Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

a gdzie tu widzisz styl menadzerski przy codziennym zwalnianiu zawodnikow, braniu takich co beda grali danego dnia. natomiast w nastepnym dniu zwolnieniu, a za 2-3 dni znowu pozyskaniu takiego samego gracza? czy na tym ma polegac ta gra? jakbys jeszcze nie widzial, to to jest wlasnie ta wada o ktorej tak ciagle piszesz! oczywiscie jedni zwalniaja po pierwszym slabym meczu, inni po tygodniu, jeszcze inni po 2 sezonach. aczkolwiek chcac kogos pozyskac, musisz poczekac minimum te 24h, aby moc go wystawiac w rosterze. dzieki temu musisz sie zastanowic dwa/trzy razy, zanim dokonasz zmiany. no a chyba na tym ma polegac menadzerka ... na mysleniu! inna sprawa, ze idealnie funkcjonowalo to w poprzednich sezonach od poczatku istnienia fbx. no i zupelnie nie widze podowu aby cos co dobrze funkcjonowalo, zmieniac na sile tylko dlatego, ze yahoo dodalo nowa opcje.

a gdzie tu widzisz styl menadzerski przy codziennym zwalnianiu zawodnikow, braniu takich co beda grali danego dnia. natomiast w nastepnym dniu zwolnieniu, a za 2-3 dni znowu pozyskaniu takiego samego gracza?

Wspominalem, ze zdajecie sie zapominac o limicie gier? Streaming graczy nic nie da!

Ot daje wiekszy wybor kim rozegrac swoje 820 gier i co za roznica czy sie zatrudni do tego 18 czy 53 graczy?

czy na tym ma polegac ta gra? jakbys jeszcze nie widzial, to to jest wlasnie ta wada o ktorej tak ciagle piszesz! oczywiscie jedni zwalniaja po pierwszym slabym meczu, inni po tygodniu, jeszcze inni po 2 sezonach. aczkolwiek chcac kogos pozyskac, musisz poczekac minimum te 24h, aby moc go wystawiac w rosterze. dzieki temu musisz sie zastanowic dwa/trzy razy, zanim dokonasz zmiany. no a chyba na tym ma polegac menadzerka ... na mysleniu!

Dlaczego uwazasz, ze wystawianie gracza tuz po jego pobraniu nie wymaga myslenia?

Poza tym zdajesz sie mocno wyolbrzymiac problem, ilu danego dnia bedzie graczy na FAsach, ktorych bedzie kusilo by wystawic? Jeden? Dwoch? A bedzie kilkanascie zainteresowanych druzyn.

inna sprawa, ze idealnie funkcjonowalo to w poprzednich sezonach od poczatku istnienia fbx. no i zupelnie nie widze podowu aby cos co dobrze funkcjonowalo, zmieniac na sile tylko dlatego, ze yahoo dodalo nowa opcje.

Idealnie/dobrze funkcjonowalo bo nie bylo lepszej opcji ;-P

Mnie osobiscie to zawsze wydawalo sie sztuczne i drazniace.

niech kazdy napisze jeszcze raz kto jest za a kto przeciw , jako Komish do trudnych decyzji uznaje ze glosowanie trwa do 19 pazdziernika, glosy beda zliczane do 23:59 19 pazdzierza , (10 dni od dzis 7 dni przed sezonem)

jutro porozsylam do kazdego nieaktywnego GM'a PM aby zabral glos

gowno mnie obchodza argumenty stron jest demokracja i tyle

glosujemy za albo przeciw , system 01 zadnych pomiedzy obojetne mi

dziekuje za uwage

jak sie wstydzicie swoich wyborow mozecie mi wyslac PM

Dlaczego uwazasz, ze wystawianie gracza tuz po jego pobraniu nie wymaga myslenia?

Nie wymaga tak jak wcześniej zostało ci napisane.

Jeśli 15 minut przed meczem możesz zmodyfikować skład i wiesz kto zagra a kto nie bo czytałeś newsy to nie wymaga myślenia.

Jeśli musisz ta decyzje podjąć 24 godziny wcześniej - to wymaga myślenia.

Jeśli 15 minut przed meczem możesz zmodyfikować skład i wiesz kto zagra a kto nie bo czytałeś newsy to nie wymaga myślenia.
Tzn wierzysz we wszystko co czytasz i nie musisz podumac komu przypadnie wiekszosc minut?

Nie musisz sie zastanowic czy zagra dobrze? Przeciwnik nie ma zadnego znaczenia?

Nie musisz rozwazyc czy zawodnik, ktorego wywalasz nie przyda Ci sie bardziej?

Czy jak go wywalisz to nie zostanie pobrany? Bo ja tak wlasnie bym zrobil.

Przy czym uważam, że system głosowania 50+1% jest w tym przypadku beznadziejny. W takich sytuacjach na 20 osób przy 3,4 sprzeciwach wniosek powinien iść w pizdu.

Nie wiem jaki tu macie system podejmowania decyzji, ale moglbys wyjasnic dlaczego tak uwazasz?

jak sie wstydzicie swoich wyborow mozecie mi wyslac PM

O czym to swiadczy jak ktos sie wstydzi swojego glosu?! Ze nie ma pojecia co robi? Ze chce sie podpasowac pod wiekszosc? Ze nie ma argumentow uzasadniajacych? Jest jakies pozytywne wyjasnienie takiej sytuacji?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.