Gierap Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Czas rozpocząć nowy wątek, bo i trailery numerku 11 od 2K Sports już są z hasłem "Bądź jak Jordan". Jak wiadomo, obecna NBA nie ma idoli godnych miejsca na okładce stąd pojawi się na niej Jordan, co już samo w sobie oznacza niezłą ekscytację, skoro udzielił aprobaty do wykorzystania swojego wizerunku. Z najnowszych wieści wyczytałem, że: "Ponadto niegdyś "latający" otrzyma swój własny tryb w grze NBA 2K11. W owym trybie przyjdzie nam rozegrać 10 legendarnych spotkań, dzięki którym Jordan stał się gwiazdorem koszykówki i zapisał się w jej kartach po wsze czasy. Odnajdziemy tu między innymi rekord 69 punktów w marcu 1990 przeciwko Cavaliers, a nawet i zmagania z chorobą 5 mecz finałów w 1997 z Jazz." Zapowiada się grubo, bo kto nie chciałby zagrać tych spotkań ku chwale MJ, lub upokorzyć go jak kto woli, zmiany w gameplay'u zapewne znając 2k na plus, do tego Wielka 3 w Miami i parę wzmocnionych ekip, must have game dla każdego kto ma PS3 czy Xsa, blaszaki sorry, ale to jednak nie te emocje :mrgreen: Parę trailerów: http://www.youtube.com/watch?v=l9xId7VJ ... r_embedded http://www.youtube.com/watch?v=2Cg4YOpv ... r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A co mają tutaj emocje do gry na blaszaku czy PS3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 gierap, ten link ktory zapodales z highlightami mj'a jest... z nba 2k10 co do reszty zgadzam sie, ze to swietna sprawa i tytul zapowiada sie nie zle. jak znam zycie duzo w gameplayu nie zmienia (i dobrze!) a mozliwosc pogrania oryginalnymi skladami z tamtych lat zapowiada sie fajnie. mam nadzieje, ze zadbaja przy tym o wszystkie szczegoly (wyglad hali, koszy, strojow czy butow) fajnie gralo sie unc'82 w CH zatem pozostaje jedynie miec nadzieje, ze tu tesz bedzie troche roznych ekip z ostatnich lat z pacers'98, knicks'94 czy pistons'89 na czele. milo byloby tez zagrac przeciwko bulls lakersami z 91 czy 98 roku. to byl ruch, na ktory faani tej gry, szczegolnie ps3 i xboxa czekali od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 kilka info na temat jordan challange http://zawszepopierwsze.bloog.pl/id,623 ... index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Jestem ciekaw czy znajdzie się jakiś łaskawy wydawca w Polsce czy też będziemy musieli poczekać trochę dłużej aż sobie któryś o 2k przypomni :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 yeah! bedzie mozna grac w quick game zespolami z jordan challenge oto dostepne teamy i sklady 1985-86 Chicago Bulls 20 Gene Banks Ron Brewer Tony Brown 40 Dave Corzine 44 Quintin Dailey 8 George Gervin 21 Sidney Green Rod Higgins 10-32 Mike Holton 23 Michael Jordan 24 Kyle Macy Billy McKinney 34 Charles Oakley 33 Jawann Oldham 15 John Paxson Mike Smrek 0 Orlando Woolridge 1985-86 Boston Celtics 44 Danny Ainge 33 Larry Bird 34 Rick Carlisle 3 Dennis Johnson 50 Greg Kite 32 Kevin McHale 00 Robert Parish 12 Jerry Sichting 45 David Thirdkill 11 Sam Vincent 5 Bill Walton 8 Scott Wedman 35 Sly Williams 1989-90 Chicago Bulls 24 Bill Cartwright 40 Dave Corzine 22 Charles Davis 54 Horace Grant 15 Jack Haley 14 Craig Hodges 22 Anthony Jones 23 Michael Jordan 45 Ed Nealy 4 John Paxson 32 Will Perdue 33 Scottie Pippen 12 Dominic Pressley 6 Brad Sellers 11 Sam Vincent 34 David Wood 1989-90 Atlanta Hawks 10 John Battle 35 Antoine Carr 33 Duane Ferrell 32 Jon Koncak 53 Cliff Levingston 34 John Long 2 Moses Malone 22 Roy Marble 1 Wes Matthews 25 Doc Rivers 31 Kenny Smith 11 Sedric Toney 8 Alexander Volkov 4 Spud Webb 21 Dominique Wilkins 35 Mike Williams 42 Kevin Willis 14 Haywoode Workman 1989-90 Cleveland Cavaliers 20 Winston Bennett 52 Chucky Brown 33 Derrick Chievous 43 Brad Daugherty 24 Chris Dudley 3 Craig Ehlo 4 Ron Harper 5 Steve Kerr 31 Randolph Keys 44 Paul Mokeski 23 John Morton 22 Larry Nance 25 Mark Price 30 Tree Rollins 54 Gary Voce 18 Hot Rod Williams 2 Reggie Williams 1989-90 Detroit Pistons 23 Mark Aguirre 20 William Bedford 4 Joe Dumars 53 James Edwards 33 Dave Greenwood 35 Scott Hastings 12 Gerald Henderson 15 Vinnie Johnson 3 Stan Kimbrough 40 Bill Laimbeer 35 Ralph Lewis 10 Dennis Rodman 22 John Salley 11 Isiah Thomas 1990-91 Chicago Bulls 10 B.J. Armstrong 24 Bill Cartwright 54 Horace Grant 14 Craig Hodges 2 Dennis Hopson 23 Michael Jordan 34 Stacey King 53 Cliff Levingston 5 John Paxson 32 Will Perdue 33 Scottie Pippen 42 Scott Williams 1990-91 Los Angeles Lakers 35 Tony Brown 41 Elden Campbell 12 Vlade Divac 10 Larry Drew 45 A.C. Green 32 Magic Johnson 14 Sam Perkins 4 Byron Scott 34 Tony Smith 20 Terry Teagle 30 Irving Thomas 43 Mychal Thompson 42 James Worthy 1991-92 Chicago Bulls 10 B.J. Armstrong 24 Bill Cartwright 54 Horace Grant 20 Bob Hansen 14 Craig Hodges 2 Dennis Hopson 23 Michael Jordan 21 Stacey King 53 Cliff Levingston 25 Chuck Nevitt 5 John Paxson 32 Will Perdue 33 Scottie Pippen Mark Randall 2 Rory Sparrow 42 Scott Williams 1991-92 Portland Trailblazers 31 Alaa Abdelnaby 9 Danny Ainge 2 Mark Bryant 42 Wayne Cooper 22 Clyde Drexler 00 Kevin Duckworth 25 Jerome Kersey 14 Robert Pack 30 Terry Porter 3 Clifford Robinson 12 Lamont Strothers 8 Ennis Whatley 52 Buck Williams 21 Danny Young 1994-95 Chicago Bulls 10 B.J. Armstrong 44 Corie Blount 30 Jud Buechler 3 Jo Jo English 35 Greg Foster 9 Ron Harper 45 Michael Jordan 25 Steve Kerr 42 Larry Krystkowiak 7 Toni Kukoc 13 Luc Longley 20 Pete Myers 32 Will Perdue 33 Scottie Pippen 8 Dickey Simpkins 34 Bill Wennington 1994-95 New York Knicks 50 Greg Anthony 4 Anthony Bonner 7 Doug Christie 44 Hubert Davis 33 Patrick Ewing 35 Ron Grandison 11 Derek Harper 40 Greg Kite 14 Anthony Mason 34 Charles Oakley 25 Doc Rivers 54 Charles Smith 3 John Starks 21 Charlie Ward 32 Herb Williams 2 Monty Williams 1995-96 Chicago Bulls 0 Randy Brown 30 Jud Buechler 35 Jason Caffey 53 James Edwards 54 Jack Haley 9 Ron Harper 23 Michael Jordan 25 Steve Kerr 7 Toni Kukoc 13 Luc Longley 33 Scottie Pippen 91 Dennis Rodman 22 John Salley 8 Dickey Simpkins 34 Bill Wennington 1995-96 Seattle Supersonics 2 Vincent Askew 34 Frank Brickowski 1 Sherell Ford 33 Hersey Hawkins 50 Ervin Johnson 40 Shawn Kemp 10 Nate McMillan 20 Gary Payton 14 Sam Perkins 55 Steve Scheffler 11 Detlef Schrempf 3 Eric Snow 25 David Wingate 1996-97 Chicago Bulls 1 Randy Brown 30 Jud Buechler 35 Jason Caffey 18 Bison Dele 9 Ron Harper 23 Michael Jordan 25 Steve Kerr 7 Toni Kukoc 13 Luc Longley 00 Robert Parish 33 Scottie Pippen 91 Dennis Rodman 8 Dickey Simpkins 6 Matt Steigenga 34 Bill Wennington 1996-97 Utah Jazz 40 Shandon Anderson 55 Antoine Carr 10 Howard Eisley 44 Greg Foster 14 Jeff Hornacek 43 Stephen Howard 31 Adam Keefe 32 Karl Malone 34 Chris Morris 30 Ruben Nembhard 00 Greg Ostertag 3 Bryon Russell 12 John Stockton 22 Brooks Thompson 15 Jamie Watson 1997-98 Chicago Bulls 22 Keith Booth 0 Randy Brown 30 Jud Buechler 24 Scott Burrell 35 Jason Caffey 9 Ron Harper 23 Michael Jordan 25 Steve Kerr 53 Joe Kleine 7 Toni Kukoc 5 Rusty LaRue 13 Luc Longley 33 Scottie Pippen 91 Dennis Rodman 8 Dickey Simpkins David Vaughn 34 Bill Wennington 1997-98 Utah Jazz 40 Shandon Anderson 55 Antoine Carr 45 William Cunningham 10 Howard Eisley 44 Greg Foster 14 Jeff Hornacek 25 Troy Hudson 31 Adam Keefe 32 Karl Malone 34 Chris Morris 00 Greg Ostertag 3 Bryon Russell 12 John Stockton 11 Jacque Vaughn jezeli kogos mi tu brakuje to bankowo magic'95, pacers'95, pacers'98, lakers'98 fajnie byloby tez skonfrontowac tych bulls z rockets 93-95 i pozostaje miec nadzieje, ze za rok pojda za ciosem i dodadza do gry wieecej zespolow niekoniecznie tych zwiazanych z jordanem badz majacych z nim na pienku. jezu bede mogl poszarpac dennisem rodmanem i lakers 91. so sweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Miód na moje serce, faktycznie paru teamów brakuje, ale Hawks ze Spud'em i Wilkinsem to pięknie o Bulls nawet nie wspominam :wink: zagrać Paytonem i Kempem kolejny wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 mega propsy dla 2k za wprowadzenie tych legendarnych teamów dejmn szkoda ,że tylko quick game :<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 kolejny news kawalek rona artesta bedzie w grze. dla mnie boomba:D pisalem, ze bedzie mozna poszarpac wszystkimi zespolami z jordan challenge? nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Świetnie - jakiś czas temu pisałem, że właśnie historycznych teamów mi brakuje, w sumie bardziej myślałem o opcji "powtórki finałów", ale zgarnęli licencje na MJ i w trochę innej formie, ale wprowadzą to Pierwsze o czym pomyślałem to, że brakuje Magic'95, ale cóż może za rok Z drugiej strony tryb fajny, ale chciałbym, aby przede wszystkim poprawili grę po sieci i usprawnili My Player, który choć fajny to miał masę bugów, które nie były poprawiane w patchach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 mnie obchodzi tylko to czy 2k poprawi to co az razi w 10-ce czyli: - czy wkoncu zawodnicy druzyny ktorą gra czlowiek beda poruszali sie tak jak ci komputera tzn: automatyczne zaslony, picki, poruszanie sie po obwodzie, bo w poprzedniej wersji to wszyscy stoja jak slup soli a zeby ruszyli to rzeba wklepac jakas taktyke, a na dluzsza mete to troche meczace. - czy bedzie sie dalo zdobywac punkty z kontr, nawet jak juz gracze mojej druzyny wybiegaja do kontry to szybciutko schodza do rogu a tylko raz na 20 kontratakow ktos wleci pod kosz. - czy bedzie sie dalo podac przez cale boisko chociaż raz na mecz tak by pilka nie ladowala na trybunach. - czy bedzie sie dalo jakos plynniej poruszac zawodnikami. - czy bedzie sie dalo "zrobic" spacing, bo w ataku mam wrazenie ze zawsze jestem w klebku i komu nie podam to zawsze jest kryty. - czy bedzie sie dalo tak by rzucic chociaz raz na mecz jakis rzut przez rece bo nawet z czystej pozycji gdy rzucam to komp nawet