lorak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 uwaga! uwaga! super duo Jamison-Camby jest dostępne i być może jeszcze dziś zmieni klub ;] tak więc jeśli ktoś chętny na nich, to nie ociągać się z ofertami! a Findek to chyba już na dobre zasłużył sobie na miano mistrza trejdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Faktycznie troche szybko zgodziłem sie na tego frye'a, ale akurat wczoraj wychodziłem i nawet nie zdazyłem przeanalizowac sprawy. Decyzja podjeta na szybkiego nigdy nie jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gdzie Ty to sprawdzasz ?! :shock:W gamelogach. No ale kto pierwszy ten lepszy.Jesli tak to bardzo dziwne podejscie do trejdow. Przeciez wartosc Mariona wlasnie eksplodowala, a Frye wylecial ze starterowej rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gdzie Ty to sprawdzasz ?! :shock:W gamelogach. No ale kto pierwszy ten lepszy.Jesli tak to bardzo dziwne podejscie do trejdow. Przeciez wartosc Mariona wlasnie eksplodowala, a Frye wylecial ze starterowej rotacji. Z punktu widzenia Bulka to faktycznie się troszkę pospieszył, na wymianie ze mna nie stracił ale rozkminialismy to dwa dni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Było, mineło, Marion tez dupy nie urywa a jego dotychczasowe wyniki mnie średnio interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ale placzecie...mieliscie tkie same wiadomosci co ja,tyle samo czasu co ja a jescze slyszalem ze taki trejd to lipa , Marion do tego momentu byl bezwartosciowy, jak po powrocie Dirka bedzie robil 40 to bede to uwazal za mega sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dziś jestem zmuszony ponownie zaatakować Jodie Meeksem. Mam nadzieję, że urucha więcej niż ostatnie 0fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 wymiana Prince do mnie Terry do Rogera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Potwierdzam. Jet to jednak w obecnej chwili dużo pewniejsza opcja od Taya, więc apgrejduje mnie to w walce o podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hmmm, Marion i Terry sprzedani, a Caron na wylocie... to naprawde wypadaloby by dolaczyl do nich Kidd ;-) Komu 45-48 fppg, komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 k****, myślałem że przystiluje McGuire'a ale ten oszołom, który zamiast "na dwór" mówi "na pole", przyczaił się już sporo wcześniej. Słaby rok na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 I tak nie będzie z niego żadnego pożytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 I tak nie będzie z niego żadnego pożytkuŁoles ma skręconą kostkę, może coś nastuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 i tak Gerald bedzie startowal tyle ze Henderson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 i tak Gerald bedzie startowal tyle ze Henderson ... co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Widac u Was ewidentną nudę spowodowana wydłuzajacym sie oczekiwaniem na pierwsze mecze nba, bo zajmujecie sie taki pierdołami. Obstawiajmy: Henderson- 8.5 fp McGuire- 18 fp (zrobi jest bo bedzie mial sproo zbiorek, ale i skutecznosc 0/7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 bede bardzo zawiedziony jak jutro sie obudze o 6:53 wstane wlacze kompa i zobacze ze nie pierdolnalem 300 na 6 kaBooM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Danilllo out na 2-3 x 7 dni co przeklada sie na 7-11 meczy Roger just give up i nie pogarszaj tego jak to zrobiles z Gayem, widze ze brak moich rad Ci nie sluzy, przyjdz do mnie dam ci troche mlodych ty mi dasz tych dobrych starych ja wygram sezon ty naprawisz co zjebales a we wrzesniu kupie Ci browary na draft i bedziemy kwita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jamison + Camby do mnie. Carter + Mayo do loraka. Ben Wallace na FA. Moj frontcourt: Antwan Jamison, Zach Randolph, Dirk Nowitzki, LaMarcus Aldridge, Marcus Camby, Paul Millsap, Marcin Gortat. Jak cos to moge oddac ktoregos z nich za wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dobrych młodych? Ty tam w składzie oprócz pierwszej czwórki z góry nie masz nic dobrego :] Dziś gdyby nie Martin powiedziałbym, że było zajebiście. Chwalmy dzień w którym nie sprzedałem Hedo za bezcen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi