Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tam, oj tam... Jak pisałem, za przegraną winię Mara, bo spuścił RIPa na FA. Ja się niepotrzebnie zajarałem, a potem głupio było mi się przyznać do błędu.

Ponadto winny jest Brooks, który jest pizdą niesamowitą i przed tą zajebaną śmieszną kontuzję, wyleciał z s5, a potem ze składu Houston. Sporo po trejdzie do Orlando zleciał jebany JRich. Ponadto trochę zjebali też Meeks, Boykins i Vince... Shavlik miał młody core drużyny, ja zaś w zeszłym roku zmuszony byłem ojebać co ciekawsze. Tym samym za połamanego Jenningsa, mógł wyciągnąć coś jako takiego, czyli 10xlepszego niż ja dostawałem za Brooksa...

Brooksa chciałem wcześniej sprzedać, ale dostawałem jakieś śmieszne oferty. Co do JRicha, to tego pedała i tak by nikt nie chciał, chyba że za Granta Hilla lub innego geriatryka...

A tak zostaje walka o 2 miejsce - przynajmniej znów będzie się coś działo do samego końca...

W ogóle w tym roku jak narazie to słaba ta końcówka. Tolliver leżał na FA mimo że Love był wyałtowany i robił 40 fppg.

I jeszcze sobie złowiłem Birdmana na następny sezon, K-Marta pewnie nie zatrzymają (pójdzie do contendera jakiegoś za MLE może), Nene być może stestuje rynek. Żeby tylko jeden z nich wypadł z Nuggets i Chris powinien dostać minuty znowu.

Natomiast gdyby oceniac tylko produkcje w tym sezonie to IMHO nie bylbys nawet na podium, a mistrzostwo powedrowaloby do Chytruza, ktory zamienil Kevina Martina i bande ziutkow na Pierce'a, Billupsa, Nene i duzo lepsza grupe ziutkow... zachowujac przy tym swoje mocne Top6.

To moje Top 6 to jest takie sobie, nie mam ani jednego gościa, który zrobił 50 średniej. Chcąc wskoczyć poziom wyżej pozostaje liczyć na zmianę trenera w Golden State, odejście Nene z Nuggets i nagły skok IQ u McGee - bardzo wątłe podstawy do optymizmu.

I jeszcze sobie złowiłem Birdmana na następny sezon

Birdman jest cieniem samego siebie, on jest juz raczej skończony.

Nene robi max statystyczny i fantastyczny w Nuggets

Nuggets od lat maja najlepszy atak, teraz nawet maja czolowy ball movemant i dzielenie sie punktami, jesli Nene nie zrobil tam 50 fp to nigdzie nie zrobi , jedyny ratunek dla niego to Steve Nash

McGee chetnie kupie , juz rok temu mialem parcie na niego

Oj tam, oj tam... Jak pisałem, za przegraną winię Mara [...] Ponadto winny jest Brooks, który jest pizdą niesamowitą i przed tą zajebaną śmieszną kontuzję, wyleciał z s5, a potem ze składu Houston. Sporo po trejdzie do Orlando zleciał jebany JRich. Ponadto trochę zjebali też Meeks, Boykins i Vince...

Czyli wymieniles wszystkie powody tylko nie ten najwazniejszy? A mianowicie... ze zle oceniles wielu graczy ;-P

A propos zlej oceny... mozecie juz przestac wrzucac tabele ze srednimi?

Bo za kazdym razem mi przypomina, ze dalem ciala z rozegranymi meczami ;-)

To moje Top 6 to jest takie sobie

Wg jakich kryteriow? Bo w skali ligi to marzenie 3/4 druzyn.

Findek ma dobry skład, 65, 59, 59, 50, 49 i ośmiu FA.

Jak przejąłem zespół miałem Derona, Barga Mayo Jacka Thabeeta Turiafa Rusha Rodrigueza i szansę na wysoki pick. Nie rozumiem więc narzekań, że mam 5 dobrych i samo FA bo półtora roku temu miałem jednego dobrego ,dwóch przeciętnych ale uważanych błędnie za prospekty więc do opchnięcia a reszta to tacy sami FA jak CI których mam dzisiaj. WIęc skoro z tamtego skłądu byłem w stanie zrobić obecny to nie rozumiem tego pieprzenia. Tak mi tylko przypomniałeś Chytry, to nie do Ciebie.

Według kryterium zawalczenia o miszcza w najbliższym czasie. Tu goście mają multiple 60+, a ja mam Garnetta z 49.

No i? Jest duza roznica miedzy "nie mam najlepszego Top6", a "moje Top6 jest takie sobie" ;-P

Findek ma dobry skład, 65, 59, 59, 50, 49 i ośmiu FA.

Yup, to bedzie ciekawy ekstremalny tescik. Z jednej strony jak wymiecie na FAsach bedzie mistrzem, a z drugiej jak da ciala i/lub zlapie jakas kontuzje bedzie mega rozczarowanie.

Jak przejąłem zespół miałem Derona, Barga Mayo Jacka Thabeeta Turiafa Rusha Rodrigueza i szansę na wysoki pick.

Tzn kogo z nich oddales za Love i Westbrooka?

Tzn kogo z nich oddales za Love i Westbrooka?

O stary...

Derona i Barga wymieniłem na Rondo i Horforda od Loraka. Jakiś czas później wymieniłem Horforda na Westbrooka z DFem. Potem zacząłem robić głupoty, z których wyszedłem lepiej niż można się było spodziewać. Rondo dałem Rogerowi za Gaya i Flynna. Flynn pół roku później poszedł za Ibakę i 12 pick. Gaya wymieniłem na Arenasa po gun fellony. Arenasa wymieniłem na Aldridge'a od Popka. Aldridge i Mayo za Love i Mo Williamsa od Antka.

Yup, to bedzie ciekawy ekstremalny tescik. Z jednej strony jak wymiecie na FAsach bedzie mistrzem, a z drugiej jak da ciala i/lub zlapie jakas kontuzje bedzie mega rozczarowanie.

Jakie rozczarowanie ? Westbrook i Love będą grali na zbliżonym poziomie, Gay i Deron wejdą w prime. DUncan może pójść nawet na FA po następnym sezonie i tak nie będzie dramatu

Oj tam, oj tam... Jak pisałem, za przegraną winię Mara, bo spuścił RIPa na FA. Ja się niepotrzebnie zajarałem, a potem głupio było mi się przyznać do błędu.

Ja nikomu badziewa nie wciskalem :D :wink:

W ogóle w tym roku jak narazie to słaba ta końcówka. Tolliver leżał na FA mimo że Love był wyałtowany i robił 40 fppg.

A pieprzysz :roll: Walka o pudlo jest bardzo emocjonujaca. A Tolliver to wiesz, jednak jaskolka wiosny nie czyni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.