hesu Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 chetnie zagram w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 5 dni, 20 osób Coś czuję, ze w tym sezonie wystarczą ze 3 ligi zamiast 5-ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 gram dalej edit: klasyfikacja fbl 5: 1. karl malone 2. KaBe 3. szymcie 4. Borys 5. Wróbel 6. rowen 7. zawadz 8. yelou 9. Gimmie 10. Figrin 11. JaBoOl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Żebyście niepotrzebnie na mnie nie czekali - rezygnuję. Już w poprzednim sezonie nie miałem na to za bardzo czasu, ani również chęci, co skutkowało bardzo rzadkimi zmianami w składzie i niewykorzystaną sporą liczbą meczów. Obawiam się, że w tym roku byłoby podobnie, więc taka decyzja z mojej strony będzie raczej najwłaściwsza. Dzięki za te ostatnie kilka lat, które przyniosły sporo emocji i dobrej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 gram, gram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W dniach 6-27 IX jestem na urlopie i będę praktycznie nieosiągalny. Sprawy związane z FBL East przejmują na czas mojej nieobecności PI3TR45 i Szak. Także wszelkie pretensje i reklamacje do tej dwójki proszę kierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 potwierdzam swój udział na następny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Przystępuję do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 oczywiscie gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzk Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 jeśli jest możliwość to chętnie zagram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 im in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mialem zrezygnowac ale jednak chcialbym grac dalej! tylko nicka zmienilem z bogans na bogans2 - mam nadzieje ze to nie bedzie problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Bardzo chętnie bym zagrał. Powiem wiecej- przyjmijcie mnie bo nie wiem co bede robil caly sezon z rana jak nie wchodzil na yahoo i ogladal statsy ;] Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 siema też chętnie zagram :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 gram dalej w obu ligach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ja też gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi