Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Roger uwazam mocno przereklamowany - Rondo, Gay, Gasol to praktycznie cala druzyna reszta huj wie co- im dalej w las tym bardziej bedzie bolalo 0 fp od Kleizy - numer jeden waiver

Jestem już spokojny o swoją końcową pozycję w tabelii ;]

Apropo Kleizy, to biorąc pod uwagę totalnie kiepski rynek fa jeżeli chodzi o waiver list przed sezonem, to trudno było wybrać lepiej. Zresztą nowy system, nowa drużyna, powinien się trochę rozkręcić, na razie sobie poszoruje bencz (no może z wyjątkiem dziś, bo grają z Warriors), rotacja jest szeroka.

Gasol dziś przypierdolił.

Ladna c***nia na FA..

Myślałem żeby brać z powrotem Foye'a, ale:

1. jest c***owy,

2. jest kontuzjowany i wróci za 2 tygodnie,

3. Bledsoe do tego czasu okrzepnie i Foye pozostanie backupem (a może do tego czasu Baron też wydobrzeje).

Z tych też powodów wolałem jednak zatrzymać A.Parkera, który jest co prawda zawszonym wieśniakiem, ale otrzymuje te 30 minut na mecz, więc może coś czasem ukąsi. Niestety w wyniku kontuzji Brooksa będę musiał go regularnie wstawiać na aktywne sloty. A Brooksa, jak wspomniałem, chętnie opierdolę za coś nadającego się do solidnej gry FBX-owej.

Więcej niż Lee? No do c***a Wacława, David Lee to przecież pick z top10 draftu, na dodatek niezbyt stary.

on w żadnym razie nie jest top 10. jego poprzedni sezon był wyraźnym odskokiem od normy. trudno wskazać co było tego przyczyną - CY, brak konkurencji w drużynie, ale nigdy już tak dużo FP nie będzie raczej wykręcał.

Foye jest day to day i są duże szanse na to, że to on będzie grał w S5 pod nieobecność Barona.

Rozpoczynamy dyskusję o rzygach z FA? Ja wolę A.Parkera - pewny plac gry, ograniczenie do 35 fp; Foye - niepewny plac gry (czyt.: 30 minut na mecz), ograniczenie do 35 fp... jeśli nawet Foye dostanie plac gry, to pewnie max na kilka meczy.

Lorak, miałeś w zespole tylu dobrze wyłowionych FA, czemu ich co chwila wywalasz?

Więcej niż Lee? No do c***a Wacława, David Lee to przecież pick z top10 draftu, na dodatek niezbyt stary.

on w żadnym razie nie jest top 10. jego poprzedni sezon był wyraźnym odskokiem od normy. trudno wskazać co było tego przyczyną - CY, brak konkurencji w drużynie, ale nigdy już tak dużo FP nie będzie raczej wykręcał.

To czemu sam nie uderzałeś po Griffina? Czemu się wówczas nie zająknąłeś, że to tak niedobry deal dla Krzemyka?

Lorak, miałeś w zespole tylu dobrze wyłowionych FA, czemu ich co chwila wywalasz?

miło mi, że tak wielu z nich uważasz za dobrze wyłowionych, ale ja się z tym nie zgadzam.

co do Griffina, to przecież nie mówię, że to był zły tejd dla Krzemyka. po prostu byłem ciekaw czy nie dało się wyciągnąć czegoś więcej, bo Lee uważam za przecenianego - na pewno nie jest top 10 jak ty twierdzisz.

co do Griffina, to przecież nie mówię, że to był zły tejd dla Krzemyka. po prostu byłem ciekaw czy nie dało się wyciągnąć czegoś więcej, bo Lee uważam za przecenianego - na pewno nie jest top 10 jak ty twierdzisz.

Ja nie twierdzę, że jest top10. Sam odradzałem Chytremu wybór Lee w drafcie FB Fuck w 1 rundzie. Stwierdzam tylko, że w zeszłym sezonie był w top 10 średniej i bardzo wysoko w totalu. Deal z Krzemem robiliśmy po sezonie - i wtedy tamte okoliczności miały znaczenie (kto wiedział, że Lee trafi do GSW; aczkolwiek mógł trafić znacznie gorzej).

mi nie chodzilo o to ze Lee jest hujowy czy jak sie juz wczuje w gre to bedzie te top20 robil, mi bardzije chodzilo o to ze Krzemyk mial sklad na 17 miejsce a po wymianie z Lu a potem Bulkiem ma sklad na 13 do tego(co jak dla mnie nie ma znaczenia jakby grali ale) i Griffin i Millsap okazali sie lepsi od tego co pozyskal

jak masz sklad na 17 miejsce to albo robisz to tak ze atakujesz miejsce 1 albo spokojnie jeszcze rok czekasz

w kazdym razie to nie moja broszka, wniosek jest taki ze Knicks playaz od a do z sa fantasy wise overrated

od Lee przez Gallinariego na Fieldsie konczac

Foye nigdy nie bedzie startowal tak dlugo jak Bledsoe jest zdrowy . N I G D Y

zobaczymy jak to będzie. póki co wiadomo na pewno że:

- w preseason to Foye startował zamiast Barona, a w innych meczach grał więcej niż Bledsoe

- przed kontuzją w regular to też Foye był pierwszym guardem z ławki

- Foye jest większy, a clippers przecież już i tak mają niskiego SG w S5, więc nie bardzo mogą sobie pozwolić na jeszcze słabszą fizycznie jedynkę.

