Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

nie no w temacie fbx salary zawodnikow - Boykins zawsze figurowal z 16,35

jedyna zmiane wprowadzilem ja za swoich koszowych czasow - Beaubois byl mylnie opisany i zamiast 16 mial 19 i nie bylo Kleizy (ale to juz chyba albo ja albo Rog dopisal)

to nie jest jakas teoria

na pierwszej stronie fbx1 boykins figurowal z 15 na stronie z salary z 16,35

zreszta huj mnie to boli

ban mu ligi nie wygra ani nie przegra

olac to...

Chodzi, ze w skrypcie Rogera wynosi 15,00. Widocznie Lu miał dostęp do tego skryptu.

no ale jakie to ma znaczenie ile on kosztuje fp w czyim tam skrypcie? ja chcac podpisac kogos z fa, zawsze sprawdzam na stronie na tym forum topic [FBX] Salary graczy - sezon 2010/2011, ile kto kosztuje i to jest wiazaca informacja! tak bylo w Boykinsem ktorego bralem w fbx2. kazdy moze sie pomylic i cos zle wpisac w swoim skrypcie. nie zwalalbym tutaj winy na Rogera, poniewaz jak sami dobrze wiecie to kazdy GM powinien pilnowac swojego salary. tak wiec, jesli ktos biorac Boykinsa (czy kogos innego) przekroczyl salary poniewaz jakis tam skrypt jemu wyliczal inaczej, to mowi sie sorry i Boykins powinien byc wywalony ze skladu + powinien nastapic ban na miesiac. przynajmniej sam bym tak zrobil, jesli bylbym komiszem.

O widzę że co niektórym żyłka pękła

Tak, żyłka pierdząca, co spowodowało wydalenie fekaliów na Twój face(book) :]

Mnie tam to jebie... Jeśli chcecie mnie zbanować za błąd w skrypcie, to fajnie. Mało mnie interesuje, że Boykins w topicu FBX2 i FBX3 ma sc na poziomie 16,35fp. Nie gram w tych ligach, więc czemu miałbym tam weryfikować tę wartość? Gram w FBX1 i tam jest 15fp. EOT.

Lista zawodników na stronie jest dla nas najbardziej wiążąca.

A jest to napisane w....?

Mam ostatnio naprawdę wisielczy humor z uwagi na sytuacje bozaboiskowe. Poza tym nie mam netu w domu przez jakiś tydzień, więc nie mogę aktywnie grać. FBX nie jest dla mnie jakąś wyśmienitą zabawę na tę chwilę, więc skoro system może mnie pi*****ić, to i jak mogę zrobić "fuck the system".. a jak pisałem, nie mam zamiaru cierpieć za błędy systemu.

Niech ktoś podejmie k**** męską decyzję - mam na myśli komisarza i ruszamy dalej.

Lista zawodników na stronie jest dla nas najbardziej wiążąca.

A jest to napisane w....?

Lu, przecież wiesz, że pisemny regulamin nie jest doprecyzowany więc trudno się na niego jednoznacznie powoływać.

We wszystkich rozmowach jakie np. przeprowadziliśmy z Wilq gdy dołączał do ligi, powoływaliśmy się na zasady umowne i slogan "liga dżentelmenów".

Jeśli jednak koniecznie chcesz słowa pisanego, to pierwsze zdanie tematu z salary brzmi tak:

"Poniżej salary zawodników obowiązujące w sezonie 2009/10 dla lig FBX:"

Błędna numeracja sezonu to oczywista omyłka pisarska. Nazwa tematu jest już prawidłowa.

Stary, mi nic do tego.

Wyraziłem swoją opinię na temat tego, co jest zapisane w temacie obok, czyli, że salary z tematu o salary na dany rok jest dla nas obowiązujące.

Kilka postów wyżej niektórzy wspominali jakieś sytuacje, gdy w podobnej sprawie był ban. Ja aż tak dokładnie ligi nie śledzę, nie pamiętam tych sytuacji i tego nie analizuje.

a jak pisałem, nie mam zamiaru cierpieć za błędy systemu.

jakiego systemu? to, iz sklady sa w pierwszym topicu teoretycznie ulatwiajace zycie grajacym, nie wynika z regulaminu! od poczatku istnienia ligi wiadomym jest jak sa obliczane salary zawodnikow i gdzie sa umieszczane. mysle, ze sam dobrze wiesz i znasz zasade obliczania salary zawodnika na dany sezon. wiec dlaczego boykins ma kosztowac jakies 15 fp, jesli w poprzednim sezonie robil 16 z groszami? tylko dlatego, iz w skrypcie rogera byl blad? a jesli w jego skrypcie lebron bedzie kosztowal 50fp a nie 80, to tez bedziesz sie upieral, ze powinien kosztowac 50fp? rownie dobrze, podliczania salary w pierwszych topicach lig, byc nie musi. to, iz robi to komisz mialoby tylko ulatwieniem niektorym osobom zycia. no i nie bardzo rozumiem, dlaczego cala wine chcesz zwalic na Rogera, pierwszy post i jego podliczanie. jak wyraznie widac, iz lezy ona po twojej stronie, gdyz to wlasnie Ty powinienes pilnowac swojego salary i jesli je przekraczasz to jest to tylko i wylacznie twoja wina.

