PeWee Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 zobaczymy w Wawrzkowiznie czy będziesz taki mądry jak mi to powiesz w twarz kolego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A już tak nie straszcie Shavlicka co to mu nie będziecie robić w tej Wawrzkowiźnie bo i tak się skończy na paradzie analnej, jak zwykle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 teraz mnie strasza ale ja dobrze wiem kto sie kogo boi w Wwrzkwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 qrwa. chyba już slotów nie odrobie Generalnie rzecz biorac jest latwiej jak probujesz... ;-) Zreszta nie o sloty bym sie martwil, a o ekstremalny dumping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 odkad mamy system draftowy to ja nie wiem czy jest sens poza walczacymi o mistrza by dbali o sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ha, Krzemo trzeba było sprzedawać Manu, kiedy robił 50 fp i nie był kontuzjowany, a nie teraz, kiedy zbliża się koniec RS, a sam Latynos robi po 30 kilka fp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 mi Krzemyk pisal ze dostanie za Manu mlodego goscia 25 lat co robi 45-50 a przynajmniej ma(mial) takie wymagania cud ze i tak sie nie polamal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 manu jest na blocku od początku sezonu, wiec skąd ten rwetes panienki ai3 i tak ci nic nie sprzedam za te śmieci które chcesz wszystkim wciskać 8) i strzel se jakiś bilobil bo sam dawałeś za manu boguta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 odkad mamy system draftowyA jak bylo wczesniej? I czy bylby ktos zainteresowany paczka np Rudy+Corey? Dawno nic nie klepnalem i mnie swiezbi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 wczesniej przed draft systemem to tu byla epoka kamiena lupanego - doslownie wczesniej a dzis to jak dwa rozne swiaty wczesniej wygrywaly sklady ktore nie trejdowaly, jedyny ruch byl na FA . srednia 39 zalatwiala sprawe , DRAFT DRAFT zalatwil sprawe na 3 lata potem przyszedl Steve Kerr i wor sie roziwazal , gosc mial wplyw na NBA jak i na nasza lige, nie bylo juz czegos takiego jak basketball trejd tylko albo tankujesz i zyskujesz za rok dwa piec albo zyskujesz dzis , wymiany 1 za 1 SG za C obaj w takim samym wieku obaj po 40fp sie juz nie zdarzaja a draft wygladal tak ze nikt nie mial pojecia i nie wyobrazal sobie ze mozna tankowac - cos jak robili Celtics w 2007 NBA otworzylo przed nami pewne rozwiazania a my je przejelismy albo inaczej - nie wyobrazalne bylo dla kogokolwiek sledzacego NBA by miec taktyke jak ''tankowanie'' czy '' wymiana spadajacego kontraktu '' do tego draft juz nie byl taki biedny jak kiedys NBA a i dziekie temu i nasza liga jest DEEEEEEEEEEEEEEP Gary freeakin Neal z Europy Zachodniej gra w rookies sophs jest fo real a gra 15 minet, podobnie jest z Maynorem i paroma innymi, wysyp real PGs , wysyp PF/C jak patrze wstecz to tu nie bylo sie czym jarac 5 lat temu , 6 os sklady, biedne srednie, biedne prospecty, Rip Hamilton 40 fo life = wykurwiacz - gdzie dzis mamy 40 fo sezon trzech na FA fantasy pickup Krzemyk spojrz jeszcze raz na props ktory Ci wyslalem , zastanow sie, wroc przepros a potem zdaj sobie sprawe ze i tak bym na to nie poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Gallo w Denver. Ciekawe jak sobie poradzi. Dla walczących mam Jaxa i Jeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no Lu miales nosa z tym Turiafem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A co Turiaf teraz wymyśli? Stracił kogoś kogo miał przed sobą w rotacji? No nie bardzo, a jeszcze mu Shelden doszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Stracił Mozgova, wielką nadzieję białych z Syberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Stracił Mozgova, wielką nadzieję białych z Syberi Widocznie czytałem newsa, w którym Mozgova nie uwzględniono w wymianie. No cóż, mogłem wrócić z urlopu 3 dni później i niechcący miałbym w Turiafie materiał na centra z s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 woulda coulda shoulda zacznij czytac ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Turiaf ssie big time. Nigdy nie gra starter minutes, w jednym meczu zrobi 60, w drugim odrobi to 5 minutami na parkiecie i wynikiem na poziomie 10fp. Prędzej uwierzę, że Shelden coś tam pogra porządnie niż Turiaf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jeden c*** czy Turiaf, czy Shelden. Każdy z nich się nadaje do NBDL. U mnie z kolei ruszyła Big Green Machine, stąd w ekipie Green i Greene !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Shedlen Williams toz to Joel Anthony rownie brzydki, rownie dobrze broni i zbiera i rownie dobrze wypuszcza pilke z rak w ataku, Mike Danton bedzie w nim zakochany , czuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Gledzenie, marudzenie... ale licza sie fakty: czy ktos pobiera Turiafa z waivera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi