Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 10/11

bulek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałem już zbytnio pomysłu jak sprzedać Randolpha i Casspiego, stąd pomysł ze ściągnięciem do siebie Kamana. W sumie jednak czaru goryczy przelała moja niefrasobliwosć, a co za tym idzie blokada poczynań na fa, gdzie ostatnio udało się pozyskać jakiś ludków sensownych do rotacji (min Heada przez którego przekroczyłem salary).

W tym momencie mam w składzie Kwame i Barrona, którzy do grania na jakimkolwiek poziomie się nie nadają, plus Randolph i Casspi częście niż grają mają obok nazwiska znaczek DNP. Zostaje 9 ludków w rotacji, w tym nieprzewidywalny Young, trochę mało. Dorzucę do składu Kamana, który prezentuje zawsze solidny poziom i House, który dostaje minut, choć gra różnie. Mam tylko nadzieję, że Kaman wróci tak jak zapowiada już jutro i nie będzie się łamał jak zapałka w dalszej cześci rs, bo wtedy ta wymiana nie ma dla mnie wiekszego sensu.

gdybym nie wystawił Childressa mogła być przyjemna noc.

a tak pupa.

Mój trejd Evansa też nie nalezy do udanych co prawda Evans gra nieprozumienie jakieś ale Mayo gra jeszcze gorzej a Iggy też słabo zaczął a potem się kontuzjował. Mam nadzieję że to ostatnie miesiąc Majoneza w Grizz.

zajebista nocka :D mozna prosic o tabelke? ciekawi mnie o ile skoczyla moja srednia :)

Chyba przestaje trejdować w tym roku w fantasy, wiekszość moich decyzji jest chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujowa. Ale mam nadzieje że ci darko służy geddo.

przyznam sie szczerze, ze nie spodziewalem sie tego Darko w wymianie. raczej liczylem, ze bedzie to Beaubois. pozniej zobaczylem, ze jest to jednak Milicic i szybko sprawdzilem salary. wpasowal sie jednak idealnie pod moje salary i zaczal grac przezajebiscie :). no i mimo, iz go nie trawie to wychodzi na to, ze bede musial go polubic, bo gra naprawde znakomicie w tych ostatnich meczach. oby nie poprzestal na tych kilku meczach.

caly czas przypominam, iz Blair jest do wziecia. na FA go nie wywale, nie liczcie na to. wiec jedyna okazja pozyskac go teraz. cena jest smiesznie niska, jak na tego zawodnika. po prostu interesuje mnie ktos kto gra obecnie dobrze, nie musi byc mlody, ma znaczek sg albo pg i oczywiscie prosze pamietac o dogrywaniu salary.

EDIT:

to chyba moja pierwsza 500-ka :). zrobiona w dodatku niemal w osmiu zawodnikow.

przyznam sie szczerze, ze nie spodziewalem sie tego Darko w wymianie. raczej liczylem, ze bedzie to Beaubois. pozniej zobaczylem, ze jest to jednak Milicic i szybko sprawdzilem salary. wpasowal sie jednak idealnie pod moje salary i zaczal grac przezajebiscie :). no i mimo, iz go nie trawie to wychodzi na to, ze bede musial go polubic, bo gra naprawde znakomicie w tych ostatnich meczach. oby nie poprzestal na tych kilku meczach.

Darko już wcześniej chciałem puścić na fa i pewnie gdyby coś ciekawszego/ bardziej perspektywicznego bym tam znalazł to bym to zrobił bo takiej gry sie nie spodziewałem po nim mimo że mam o nim lepsze zdanie niż ogólna opinia na temat jego osoby jako cipy. Ale myślałem że 30 fp to maks co z niego może być przy dobrych wiatrach. Pocieszam się że calderon którego początkowo nie chcialem ma teraz dobrą pozycje w druzynie, dzis juz machnal prawie 70 fp wiec tak strasznie za tym darko nie bede płakał.

