Matrix Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sezon w fb#3 zapowiada się ciekawie, nie pozostaje nic innego jak grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 GRAM ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeśli jest opcja taka to chciałbym się zgłosić do ligi jako rookie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A weźcie mnie dopiszcie, od przybytku FB głowa nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja niestety muszę zrezygnować. W zeszłym roku nie dałem rady być za bardzo aktywny, bo była to moja piąta drużyna, którą założyłem na oddzielnym koncie na Yahoo i nie zawsze miałem czas się angażować. Dla dobra rozgrywki zatem rezygnuje. Ale może w przyszłości znów spróbuję pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 [10-09-01 16:25] <Żeton> zapomnialem hasla na forum. pisalem im wczesniej a jutro na urlop i bez netu. powiedz tam ze rzeton gra jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Oczywiście potwierdzam moje zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitjaKrakowski Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 potwierdzam grę dla druzyny Kawureze f#6 . Pisze z innego konta gdyż się zapomnialo nazwy uzytkownika :/ Jeżeli móglbym prosić o przypomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja niestety muszę zrezygnować. W zeszłym roku nie dałem rady być za bardzo aktywny, bo była to moja piąta drużyna, którą założyłem na oddzielnym koncie na Yahoo i nie zawsze miałem czas się angażować. jeśli to coś zmienia to od sezonu jest możliwość prowadzenia do 8 drużyn na 1 koncie Yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jeśli to coś zmienia to od sezonu jest możliwość prowadzenia do 8 drużyn na 1 koncie Yahoo Właśnie o tym przeczytałem. Zmienia i to bardzo dużo! Odszczekuję rezygnację, hurra;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jeśli to coś zmienia to od sezonu jest możliwość prowadzenia do 8 drużyn na 1 koncie Yahoo Dzieki temu gram dalej, a mialem dylemat z czego zrezygnowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 gram! [wiqo=Vic] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Sory, że dopiero teraz, ale oczywiście nadal chce grać. Tylko nie mam pojęcia o grze w fb, dlatego gdyby mógł mi ktoś wyjaśnić to i owo, byłbym niezmiernie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kosi, Pretor, Xam, Krzemo w koncu trafilem na lige z ktorej nie spadne i nawet uda sie awansowac! sie macie im in :] [s:2dptkdh7](fb5)[/s:2dptkdh7] (fb6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wyjeżdżam na kilka dni. Prawdopodobnie będę bez neta. Po powrocie chcę przyspieszyć rekrutację, próbując skontaktować się z osobami, które jeszcze się nie zadeklarowały. Ale jeśli macie kontakt z kimś, kto jeszcze się nie określił to możecie zapytać się czy gra dalej. Zamknięcie rekrutacji proponuję ustalić na 15.09 . Dwa tygodnie to wystarczająco dużo czasu skoro każdy wie, że sezon zaczynamy pierwszego września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Przem dopisuje sie do FB6 via sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 much obliged Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Gram. Dalej w FB#5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi