/*:m:j8446x1y] Mar - GG: 1461566 - marynash[]wp.pl[/*:m:j8446x1y] PI3TR45[/*:m:j8446x1y] Mazar[/*:m:j8446x1y] Qba[/*:m:j8446x1y] bogans2[/*:m:j8446x1y] Sprawdźcie czy namiary na Was są aktualne. Liga założona, zaproszenia wysłane, jak ktoś nie dostał - atakujcie mnie na PM'a (tak będzie najszybciej myślę) Heronim - GG: 1129499 - heroik[]o2.pl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 od nas wszedł Pietras, Mazar i Qba (w tej kolejności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W dniach 6-27 IX jestem na urlopie i będę praktycznie nieosiągalny. Sprawy związane z FBL #1 przejmuje na czas mojej nieobecności Szak*. Także wszelkie pretensje i reklamacje do niego proszę kierować *Z jakiegoś powodu nie mogę zaznaczyć Szaka przy handoverze, tak więc tymczasowym komiszem zostaje Mar. Jak będziecie chcieli to potem się zamieńcie Mar popraw proszę typ & datę draftu, bo tuż przed tym jak przekazałem Ci komiszowanie niechcący zmieniłem na draft offline :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Panowie, podawajcie terminy kiedy wam NIE pasuje na pewno zrobienie draftu. Na razie jest 3 pazdziernika, na 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja nie mam takiego terminu, który mi zdecydowanie nie pasuje. Najwyżej będzie wybierał komp według listy. Ale jestem za terminem późniejszym niż początek października. Gdzieś bliżej połowy czy nawet tuż przed sezonem był to widział. Ale się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 mi obojętne. byle wieczór późny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja też się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ja na tygodniu mogę draftować od 20 do 22 (w sensie w tych godzinach może się draft zaczynać). W piątek i sobotę już mogę się dostosować co do godziny. Jeśli chodzi o termin to idealna byłaby niedziela wieczorem (18-19-20). Jak padną konkretne terminy to postaram się wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja się również dostosuję , aczkolwiek wolałbym żeby był to wieczór , a jak Niedziela to już bajka nawet;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Gram, a kiedy draft to wszystko mi jedno byle zeby po dobranocce sie odbyl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Hero... Był deadline... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mar, wyślij proszę uczestnikom naszej ligi, tym którzy jeszcze nie założyli drużyn, przez PM namiary, by mogli to uczynić na stronie Yahoo. Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Problem w tym, ze nie znam hasla do ligi, a nie idzie go podejrzec na yahoo bo jest zakodowane. No chyba, ze je zmienie? Sie Stro nie pogniewa? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Problem w tym, ze nie znam hasla do ligi, a nie idzie go podejrzec na yahoo bo jest zakodowane. No chyba, ze je zmienie? Sie Stro nie pogniewa? 8) Wchodzisz na zakładkę Scoring & Settings i wszysko jest czarno na białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 jezeli bede w tej lidze to ze mna sie kontaktujcie przez PM. gg nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Problem w tym, ze nie znam hasla do ligi, a nie idzie go podejrzec na yahoo bo jest zakodowane. No chyba, ze je zmienie? Sie Stro nie pogniewa? 8) Wchodzisz na zakładkę Scoring & Settings i wszysko jest czarno na białym A widzisz, a ja w commish tools patrzylem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ta niedziela to już ostateczny termin draftu , bo teoretycznie mam wtedy też draft w FBL West :s ? Jeżeli tak , to trudno , dostosuję się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jakby co już jestem . Fajnie, że wszyscy już dołączyli. Dzięki Mar za rzetelne zastępstwo Draft z tego co widziałem w najbliższą niedzielę o 21:00 Dowiem się tylko co z tym rankingiem od loqsh1'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Miło by było jakby był o 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ta 22:00 byłaby mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi