Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

według regulaminu zostanie przesunięty..

Lockout nie jest przewidziany w regulaminie :mrgreen: .

W związku z tym należy stworzyć przepisy przejściowe. Oprócz tego każda norma i przepis winny być odwzorowane w przepisach obowiązujących. Ponieważ brak poglądów doktryny, orzecznictwa, a zarazem zwyczaju i dodatkowo konstytucyjny system źródeł może się wydawać niewystarczający, trzeba stworzyć spójne praw w przedmiotowym zakresie (na pewno nie podmiotowym), które położy kres wszelkim sprzecznością (różnie rozumianym), w tym zakresie.

AMEN :evil:

Heeeeeeeeeeej, blockbuster k**** sezonu... Heeeeeeeeeeeeeeej !!!

Przeciez wielkosc trejdu nie decyduje o tym ile w nim sensu ;-P

Tak czy inaczej, z contenderow zostal mi jeszcze tylko Roger... ;-)

Z nie-contenderami jest duzo gorzej bo az z 10 nic nie klepnalem, ale mam nadzieje, ze w offseason sie to poprawi ;-)

no nie wkuriwajcie mnie ze dostalbym draft pick za McRobertsa jakbym zapytal

to jest kolejny powod dla ktorego bede wam wysylal moje jakze wysmienite propsy

No serdeczne k**** dzięki Wilqu. Już widzę te oferty, Bledsoe i pick Buły z FBX3 za Westbrooka czy "fantastyczny JR Smith" za Gaya

No serdeczne k**** dzięki Wilqu.

Podziekuj jak klepniesz jakis trejd dzieki tej zmianie... ja tam nie mam nic przeciwko zwiekszonej ilosci ofert...

Już widzę te oferty, Bledsoe i pick Buły z FBX3 za Westbrooka czy "fantastyczny JR Smith" za Gaya

... bo napisanie "nie" czy "no effing way" wymaga mniej zachodu niz sklecenie oferty.

No serdeczne k**** dzięki Wilqu.

Podziekuj jak klepniesz jakis trejd dzieki tej zmianie... ja tam nie mam nic przeciwko zwiekszonej ilosci ofert...
Oglądałeś ten odcinek How I Met Your Mother z Katy Perry ? "Oh, Honey..."

Już widzę te oferty, Bledsoe i pick Buły z FBX3 za Westbrooka czy "fantastyczny JR Smith" za Gaya

... bo napisanie "nie" czy "no effing way" wymaga mniej zachodu niz sklecenie oferty.

O kuźwa. Twój tok rozumowania po raz kolejny raz przeorganizował mi światopogląd.

p.s. A nie wpadłeś na to, że jak mam pełną skrzynkę wiadomości na forum i ai3 wyśle mi jedną ze swoich szczodrych ofet ja będę musiał zaznaczyć wiadomości, zmienić opcję na "przenieś do kosza" itd. to jest kilka do kilkunastu kliknięć, to nie jest samo nie. Tyle czasu żeby się wkurwić widząc obraźliwą ofertę, Wilq JAK CIĘ MOGĘ !

prawda jest taka ze mysle sobie 99% czasu ze moze ktos sie znajdzie chetny tylko sie wstydzi cos zaproponowac i dlatego uderzam z oferta liczac nawet na kontroferte

a w przypadku McRobertsa to byl ten 1% gdzie sobie odpuscilem katowanie polowy forum moimi pmami

ale tak to wyglada w wiekszosci przypadkow jest trejd po ktorym reszta mowi ''o k**** trzeba bylo przyjsc do mnie z tym dalbym wiecej''

wiekszosc sie wstydzi zapytac przez co traca , ja sie nie wstydze, najwyzej bedzie mieli mnie za durnia czy bezczela ale czy cos trace na tym? jakos nie bardzo

p.s. A nie wpadłeś na to, że jak mam pełną skrzynkę wiadomości na forum

Skrzynka faktycznie jest za mala, ale jakie PMy sa na tyle wazne, ze nie mozna ich skasowac?

i ai3 wyśle mi jedną ze swoich szczodrych ofet ja będę musiał zaznaczyć wiadomości, zmienić opcję na "przenieś do kosza" itd. to jest kilka do kilkunastu kliknięć, to nie jest samo nie.

Pominales drobiazg, ze wysylajacy PMa rowniez klika w te opcje... ergo moja puenta pozostaje bez zmian:

generalnie rzecz biorac wiecej zachodu jest po stronie oferujacego. BTW, oczywiste jest, ze te poswiecone sekundy na otrzymana oferte moga byc nie do przyjecia... ale natychmiast trzeba zapytac o sens grania w FB.

p.s. A nie wpadłeś na to, że jak mam pełną skrzynkę wiadomości na forum i ai3 wyśle mi jedną ze swoich szczodrych ofet ja będę musiał zaznaczyć wiadomości, zmienić opcję na "przenieś do kosza" itd. to jest kilka do kilkunastu kliknięć, to nie jest samo nie. Tyle czasu żeby się wkurwić widząc obraźliwą ofertę, Wilq JAK CIĘ MOGĘ !

Prywatne wiadomości -> Zasady, foldery, ustawienia - zmieniasz akcje domyslną

Prywatne wiadomości -> Zasady, foldery, ustawienia - zmieniasz akcje domyslną

Nie wymądrzaj się... dzięki ;]

Ai3, to nie jest tak, że kiedy wysyłasz śmieszną ofertę, to ja mam Ciebie za debila tylko mam wrażenie, że to Ty masz mnie za debila licząc, że w jakichkolwiek okolicznościach mógłbym go zaakceptować. Ale ja tam wyżej sobie robiłem jaja, lepsze Twoje oferty niż attitude 3/4 ligi, bo od nich ofert nigdy nie dostaje. Nawet oferty Marcina polubiłem. Ta ostatnia, nice1 ;]

Pominales drobiazg, ze wysylajacy PMa rowniez klika w te opcje... ergo moja puenta pozostaje bez zmian:

generalnie rzecz biorac wiecej zachodu jest po stronie oferujacego. BTW, oczywiste jest, ze te poswiecone sekundy na otrzymana oferte moga byc nie do przyjecia... ale natychmiast trzeba zapytac o sens grania w FB.

Niczego nie pominąłem. Po pierwsze, chyba tylko ai3 poświęca FBX1 tyle czasu co ja, kiedy jeszcze miałem czym handlować 2 miesiące temu to ode mnie wysypywało sę najwięcej ofert. Po drugie, esencją moich wywodów było to, że wysyłający śmieszne oferty jest tym marnujacym mój czas, więc czemu ja miałbym się przejmować jego czasem ?;] Po trzecie zapomnij, bo człowiek mówi pół żartem pół serio a Ty się jak zwykle spinasz ;] Tak marudzę i pierdolę od rzeczy, bo temat umarł a połowa ligi bawi się w gameplany.

Ale ja tam wyżej sobie robiłem jaja, lepsze Twoje oferty niż attitude 3/4 ligi, bo od nich ofert nigdy nie dostaje.

Otoz to.

IMHO granie w FB bez wysylania ofert to jak granie w kosza tylko za 2 lub tylko za 3. Mozna, a w czasami przez sytuacje/roster nawet trzeba, ale generalnie to pozbawianie sie waznego elementu na wlasne zyczenie.

Gdyby ktos pytal czym w tej analogii jest "reagowanie tylko na otrzymane oferty" to odpowiedz brzmi "rzut za 3 lub 2 bo shot clock jest kolo zera i akurat stales z pilka w tym rejonie" ;-)

Tak marudzę i pierdolę od rzeczy, bo temat umarł a połowa ligi bawi się w gameplany.

To go reanimuj czyms ciekawym ;-P

Zreszta mozna tez i zapytac o ta zabawe w gameplany, jak wrazenia? Co sie dotychczas podobalo, a co nie?

A najszybszy test co i jak: czy byscie wzieli udzial w drugiej edycji... ;-)

Team GP Total FPPG ( +/- ) ( FPPG DNIA )

ai3 715 29902 41,82 ( -0,04 ) ( 40,86 )

Marcinek 705 29068 41,23 ( -0,10 ) ( 38,64 )

Lu 703 28924,5 41,14 ( -0,07 ) ( 39,70 )

Mar 702 28672,5 40,84 ( 0,02 ) ( 41,22 )

Antek 680 27379 40,26 ( 0,29 ) ( 47,52 )

chytruz 691 27656 40,02 ( -0,13 ) ( 37,13 )

Roger 703 27473 39,08 ( -0,20 ) ( 33,98 )

GeDDo 704 25874 36,75 ( -0,15 ) ( 33,42 )

lorak 714 25241 35,35 ( -0,41 ) ( 25,39 )

Dunk Fan 691 23999 34,73 ( 0,01 ) ( 34,88 )

Findek 681 23393 34,35 ( -0,20 ) ( 29,00 )

Wilq 657 21303 32,42 ( 0,02 ) ( 32,84 )

Mazik 552 17772,5 32,20 ( -0,19 ) ( 27,57 )

Popeye 630 20159 32,00 ( -0,04 ) ( 30,78 )

bulek 709 22310 31,47 ( 0,19 ) ( 36,02 )

Radzio 598 18749,5 31,35 ( 0,35 ) ( 39,02 )

Robinson 637 19862 31,18 ( -0,23 ) ( 26,13 )

drtoudi 722 22195,5 30,74 ( 0,12 ) ( 33,27 )

Krzemyk 705 21670,5 30,74 ( -0,01 ) ( 30,61 )

PeWee 561 15599,5 27,81 ( 0,11 ) ( 30,67 )

FBX#1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.