Findek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Coś Ty się Lu, Malanowskiego naoglądał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Coś Ty się Lu, Malanowskiego naoglądał ? Kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Aaa... Borewicz. Dawno nie oglądałem, ale tylko on potrafił ruszać z piskiem opon na ośnieżonej polnej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 wilq na huj ci zaza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 wilq na huj ci zaza ?Hmmm, to byl az taki dziwny ruch w stwietle urazu Horforda? Ale skoro pytasz to odpowiem: 1) pierwszy raz gram w lidze bez limitu pobran i chcialbym wykorzystac ta martwa dla mnie druga polowe sezonu na nabycie/pozbycie sie kilku nawykow (zwlaszcza odnosnie takich tymczasowych ziutkow na 1-2 mecze), 2) mam ~30 gier w plecy i pomimo iz rozegranie ich nie jest mi do niczego potrzebne to dla zasady sprobuje to zrobic, 3) spora czesc mojego skladu i tak glownie tylko czeka... najlepiej na trejd, ale gdyby chetnych nie bylo to na FAsy, 4) w wersji skroconej mozna odpowiedziec tym samym pytaniem podstawiajac pod Zaze Forda ;-) Zwlaszcza, ze chyba wlasnie wylecial z rotacji, a mialem go tylko ze wzgledu na pozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 W sumie Wilq jest w beznadziejnej sytuacji, choc zamiana Forda na Zazę nie poprawia dosłownie nic. Dla tankującego teamu jeden cieć zamieniony na drugiego. Szczerze, nie zamieniłbym się teamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 W sumie Wilq jest w beznadziejnej sytuacji, choc zamiana Forda na Zazę nie poprawia dosłownie nic. Dla tankującego teamu jeden cieć zamieniony na drugiego. Szczerze, nie zamieniłbym się teamami.Ale Wilqu dobrze rzeźbi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 mi chozilo o to ze ja gochcialem na 2 mcze wciagnac a do czego ci ontak naprawde to mnie to nieobchozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 mi chozilo o to ze ja gochcialem na 2 mcze wciagnac a do czego ci ontak naprawde to mnie to nieobchoziI właśnie dlatego mi przykro, że ostatnio tak rzadko tutaj piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 W sumie Wilq jest w beznadziejnej sytuacji,Huh? Moglbys rozwinac? Szczerze, nie zamieniłbym się teamami.Ja tez nie. mi chozilo o to ze ja gochcialem na 2 mcze wciagnac a do czego ci ontak naprawde to mnie to nieobchoziTo trzeba bylo oszczedzic nam czasu i od razu walic z oferta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 kto ma z was insidera na rotostronkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 roger ma na rotendeutschejungs.de :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 jestes obrzydliwy Roger! mlodzi niewinni chlopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dziś zmiażdżyłem konkurencję :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Roger, jednej rzeczy nie rozumiem. Pierwsza wymiana z FA ktora dokonalem nie spowodowala przekroczenia SC. Z jakiego powodu ona tez zostala cofnieta? Roznica miedzy obydwoma wymianami wynosila 8 minut wiec nie mozna powiedziec, ze bylo one powiazane. Oczekuje natychmiastowego zwrotu Hayesa, postapiles pochopnie i nie zgodnie z regulami gry. pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 this is some real Malanowski shit zgadzam sie z Popem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 noi marcinkowi bedziesz musial zwrocic waiver z czego juz sie tak nie ciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Pierdolisz Shavlik jak zwykle i jak potłuczony: 8b. Jeśli w wyniku zatrudnienia nowego FA salary zespołu przekroczy limit, zmiana ta jest automatycznie cofana. 8c. Dodatkowo w przypadku złamania pkt. 7b tego regulaminu na drużynę zostanie nałożona kara zablokowania rynku FA na okres 1 miesiąca. Przy czym, przez pierwsze 2 dni drużyna liczyć będzie 12 zawodników. Po tym okresie komisarz ligi dołączy do składu zawodnika wcześniej zwolnionego. Mi tam na rękę by było gdyby marcinek stracił Hayesa, ale regulamin w przypadku przekroczenia SC jest dość precyzyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wielki mi to problem, nie jestem alfą i omegą i nie mogę wszystkiego wiedzieć i dokładnie kontrolować, dlatego dobrze, że większość potrafi zadbać o swój interes. fucktycznie wyszło tak, że obie zmiany na fa nie są ze sobą pozwiązane, bo 8 minut to dużo czasu. Wymiana Q-Richa na Hayesa nie spowodowała przekroczenia salary. dopiero późniejsza wymiana Duhona na Fishera, to spowodowała. Trochę zamieszania, Hayes powinien wrócić do popa, marcinek powinien dostać spowrotem waivera, jak będzie taki miły, to powie mi, który waiver miał przed zabraniem Hayesa z fa, plus dostanie spowrotem gracza, którego wtedy wyrzucił (Doolinga). Może być? Sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi