Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Dość pi****lenia się i kiszenia w kręgu FA o salary do 19 fp. Dość pi****lenia się z Caronem Butlerem. Dość kontuzji i wszystkiego złego co rok w rok musi się przytrafiać mojej drużynie (Findek mnie tydzień temu zjinxował i tak posypał mi 1/4 drużyny).

Wziąłem Ryana Gomesa, bo mimo tego, że jest strasznie c***owym graczem, to grał w Minnesocie. Poza tym na badziewiu rzygowin, które są na FA, był jedną z trzech najlepszych opcji.

Sympatycznym zaskoczeniem może okazać się Shawne Williams. Wiadomo, że jest debilem, nie umie czytać, a liczy tylko do dziesięciu i to na liczydłach, ale w obliczu kontuzji Gallinariego może coś tam pokaże... choć po tym jak wstępnie jarałem się Jodie Meeksem, który uraczył mnie łącznie liczbą 0,5fp w dwóch meczach, specjalnie się nie podniecam...

Jesli chodzi o Waivery to troche nieskromnie, ale wypadaloby wymienic Daniela Boobiego Gibsona, ktorego pozyskalem z dalekim numerem W.

właściwie to z ostatnim z zainteresowanych, bo po tobie brali już tylko ci, którzy też wzięli wcześniej. i to w sumie pokazuje jakim fuksem jest wzięcie kogoś dobrego w ten sposób, bo poza Gibsonem i może McRobertsem (którego Marcinek i tak wywalił na FA) nikt nie wziął kogoś wartościowego. tak to dokładnie wyglądało:

1. Kleiza (Roger) 24.1 (obecnie u Łukasza, wzięty z FA)

2. Warrick (Radzio) 23.8

3. Jack (drttoudi) 19.9

4. Splitter (GeDdo) 13.7

5. Outlaw (Wilq) 24.2

6. Nazr (ai) 24.6 (kilka razy na FA, obecnie u Findka)

7. Bradley (Pewee) 1.5

8. Childress (DF) 17.2

9. Pekovic (Krzemyk) 13.3

10. Moon (Chytry) 16.6 (obecnie FA)

11. Turiaf (Mar) 22.7 (kilka razy na FA, obecnie u mnie)

12. B. Walker (Lu) 7.5 (obecnie FA)

13. McRoberts (Marcinek) 28.8 (obecnie u Łukasza, wzięty z FA)

14. Blake (Popeye) 15.2

15. Gibson (Antek) 33.8

------

i dalej już wybory tych samych GMów:

16. Shaq (Wilq)

17. Mozgov (Krzemyk)

18. Ben (Wilq)

19. D. Andersen (Krzemyk)

20. Sefolosha (Wilq)

21. Bell (Wilq)

34.5 Dunleavy'ego faktycznie na tym tle wygląda świetnie.

właściwie to z ostatnim z zainteresowanych, bo po tobie brali już tylko ci, którzy też wzięli wcześniej. i to w sumie pokazuje jakim fuksem jest wzięcie kogoś dobrego w ten sposób,

A tegoroczny nabor byl typowy czy jakis kiepski?

1. Kleiza (Roger) 24.1 (obecnie u Łukasza, wzięty z FA)

2. Warrick (Radzio) 23.8

3. Jack (drttoudi) 19.9

4. Splitter (GeDdo) 13.7

5. Outlaw (Wilq) 24.2

6. Nazr (ai) 24.6 (kilka razy na FA, obecnie u Findka)

7. Bradley (Pewee) 1.5

8. Childress (DF) 17.2

9. Pekovic (Krzemyk) 13.3

10. Moon (Chytry) 16.6 (obecnie FA)

11. Turiaf (Mar) 22.7 (kilka razy na FA, obecnie u mnie)

12. B. Walker (Lu) 7.5 (obecnie FA)

13. McRoberts (Marcinek) 28.8 (obecnie u Łukasza, wzięty z FA)

14. Blake (Popeye) 15.2

15. Gibson (Antek) 33.8

Bo tez sie nad tym zastanawialem i pomimo iz jestem rozczarowany postawa Outlawa [gdzie sa statsy defensywne?! co sie stalo ze skutecznoscia?!] to patrzac na ta liste byl to calkiem dobry strzal. Oczywiscie dalem ciala z ocena Gibsona, ale to jakby inny temat.

Potwierdzam.

Kidd i Miller swoje powinni grac, poza tym sa okazami zdrowia. Para z Cavs to wzglednie mlodzi gracze, wiec nie do konca ide w staruszkow, co bylo dla mnie istotne. Biore poprawke na to, ze Varejao z ta maska na twarzy na poczatku moze grac nieco ponizej oczekiwan, ale na dlusza mete oczekuje tych 40fp. Hickson jak sie przeprosi z trenerem, moze wypali na Util, a jak nie, to poczeka na lepsze czasy na benchu.

Ciezko sie rozstac z Noah, ale w koncu dojrzalem do decyzji i powalcze. AK daje dupy i w swoim CY 40fp nawet nie robi. Afflalo wziety z FA gra ogolnie niezle i wkomponowuje sie w Util, ale chcac myslec o wysokich celach, potrzebuje czegos pewniejszego.

Scoli chyba rura zmiękła. Sezon, MŚ na genialnym poziomie, sezon. Chyba potrzebuje ASG i przerwy. Spodziewam się, że właśnie po asg zaskoczy z formą do poziomu 45-50fp.

A Gay mnie wkurwia lamer, jak grał u mnie, to miał świetny początek, robił średnio po 65, a potem spadał aż do poziomu 50, gdy go sprzedawałem, a jak już go sprzedałem, to potem zaczął znów bić się do góry. No ale cóż, wciąż jestem zadowolony, że nie mam w składzie Harringtona :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.