To wytłumacz mi Rob jaką interpretację "ligi gentlemanów" przeprowadzisz by wyszło z tego, że Roger ma mi wjebać bana?

Ale ja Ci Łukasz bana nie mam zamiaru nakładać, nie jestem komiszem i nic mi do tego.

OJP... grać się odechciewa. Chce ktoś typów z mojego składu? NA PM zapraszam, oddam wszystkich. Nie mam zamiaru uczestniczyć w tym burdelu.

Dobra Panowie, trochę spokoju trzeba wprowadzić.

Roger, skoro zrezygnowałeś z bycia komiszem to nie odwracaj się od razu plecami tylko postaraj się pełnić te minimum obowiązków do czasu wyboru nowego komisza.

Jeśli zgodnie z zasadami Lu zasłużył na bana to go załóż, jeśli nie to nie zakładaj. W tym momencie proponowałbym abyś jednak jeszcze Ty się tym zajął.

A teraz jak najszybciej trzeba przeprowadzić wybory nowego komisza/komiszów, zanim faktycznie przestaniemy ten burdel ogarniać.

Zróbmy tak.

Lu dostaje Bana 10 dniowego. Będzie ban, ale mniejszy.

Od dzisiaj każdy sugeruje się tematem z listą salary a nie tematem ze składami (ja tez sie na tym wzorowalem). Będzie po problemie teraz i w przyszlosci.

Co do Marcinka. Koło ruszyło. Live the fuck on! Jeżeli masz wygrać lige to ją wygrasz, jak masz ja przegrać to ja przegrasz. I ta zmiana nic nie zmieni.

Co do następnego komisarza. Demokracja jest fajna i wybory trzeba zrobić. O ile się w ogóle zgłosi więcej niż jedna osoba. Natomiast obojętnie kto zostanie wybrany to jego decyzje są wiążące. Nie możemy k**** głosować nad każdym pierdnięciem. Komisz podejmuje decyzje - MOVE THE FUCK ON !

I na końcu Lu. Z całą moją serdecznością. Wiem, że możesz mięc problemy pozafantasiowe. Rozumiem to. Ale nie zachowuj się emocjonalnie i nie rób scen. Jesteś solą tej ligi i tym wszystkim co udało nam się przez wiele lat z FBX zbudować. Jesteś tel lidze potrzebny jak nikt. Także "take a chill pill".. zrób sobie tydzień przerwy jak potrzebujesz i po tygodniu wrócisz skopać reszcie tyłki w pogoni za back 2 back.

jesli o mnie chodzi to liga dzentelmanow to to nie jest od dawna

sam slyszalem '' pomoge ci dojebac Lu bo go nie lubie'' , Roger mi mowil ze przed sezonem dostal PM ze mu pomoze w walce ze mna , itp itd

jak Wilq chcial wprowadzic zmaine w pickup FA to ludzie nie glosowali za lub przeciw tylko przeciw Wilqowi

jak to mawial Ojciec chrzestny - nie ma czegos takiego jak biznes, wszystko jest osobiste

i tak samo jest w naszej lidze co uwazam za lepsze bo jak gram w fb10 fb 7 czy fb2 to nie ma tam zadnych emocji bo nitk sie nie zna totalny nonsen jesli chodzi o fantasy basketball

ja nie lubie abc mnie nie lubie abc i jest jazda

nastepnie popieram Peweego

Lu nie rob scen i nie zachowuj sie jak baba

Roger nie pierdol badz tym komishem

Marcinek - od jakiegos czasu jestes dla mnie ze sie tak wyraze najmniej sympatycznym graczem, w postach, pmach mam wrazenie ze odnosisz sie do mnie/nas jak do debili , wprowadzasz zamet, obrazasz ludzi i masz niedorzeczne oczekiwania do Rogera i calej ligi

przestan meczyc wszystkim kloca i pierdolic co by bylo kogo bys wzial gdyby nie to

jest jak jest i przestan trc dupe - Kwame Brown ci ligi nie wygra

co do samej sceny Boykins

Boykins ma salary takie jakie w temacie z salary a nie takie jakie w temacie z teamami

jak dla mnie mozemy zrobic glosowanie, osobiscie jestem ''przeciw'' ale nie chce pi****lenia od tego moemntu

mamy naprawde fajny sezon 4 mozliwych champow , dawno tak zajebiscie nie bylo i fajnie bedzie zobaczyc kto wyjdzie z tego zwyciesko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.