- jedynym problemem może być to, że Foye zamiast rozgrywać będzie wolał rzucać, co zdarzało mu się w przeszłości

mi nie chodzilo o to ze Lee jest hujowy czy jak sie juz wczuje w gre to bedzie te top20 robil, mi bardzije chodzilo o to ze Krzemyk mial sklad na 17 miejsce a po wymianie z Lu a potem Bulkiem ma sklad na 13 do tego(co jak dla mnie nie ma znaczenia jakby grali ale) i Griffin i Millsap okazali sie lepsi od tego co pozyskal

jak masz sklad na 17 miejsce to albo robisz to tak ze atakujesz miejsce 1 albo spokojnie jeszcze rok czekasz

Miałem skład na 19 miejsce, zrób w jeden sezon z tego top3, dobre :mrgreen: , jakim cudem się pytam :?: Chyba że chciałeś dać howarda za griffina i melo za millsapa, ale z jakiegoś powodu nie uzewnętrzniłeś tych pragnień.

Co do tego czy griffin i millsap byliby lepszym rozwiązaniem to poczekajmy do końca sezonu :wink:

no ja mialem nawet waivera zmarnowac na Jordana, zreszta siedzialem wtedy do 5 i ogladalem mecze/dogrywki i w sumie jak sie okazalo ze mam wyjebac waiver na rezerwowego PF a moge wziac za free Isha to mi to decyzje znacznie ulatwilo, szkoda ze Lowry wraca tak szybko, liczylem ze rozjebal sie na dluzej a raczej myslalem ze sie rozjebal rok temu i do tej pory sie nie poskladal

co do Foye'a to trzeba obejrzec jeden mecz jednego i jeden mecz drugiego by spostrzec roznice, Bledsoe to kaban na PG, ktory za kazdym razem jak kozluje to wyglada na to ze straci pilke w dziecinny sposob, ktory nic nie wymusza i penetruje jedynie kiedy musi a przy okazji sporo widzi , Foye to Foye - mial miliard okazji by udowdnic cos w Wolves czy Wiz i jakos nigdy musie nie udalo utrzymac s5 o fantasy nie wspominam bo nie ma o czym

Barbosa Foye Warrick BRush czy Kleiza to jak dla mnie all-NBA fantasy team ktory co roku ma napierdalac co roku ktos sie jara ze go ma i co roku huj z tego jest

ja tam troche bledsoe ogladalem w ncaa i sie troche zapomina ze na uczelnie przychodzil jako rozgrywajacy. zastal tam walla i grał jako dwojka, ma niezly rzut, ale to pg, jak wspominal bodajze maciek w HS to był pg. a co do foye to jednak jest typ flipa murrya czy jannero pargo, czyli fajny energizer z lawki. nikt przy zdrowych zmyslach mu nie powierzy prowadzenia jakiegos zespolu, nawet jesli ten zespol sie nazywa clippers. foye jak mial miliiard minut i backcourt na wlasnosc w wolves wycisnal bodajze 35 fp, czyli w zespole z ambicjami to jest zawodnik na granice utila/ fa.

Team GP Total FPPG ( +/- ) ( FPPG DNIA )

Lu 68 3023 44,46 ( -0,02 ) ( 44,35 )

Mar 67 2857,5 42,65 ( -0,33 ) ( 39,25 )

Roger 76 3231 42,51 ( -0,34 ) ( 41,00 )

ai3 69 2744,5 39,78 ( 0,37 ) ( 42,56 )

Marcinek 67 2639,5 39,40 ( 0,36 ) ( 42,50 )

Antek 70 2738,5 39,12 ( 0,35 ) ( 42,83 )

lorak 61 2199,5 36,06 ( -1,10 ) ( 26,00 )

Wilq 66 2293 34,74 ( 0,43 ) ( 39,00 )

chytruz 71 2440,5 34,37 ( 1,45 ) ( 42,27 )

Findek 71 2357,5 33,20 ( -0,46 ) ( 30,40 )

Robinson 66 2097,5 31,78 ( 0,63 ) ( 38,08 )

Mazik 52 1647 31,67 ( 0,11 ) ( 33,00 )

bulek 69 2160 31,30 ( 0,51 ) ( 35,19 )

Krzemyk 68 2097,5 30,85 ( -0,44 ) ( 28,55 )

GeDDo 66 2024 30,67 ( 0,43 ) ( 34,92 )

Radzio 61 1860,5 30,50 ( -0,94 ) ( 21,92 )

PeWee 62 1717,5 27,70 ( -1,34 ) ( 18,69 )

Popeye 55 1516 27,56 ( -0,29 ) ( 26,25 )

Dunk Fan 61 1639,5 26,88 ( 1,50 ) ( 36,81 )

drtoudi 66 1766,5 26,77 ( -0,73 ) ( 23,14 )

FBX#1

Dzień dobry :)

Do sprzedania mam następujących ziutków: Steve Nash, Aaron Brooks, Caron Butler, Ray Allen. W pakiecie, pojedynczo, jak sobie chcecie.

Żaden rarytas to nie jest, więc i ja zdzierać nie będę. Jedyny wyjątek dotyczy Brooks - za niego nie chcę emerytowanego osła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.