Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać tylko Wilq prowadzi niszową działalność i skupuje staruszków :]

Może Nashem nie wzgardzi...

Co do Raya Allena to chyba nie ma sensu żebym go sprzedawał. Przecież on i tak jest c***owy mimo tego, że jest stary. Nikt mnie wszak za niego jakimś Marvinem Williamsem nie uświadczy :)

Jak widać tylko Wilq prowadzi niszową działalność i skupuje staruszków :]

Tez uwazam, ze powinienem dostac jakies dotacje z funduszu reaktywacji zawodowej ;-)

Może Nashem nie wzgardzi...

Nikim nie pogardze, jak dla mnie to nigdy nie jest "czy jestem zainteresowany" tylko "za kogo"...

Ale o ten szczegol juz dopytam na privie, a nie na forum.

skoro padaja informacje odnosnie sprzedazy niektorych zawodnikow, to i ja sie oglosze. tak wiec, jest niepowtarzalna oferta dla osob walczacych o misia w tym roku. otoz, moge sprzedac zawodnika ktory kosztuje 17,20 fp, natomiast robi blisko 40 fp! mowa oczywiscie o Augustinie. nie bede go reklamowal, po prostu uwazam, ze taki zawodnik to skarb, szczegolnie w druzynie walczacej o mistrza. co chce w zamian? kogos rownie mlodego i dobrego, aczkolwiek kosztujacego wiecej (moze nawet grac slabiej w tym roku niz w poprzednim). mozna pomyslec o wiekszym dealu, gdzie dolacza jeszcze inni zawodnicy. co Wam moze dac taki Augustin? a no tyle, ze poza 40fp zwolnicie sobie dodatkowo troche miejsca w salary i bedzie stac Was na pozyskanie jeszcze jakiegos weterana, ktory dorzuci Wam kolejne fp. w efekcie, da Wam to spory zastrzyk i znacznie poprawi Wasza sytuacje w walce o misia. chetnych zapraszam na priv.

od razu zaznaczam, iz nie musze sprzedawac augustina. mysle, ze to raczej Wam (osobom walczacym o mistrza) powinno zalezec na jego pozyskniu i to jak najszybciej. mi tam obojetne komu go sprzedam. grunt aby oferta byla dla mnie odpowiednio ciekawa. a jesli takiej nie bedzie, to oczywiscie zostane sobie z augustinem i poczekam na powazniejsze kontuje :).

Gordon , Iguodala Brooks Butler out

Carmelo PF in

jaram sie mega moimi nabytkami, do tego stopnia ze nie wiem czy sobie nie odpusicic jakos zbednego szarzowania kosztem oddawania mlodych- choc jak narazie tego nie wykluczam

Godfather offer is comin at ya !!! so check your priv sucka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.