Blablabus zostaje u mnie bo i tak o nic nie walcze a wrecz chce w tym sezonie pocieniować w dół wiec on mi nie wadzi w tym tylko pomaga a w perpektywie sezonu dwóch może być naprawdę fajnym grajkiem. Marcusem póki co się nie przejmuje chciaż fajnie gdyby się w tym sezonie ogarnął i dostawał solide minuty z ławki. A koło stycznia po powrocie martina będzie on również do wzięcia po niewielkiej cenie, za coś młodego bądź średniego ale gwarantującego ten średni poziom cały czas.

caly czas przypominam, iz Blair jest do wziecia. na FA go nie wywale, nie liczcie na to. wiec jedyna okazja pozyskac go teraz. cena jest smiesznie niska, jak na tego zawodnika. po prostu interesuje mnie ktos kto gra obecnie dobrze, nie musi byc mlody, ma znaczek sg albo pg i oczywiscie prosze pamietac o dogrywaniu salary.

Ale za pierca nie chciałeś go puścić :evil:

Ale za pierca nie chciałeś go puścić :evil:

z dwoch powodow. jednym z nich jest salary. drugi natomiast to taki, ze wtedy jego akcje u mnie byly wyzsze. niestety po dwoch slabych wystepach, zlecial na pysk. generalnie gdybym mial go w fbx1, to bym sie nie martwil i nawet sie cieszyl. jednak tutaj walcze o wysokie miejsce. tak wiec wadzi mi on strasznie.

Team GP Total FPPG ( +/- ) ( FPPG DNIA )

Roger 150 6587,5 43,92 ( 0,41 ) ( 52,36 )

Dunk Fan 153 6289,5 41,11 ( 0,13 ) ( 42,90 )

Antek 149 6101,5 40,95 ( -0,30 ) ( 35,75 )

GeDDo 165 6382,5 38,68 ( 0,96 ) ( 53,50 )

Obi 149 5705,5 38,29 ( 0,01 ) ( 38,43 )

Dirty Thirty 140 5333 38,09 ( 0,20 ) ( 41,31 )

Bulek 138 5027 36,43 ( 0,60 ) ( 45,00 )

Wirakocza 146 5247,5 35,94 ( 0,09 ) ( 37,15 )

Mar 151 5277 34,95 ( -0,63 ) ( 24,94 )

El-Maniaque 149 5124,5 34,39 ( 0,08 ) ( 35,45 )

Karl Malone 141 4833 34,28 ( -0,63 ) ( 23,88 )

Benon 147 4905 33,37 ( 0,27 ) ( 37,44 )

PH#1 136 4526,5 33,28 ( -0,45 ) ( 27,65 )

Maslon 153 4817 31,48 ( 0,49 ) ( 40,44 )

Krzemyk 124 3891,5 31,38 ( -0,11 ) ( 27,00 )

Szoszon 174 5338 30,68 ( -0,49 ) ( 21,72 )

DeTe 136 4153,5 30,54 ( -0,28 ) ( 27,05 )

ms9 153 4464 29,18 ( -0,25 ) ( 24,63 )

Crackersss 139 3533,5 25,42 ( -0,23 ) ( 21,14 )

Buła 116 2804 24,17 ( -0,02 ) ( 23,70 )

FBX#2 (ID# 901)

POtwierdzam wymiankę. Grać bez rozgrywającego grającego, to straszna masakra.

A przed sezonem, jak ci proponowałem Andre Millera w promocji, mówiąc, że masz biedę na PG, to ty odpuściłeś, uważając chyba, że Dżeryd bez zatoki to wystarczająca siła na rozgrywaniu...

Chcesz to zobacz jak sobie radzi Dirty Thirty i jego Denver Nuggets (tam się Millerowi, koniec końców wylądowało) i zobacz ile straciłeś...

Echhhh..

Pozdrawiam.

No to pozbycie się Terrence'a, który mi tak imponował w zeszlym sezonie, było jednak dobrym rozwiązaniem :D

Swoją drogą nie wiem czy D-League to własciwe miejsce dla niego. Nie grał aż tak źle, zeby tam go zsyłać. Koleś jest szybki, potrafi fajnie spenetrować, troche dziwne....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.