Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Caron salami ma niskie i może pomóc w przeliczniku po wysoki pick.

Co w niczym go nie odroznia od niemal kazdego FAsa ;-)

Jeszcze mój ironman Iguodala poleciał na co najmniej 5 kolejnych meczy. Mar zaś wyjebał na ponad 500 punktów. Będzie ciężko...

Nie byloby ciezko gdybys nie probowal zjesc ciastka i go miec ;-)

Roger wziął Dominika Jonesa, a to znaczy, że w dallas nie ma dobrych prognoz odnośnie tej kontuzji Carona.

Prognozy mówią o season ending.

The Mavs fear that Caron Butler suffered a torn patella tendon on Saturday, and are flying in rookie Dominique Jones for Sunday's game against the Cavs.

Pewnie Jones i tak nie pogra za wiele, bo są Terry, Barrea na small ball, Marion itp, ale zaryzykować wypada, ot po prostu, co za różnica mieć Tony Allena, czy tam Dominique Jonesa?

Ja w sumie mam dziś nadzieję, że Shawne Williams w amoku napierdoli z 40fp, bo gra z pacers, którzy mu nigdy nie dali szansy przez to że był taki pojebany :)

Caron salami ma niskie i może pomóc w przeliczniku po wysoki pick.

Co w niczym go nie odroznia od niemal kazdego FAsa ;-)

To go k**** nie kupuj, proste... :)

Wieczorem robią Caronowi rezonans magnetyczny i będzie wiadomo dużo więcej. Na razie wychodzi na to, że może pauzować 3 tygodnie albo nawet cały sezon.

mowie zlosiliwie ale szczerze

rok temu Kenyon Martin mial troszeczke rozjebane wiezadlo rzepki i jak poszedl pod noz latem to wrocil dopiero dzis a w sezonie zeszlym jebal sie z tym i jebal

Caron po jego reakcji to wnioskuje ze ma powaznie rozjebane to kolanko , zastosuja platelet rich plasma terapie, odpoczynek i beda liczyli na cudowny zrost - jak to mawiaja just ask Greg Oden, mam dane co prwda z rotoworld a nie z historii choroby ale jak dla mnie Caron w tym sezonie juz jako fantasy playa jest skonczony, jako fantasy stud nawet w Warriors za rok z nowm kontraktem takze, wiec mozna spokojnie powiedziec ze jest FA bound

Wilqu, ja jebie. Nie wierzę, że jestem jedyną osobą która Ci mówi że jesteś upierdliwy i sie czepiasz

Nie jestes bo z faktami trudno sie dyskutuje...

Właśnie sobie przypomniałem, że Westbrook zrobił dzisiaj 7 fp ... career low ?

Nie, mial 3 wystepy ponizej 7: w swoim 5 meczu [choc krotko zagral], przy pierwszym spotkaniu ze Spurs [hmmm, chyba maja na niego sposob] i 11 listopada 2009 vs Clippers [co jest trzecim na wyjezdzie], ale gdyby nie moja upierdliwosc i czepliwosc ani bym tego nie sprawdzil ani nie mialbym jak tego sprawdzic ;-P

Dla formalnosci potwierdzam. Nie było lepszych propozycji, to sie zgodziłem na frye'a.

No widzisz, a mogłeś mieć Carona :]

Myślę, że propozycji byłoby więcej w tym momencie za Mariona i lepszych od tej którą zaproponował shavlo (np. moja).

No ale kto pierwszy ten lepszy.

k****!

Rudy Gej - 244fp od momentu trejdu w 4 meczach (średnia 61fp)

Scola & Martin - 267,5fp od momentu trejdu w 4 meczach (średnia 33,4fp na łeb)

Jedyny plus to chyba taki, że w tym czasie Al nie zarobił ani jednego fp.

Rychło w czas się pozbyłem, 'aight ? ;]

Ale Rudy odsiedział jeden mecz, sraczke miał ale tak ładnie to ujęli , stomach virus ;] Przyjechał na mecz, miał sie rozgrzewać, ale go ścisnęło pierwszą kwartę spędził na skuterze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.