Skocz do zawartości

Tymaczasem na ligowym zadupiu... (ReEdyszyn: Era Rubika)

Lu-

Rekomendowane odpowiedzi

Też oglądam i też podoba mi się to, co widzę. Jednak Adelman to Adelman. Jeszcze tylko dać Williamsowi trochę więcej okazji do zdobywania punktów w inny sposób, niż trójkami oraz sprawić, że Love podpisze extension i Lu będzie mógł zakładać trochę bardziej optymistyczne tematy.

Ciekawe czy zajebistość WEolves w tym meczu to w 100% zasługa Wizards czy też pomoga brak Beasleya. Nie oglądałem w tym sezonie Wolves za bardzo więc nie wiem. W każdym razie wygląda to dość zajebiście, Rubio-Williams-Love, kozak.

Chytruz

Nawet Ty na centrze w Wolves nie byłbyś w stanie dziś tego spier&%$**ć przeciwko Wizards.

Trochę się hypeu wokół Wilków zrobiło. Rubio i Adelman robią różnicę. Wreszcie ich gra ma jakąś koncepcję.

trochę mnie razi te napierdalanie za trzy. dzisiaj oddali 26 ej, średnio 16.6. więcej williamsa i johnsona ,mniej beeasy. może to miało wpływ? tylko mieli skuteczność lepszą o 3% o średniej z sezonu. ale dali sobie rzucić tylko 72 punkty a tracą średnio 96 więc tutaj jest chyba jednak haczyk.

wizards razem wzięci mają mniej IQ niż Rubio. tak mało inteligentnej ekipy dawno nie widziałem. McGee ,Blatche ,Crawford czy nawet Wall powinni założyć Stowarzyszenie Mensy' w NBA

Dobry mecz, mimo że z najgorszym zespołem ligi na tą chwilę (ależ oni są c***owi to głowa mała), to zwycięstwo wciąż cieszy. Jednak znów było widać jedną rzecz- nie ma Rubio, gra w ofensywie staje. Zero dynamiki, masa strat i brak pomysłu na grę. Dziś chociaż siedziało, więc nie wyglądałoby to tak źle, ale jakby taka sekwencja gry jak na początku 3 kwarty, zdarzyła się z lepszym zespołem, to byśmy dostali w dupę aż miło. Nie ma jednak co narzekać, trzeba zebrać dupę w troki, bo jutro bój z mniej c***owszymi Raports, a potem wpierdol od Bulls.

Wizz trzeba dobrego coacha, twardego - cos takiego jak Collins w Sixers... szybko znalazłby hard-workerow, a paczkę Blatche'a wyjebalby z okno.

Wall wyglada tragicznie w tym sezonie, od czasu do czasu wbije sie pod kosz, nieraz zaliczy jakąs dobra asyste, ale Washington nie ma systemu porządnego, a on sam bazuje bardziej na atletyzmie niz IQ.

Rubio wyglada przy nim jak gracz z conajmniej kilka lat dluzszym stażem. Adelman na lawce to raz, ale Ridnour nie daje nawet polowy tego rytmu ktory daje Rubio Wilkom.

W ogole Kahn powinien szybko poszukac dobrej 2ki, mogloby to dodac kilka zwycięstw wolves w tym sezonie i jeszcze usprawnic grę...

W końcu nie trzeba było zarywać nocy aby obejrzeć Wilków na żywo! Dawno tego nie było. Oby częściej!!

Zwycięstwo cieszy, tym bardziej, ze przegrali ostatnio z Cavs. A jakby jeszcze dzisiaj przegrali to... z wielkiego hura optymizmu zrobiłoby się znów smętnie, jak w poprzednich sezonach. Na szczęście o zwycięstwo nie było trudno.

Myślę, że z Beasleyem też nie byłoby tak źle, Wizards mają podobne IQ co on!

Jakie zmiany: w meczu z Cavs Wilki non stop do upadłego rzucali 3. Sam Adelman powiedział, że nie mogą na tym tylko bazować. Wzięli sobie to do serca i..

dzisiaj Love rzucał tylko 4 razy za "3". Był bliżej obręczy co jest pożyteczne dla zespołu. Zresztą oddał dzisiaj 16 rzutów, czego nie było widać. Jest mistrzem w zbieraniu dobijaniu i uzbierał 20pkt. I tak powinien grać!

Cała drużyna rzucać za trzy nie przestanie, bo są nieźli w tym elemencie gry. Jak im to wychodzi to...sypią po kolei. Gorzej jak nie wpada.

Tej młodej drużynie jest potrzebny dobry rzucający obrońca, bo przy tak grającym Lovie, rzutów z pewnością wystarczy. A z czystych pozycji wykreowanych przez Rubio, będzie pod dostatek.

Dlatego również popieram oddać kogoś z Beasleya lub Johnosna oraz niepotrzebnych Pekovica, Millera, Webstera i te 2 rundowe picki, który Kahn nazbierał chyba cały worek (gdzie można sprawdzić jakie mają picki w tym sezonie?) za jakiegoś myślącego, rozwijającego się, grającego w obronie SG.

Widać niesamowitą różnicę, gdy grą zespołu na początku kieruje Ridnour, a gdy jego miejsce zajmuje Rubio.

Chociaż na początku meczu i raz czy dwa w trakcie zauważyłem fajną akcję. Ellington i Johnson urywali się, biegli po zasłonie od wysokiego i rzucali bez obrońcy za dwa. Brawo! Nowy element!

Wall-Crawford-Young-Blatche-McGee to all-retard team, do tego Singleton z ławki. Masakra. Brakuje tylko Beasleya i Cousinsa.

Jakby Wolves kopsnęli w pakiecie np Beasleya i Wesa to może by się znalazł jakiś przyzwoity swingman za to, bo dziurę mają straszliwą.

singletona w to nie mieszaj chłopak akurat jest całkiem wporzo, oczywiście pomimo tego występu, jakiś teamt o Wizz by się przydał, to jest gorsza masakra niż jblazers albo nyk thomasa, chociaż trzeba przyznać ze przewietrzyć nie było by cięzko ta ekipę wyjebać younga i blatche i reszta powinna jakoś grać

Wizz trzeba dobrego coacha, twardego - cos takiego jak Collins w Sixers... szybko znalazłby hard-workerow, a paczkę Blatche'a wyjebalby z okno..

od kiedy to Colins jest twardym trenerem, przeciez on dotychczas to taki synonim przyjaciela zawodników, ok mareya czy jak mu tam wyjebał ale z grupą przygłupów to by chyba sobie nie dał rady, i ja bynajmniej nie pisze tego jakoś negatywnie nastawiony do Colinsa bo go zawsze bardzo lubiłem i lubie dalej.