Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Wilqu, a tak dobrze Ci szło...

Huh? Moglbys rozwinac? BTW, "q" = "ku" ;-)

Ariza 33fp 4 season ? pod katem nastepnego sezonu ladny rebuilding tylko nie wiem czy to byl max za Westa przy obecnym rynku

IMHO to byl max bo wyobraz sobie, ze contenderzy niechetnie sprzedaja zdrowych i mlodych studow ;-)

Wilqu, zostaniesz komisarzem? i tak zdaje się wszystko na bieżąco kontrolujesz, a w wolnej chwili pewnie chętnie byś zrobił porządek z regulaminem ;]

Ponownie, "q" = "ku" i zanim odpowiem wlasciwie jakie sa zalozenia/oczekiwania komiszowania?

Bo tak na pierwszy rzut oka wyglada tu to jak masa roboty za... mozliwosc bycia opieprzonym.

Zreszta co innego jest od czasu do czasu zerknac na pensje, a co innego pilnowac wszystkiego day-to-day.

Ban dla mnie? No weź mnie nie wkurwiaj. W wątku Boykins wisi z SC na poziomie 15 fp. Mam kwestionować zasadność obliczeń i dokonywać własnych albo szukać właściwego SC w innym topicu?

We wlasciwym, a nie innym, topicu i IMHO nie ma nic dziwnego w pilnowaniu pensji wlasnej druzyny, przeciez pierwsza strona jest ulatwieniem z laski komisza, a nie prawda objawiona wyryta w skale.

We wlasciwym, a nie innym, topicu i IMHO nie ma nic dziwnego w pilnowaniu pensji wlasnej druzyny, przeciez pierwsza strona jest ulatwieniem z laski komisza, a nie prawda objawiona wyryta w skale.

Tak, tak... z laski komisza :]

Pierdolę to i żadnego bana nie przyjmuję. Pierwsza strona to jest wykaz SC graczy. Skoro cały sezon i przy kilku ruchach na FA SC Boykinsa było liczone jako 15fp, to ja się nie poczuwam do tego bym miał nadstawiać drugi policzek.

Jak Lu nie przyjmuje bana to ja pi****le i chce z powrotem Hayesa, albo co najmniej Kwame.

c*** z Hayesem i Kwame, to już jest naprawdę żenujące. Ja natomiast nie będę cierpiał za błędy w skrypcie i wprowadzenie mnie w błąd co do właściwego obliczenia SC zawodnika.

Sam poszukałeś dziury w całym, z własnej inicjatywy chcesz mi wpi*****ić bana za moje niezawinione zachowanie. Ogólnie:

sorry ale czemu strona gdzie jest salary ma byc nie wiazaca tylko strona ligi gdzie co chwile sklady sa aktualizowane i zdeaktualizowane bo ciagle ktos cos wymienia

idac tym tropem na stronie ligi mozna udac glupa i najpierw wziac cos z FA z salary 25 i miec np. salary 445 a potem zawodnika z salary 15 wymienic na 20 i miec 465 ale za na stronie ligi to nie bylo napisane to sie nic nie stalo ?

nie rozumiem Twojego rozumowania Lu ?

ja tez się opieram tylko na salary z tematu obok, jeśli tam jest błąd to sorry, trzeba wziąć to na klatę panowie komisze

No k**** nie inaczej. Oczywiście, że robota komisarza jest niewdzięczna i trzeba być dokładnym ale to nie zwalnia z odpowiedzialności, Lu nie popełnił błędu. Jest ofiarą systemu ;]

marcinek masz swojego fan page'a na fb ?

facebook.com/iwantkwameback :mrgreen:

c*** z Hayesem i Kwame, to już jest naprawdę żenujące. Ja natomiast nie będę cierpiał za błędy w skrypcie i wprowadzenie mnie w błąd co do właściwego obliczenia SC zawodnika.

Sam poszukałeś dziury w całym, z własnej inicjatywy chcesz mi wpi*****ić bana za moje niezawinione zachowanie.

O widzę że co niektórym żyłka pękła :)

no to krótki disclaimer:

- nie ja poszukałem dziury w całym - props to wilqu

- nie chce ci wpi*****ić bana, bo nie jestem komiszem, ale zasługujesz na niego

- skoro ty nie będziesz cierpiał za błędy w skrypcie Rogera to dlaczego ja mam cierpieć za takie błędy?

- salary tak jak napisał Krzemyk jest w temacie obok i jest poprawne czyli komisze nie mają czego brać na klatę, raczej GM powinien

Skrypt Rogera skryptem, ale sugerować się trzeba wielkością sc na stronie.

W 2 lidze pamiętam była podobna sytuacja z Rogerem. Head u niego w skrypcie miał 15 fpg, na stronce więcej. Normalnie dałem miesięcznego bana, a żadnych protestów ze strony Rogera nie było. Przyjął to z pokorą, Lu, Ty raczej też powinieneś.

Tak więc nie muszę mówić, co ja bym zrobił w takiej sytuacji.

Niestety, ale wiążące są dane zamieszczone na forum w stosownym temacie.

ja tez się opieram tylko na salary z tematu obok, jeśli tam jest błąd to sorry, trzeba wziąć to na klatę panowie komisze

No k**** nie inaczej. Oczywiście, że robota komisarza jest niewdzięczna i trzeba być dokładnym ale to nie zwalnia z odpowiedzialności, Lu nie popełnił błędu. Jest ofiarą systemu ;]
Hmmm, w momencie pobierania FAsa nie ma go na pierwszej stronie tego watku bo... jest FAsem i nie ma go w niczyim skladzie ergo gdyby opierac sie tylko na tym spisie kazde pobranie ponad limit moznaby zwalac na komisza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.