Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo nad tym myślałem, ale jednoroczny eksperyment nie zaszkodzi. Najwyżej po roku by sie przywróciło do stanu poprzedniego, jeżeli by to wypaczyło wynik.

To na razie jest 7 przeciw i 6 za.

Masz Wilq moj głos, choc pewnie to nie przejdzie :)

Wow, to przesada, nie dla mnie ten glos, a na modyfikacje przepisow.

Rzeczywiscie na pierwszy rzut oka wygladam jak rzecznik tego pomyslu, ale prawda jest taka, ze to operacja plastyczna, a nie chirurgiczna ratujaca zycie, wiec mnie tam wisi mi czy to przejdzie czy nie. Praktycznie rzecz biorac kazdy by cos zyskal (w zeszlym roku bylo circa 450 "tradycyjnych" pobran i ot kazdy z nich mogloby dac 1 dodatkowy mecz) i kazdy bys cos stracil (bo kazdemu zdarzy sie, ze ktos inny zareaguje szybciej na waznego newsa), ale duzo bardziej mnie zaintrygowalo jak dziala liga i to sie okazalo cennym zrodlem informacji ;-)

Ktos na poczatku zapomnial dodac glosu ai3, ktory byl za.

Po moich obliczeniach jest przed moim glosem remis 7-7.

Jestem jak najbardziej za ta opcje, kompletnie argumenty Marcinka i Geddo do mnie nie przemawiaja. Opcja poszerza nam mozliwoscia w grze, sa sytuacja kiedy ludzie maja plage kontuzji i ta opcja pomoze w lepszych odrabianiem slotow. Generalnie uwazam, ze opcja jeszcze bardziej ozywi FA a oslabi opcje Waivera, ktora dla mnie i tak jest chybiona. W kazdej grze internetowej liczy sie zaangazowanie, czytanie o sporcie i troche szczescia. Ta opcja napewno nie zmieni obrazu gry na gorsza, a raczej zrobia ja bardziej ciekawa.

Takze jak dla mnie 8 (za) - 7 (przeciw)

Lorak, miło że publicznie zrobiłeś lodzika Mazikowi, ale wydaje się że uczyniłeś to na próżno. Nawet zakładając okoliczność, iż Mazik okaże się twoją jednostką dyspozycyjną:

12. Regulamin jest wiążący i każdy uczestnik ligi musi go przed rozpoczeciem gry zaakceptować. W razie nieścisłości lub przypadku, który nie jest określony w regulaminie, decydujacy głos w rozwiazaniu sprawy maja komisarze i prowadzący ligę.

Skoro Roger już się wyartykułował, kwestię zmian możemy uznać za zamkniętą, a nie robić burzę w szklance wody...

moim zdaniem biorac pod uwage fakt, iz w obecnej sytuacji nawet prowadzacy lige jest zwolennikiem jednej z opcji, nie powinnismy podchodzi do tego na zasadzie regulaminu. wszak, jego decyzja liczylaby sie podwojnie. no a tak byc nie powinno. osobiscie uwazam, iz przy glosowaniu w ktorym glosy rozklada sie 10 za i 10 przeciw, sprawa powinna zostac rozwiazana na zasadzie przewagi glosow. tak wiec, skoro nowa propozycja nie zdobyla wiekszosci glosow, nie powinna przejsc i tyle. moim zdaniem jest to najrozsadniejsze wyjscie z tej sytuacji, do ktorej nikt nie powinien miec pretensji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.