Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Miller nawet w Wolves miał daleko do 40 fp ;]

ponad 37 fp, to wcale nie jest tak daleko do tych 40. poza tym, wczesniej w memphis potrafilr obic ponad 40. wiec w przypadku kontuzji jakiegos podstawowego zawodnika, nie jest wykluczone, ze znowu nie bedzie krecil takich cyferek.

lo, byc moze zle zrozumialem. aczkolwiek gdzies tam znowu pojawily sie zarzuty, ze ktos tam wzmocnil Lu w poprzednim sezonie (sam tez cos tam nawiazales do oddania przez Lu Odena, po uprzedniej informacji jaka to ma mocna pozycje w ekipie). dlatego tez moglem to zle odebrac, albo tez czegos nie doczytalem w tych wszystkich nowych postach.

Miller nawet w Wolves miał daleko do 40 fp ;]

ponad 37 fp, to wcale nie jest tak daleko do tych 40.

Ale w Wolves mógł robić co chciał i rzucać tyle ile chciał, skoro dobił do 37 fp w takich okolicznościach (wiem, widziałem trochę Wolves choć w sumie nie wiem dlaczego), to w 40-50 w Heat powątpiewam choćby się Wade, Lebron i Bosh jednocześnie połamali. Poza tym Harrington ma tą przewagę, że nie jest na ten moment 30-35 spotkań do tyłu.

;]

Team GP Total FPPG

Lorak 1 53,5 53,5

Roger 3 144,5 48,2

Lu 4 188 47,0

Popeye 3 126,5 42,2

Antek 1 40 40,0

Chytry 5 180 36,0

Bulek 2 70,5 35,3

ai3 2 67 33,5

Wilq 3 99 33,0

Radzio 3 98,5 32,8

Krzemyk 3 97 32,3

drtoudi 3 93 31,0

Mazik 1 29 29,0

findek 2 57,5 28,8

DF 3 49,5 16,5

Robinson 0 0 0,0

Marcinek 0 0 0,0

Geddo 0 0 0,0

Mar 0 0 0,0

Pewee 0 0 0,0

Jasne, to tylko jeden mecz, ale mam nadzieje, ze to oczywiste dla wszystkich, ze Kidd [91], Andre Miller [49,5], Udrih [54], Gooden [41,5] i Turiaf [45] sa dostepni via trejd? ;-)

Aczkolwiek nie wszedzie bylo rozowo, np zdaje sie, ze sie mocno mylilem odnosnie Outlawa i Haywooda.

Dam im jeszcze szanse, ale coz, w razie czego latwo przyszlo, latwo wroci tam skad przyszlo ;-)

Wszyscy oprócz młodzieży z OKC zagrali u mnie poniżej oczekiwań (Westbrook 81, Ibaka 43):

- w Denver zrobili sobie z mormonów swoje dziwki, a Nene po 2 minutach (po których miał 4 ,2/2) zszedł z boiska i wszedł dopiero w drugiej kwarcie, w sumie zagrał 22 minuty.

- Reggie dostał mało minut, ale to się zmieni.

- Rambis to kretyn i przetrzymał Love'a na ławce, nawet kiedy w końcówce potrzebowali rzutu za trzy. No ale nim to się akurat nie martwę, 50 zrobi tak czy inaczej.

- Blair przesiedział kupę czasu bo Indiana to nie przeciwnik.

Wszyscy zaczęli rewelacyjnie a im dalej w mecz tym było gorzej dlatego nie siedzę więcej na LP i nie oglądam wszystkich meczów na raz bo się wkurwiam.

Tak czy inaczej jestem zadowolony, ponieważ: Blair ma s5, Ibaka nie ma s5 ale będzie grał o wiele więcej niż Krstic i to przeciwko second line-ups w 2 kwartach, Favors ma s5 póki co i myślę, że będą w niego inwestować bo do PO i tak nie wejdą, a Murphy ma ostatni sezon w kontrakcie ,a nawet bym się nie zdziwił jakby go pchnęli dalej przy deadline do contendera.

Btw. League Pass to jest tak doskonała sprawa, że zaczynam myśleć o jego wykupieniu. Niestety działa mi prawidłowo tylko z Chrome'a którego tylko w tym celu musiałem zainstalować.

Blair i Reggie Williams będą robili o wiele więcej niż swoje salary więc zapraszam do negocjacji.

Thompson cosik nie szaleje, no cóz, moze i faktycznie lepiej bylo zostac z chandlerem i monsterem amare.

Na trejding bloku u mnie Patterson, Crawford, Howard wszystkie picki, zastanowie sie tez nad Speightsem i Marcusem. Generalnie wciaz wierze, ze speights pokaze w koncu na co go stac...

I tak dobrze, ze z takim nierównym teamem calkiem nieźle stoje w totalu. Ale to dlatego, ze wypasione meczyki zagrali Ellis i Scola, choc w przypadku monty nie spodziewam sie, zeby to było jednorazowe :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.