Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

wilq na huj ci zaza ?

Hmmm, to byl az taki dziwny ruch w stwietle urazu Horforda? Ale skoro pytasz to odpowiem:

1) pierwszy raz gram w lidze bez limitu pobran i chcialbym wykorzystac ta martwa dla mnie druga polowe sezonu na nabycie/pozbycie sie kilku nawykow (zwlaszcza odnosnie takich tymczasowych ziutkow na 1-2 mecze),

2) mam ~30 gier w plecy i pomimo iz rozegranie ich nie jest mi do niczego potrzebne to dla zasady sprobuje to zrobic,

3) spora czesc mojego skladu i tak glownie tylko czeka... najlepiej na trejd, ale gdyby chetnych nie bylo to na FAsy,

4) w wersji skroconej mozna odpowiedziec tym samym pytaniem podstawiajac pod Zaze Forda ;-)

Zwlaszcza, ze chyba wlasnie wylecial z rotacji, a mialem go tylko ze wzgledu na pozycje...

W sumie Wilq jest w beznadziejnej sytuacji,

Huh? Moglbys rozwinac?

Szczerze, nie zamieniłbym się teamami.

Ja tez nie.

mi chozilo o to ze ja gochcialem na 2 mcze wciagnac a do czego ci ontak naprawde to mnie to nieobchozi

To trzeba bylo oszczedzic nam czasu i od razu walic z oferta ;-)

Roger, jednej rzeczy nie rozumiem. Pierwsza wymiana z FA ktora dokonalem nie spowodowala przekroczenia SC. Z jakiego powodu ona tez zostala cofnieta? Roznica miedzy obydwoma wymianami wynosila 8 minut wiec nie mozna powiedziec, ze bylo one powiazane.

Oczekuje natychmiastowego zwrotu Hayesa, postapiles pochopnie i nie zgodnie z regulami gry.

pop

Pierdolisz Shavlik jak zwykle i jak potłuczony:

8b. Jeśli w wyniku zatrudnienia nowego FA salary zespołu przekroczy limit, zmiana ta jest automatycznie cofana.

8c. Dodatkowo w przypadku złamania pkt. 7b tego regulaminu na drużynę zostanie nałożona kara zablokowania rynku FA na okres 1 miesiąca. Przy czym, przez pierwsze 2 dni drużyna liczyć będzie 12 zawodników. Po tym okresie komisarz ligi dołączy do składu zawodnika wcześniej zwolnionego.

Mi tam na rękę by było gdyby marcinek stracił Hayesa, ale regulamin w przypadku przekroczenia SC jest dość precyzyjny.

Wielki mi to problem, nie jestem alfą i omegą i nie mogę wszystkiego wiedzieć i dokładnie kontrolować, dlatego dobrze, że większość potrafi zadbać o swój interes.

fucktycznie wyszło tak, że obie zmiany na fa nie są ze sobą pozwiązane, bo 8 minut to dużo czasu. Wymiana Q-Richa na Hayesa nie spowodowała przekroczenia salary. dopiero późniejsza wymiana Duhona na Fishera, to spowodowała.

Trochę zamieszania, Hayes powinien wrócić do popa, marcinek powinien dostać spowrotem waivera, jak będzie taki miły, to powie mi, który waiver miał przed zabraniem Hayesa z fa, plus dostanie spowrotem gracza, którego wtedy wyrzucił (Doolinga).

Może być?

Sorry za zamieszanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.