wyciagajac reke powoduje ze jest pudlo (oczywiscie nie zawsze, ale czesto) - czy zagrywki robione w mecz nie beda sie urywac w polowie bez przyczyny. -czy bedzie sie dalo jakos szybko powracac do obrony bo komp wyprowadza takie kontry ze czasem pomiedzy zawodnikiem atakujacym a "broniacym" jest pol boiska roznicy. ta gra jest albo tak zbugowana albo ja nie potrafie w to grac. ale zobaczymy juz w pazdzierniku... a no i post up ja gdy wchodze pod kosz boozerem to nigdy doslownie NIGDY nie bylem podwojony, a grajac 1on1 z jakims hawesem gnoi mnie w obronie i w ataku, szczegolnie w ataku gdzie obracajac sie pod kosz przewaznie wymusza faul nawet gdy pusszczam klawiature, zas w takiej samej sytuacji pod koszem kompa zadko jest faul, a inside outside jeszcze. obrona przeciwnika zweza sie przewaznie jak wchodze derrickiem pod kosz wtedy jest miejsce na obwodzie, ale co z tego jak przewaznie komp przechwyci podanie, najgorsze jest to ze teoretycznie nie ma prawa tego zrobic bo jest za daleko, a gdy juz to podanie przejdzie to i tak doskoczy do mojego shootera i dupa wolowa. ta gra to naprawde geniusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 kolejny news kawalek rona artesta bedzie w grze. dla mnie boomba:D pisalem, ze bedzie mozna poszarpac wszystkimi zespolami z jordan challenge? nice Jeżeli Champions to bdb, kawałek jest mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 @mycek - zmieniałeś slidersy? Bo większość twoich uwag to są źle ustawione/niezmienione slidersy. Co prawda z CPU grałem bardzo mało (tylko my player i multi po sieci lub na jednej konsoli), ale w większości nie wygląda mi to na błędy gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 tak gram na innych slidersach, podobno dobrych, ale najbardziej wku*wia mnie to ze moi zawodnicy stoja jak slup soli, zadnych zaslon pickow, nic :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mnie najbardziej wkurzają te kontry, przewaga 2 na 1 schodzi na mnie obrońca a drugi stoi jak dupa na obwodzie zamiast wbiec pod kosz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biela Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam Orientuje się ktoś kiedy wyjdzię 2k11 na xboxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie wiem czy zostało to zauważone, pokazało się Demo 2k11... i w stylu 2k jest ono "biedne", bardzo okrojone, nie da się wybrać stron (gramy jedną kwartę Boston@L.A), żadnych zmian, czy nawet zagrywek nie da się przeprowadzić. Pierwsze wrażenia, mocno średnie, na szczęście w zeszłym roku było podobnie z demem, a później produkt finalny był niebo lepszy. Co się rzuca w oczy to, to co się dzieje w obronie, w końcu normalne przechwyty, widać pewną aktywność graczy. Już niedługo premiera full wersji, pozostaje tylko czekać i zacierać ręce na Jordan Mode :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 nie wiem czemu piszesz, ze wrazenie mocno srednie w stos. do dema owszem okrojone ale tak jest co roku, owszem niedopracowane bo to wersja beta ale tak jes co roku jezeli mozemy cos ocenic na podstawie dema to... grywalnosc. fizyke gry,poruszanie sie graczy, to jak pilka wpada itd. pod tym wzgledem jest wielki postep i spokojnie mozemy powiedziec, ze to najlepszy basket jaki wyjdzie. gracze swienie biegaja, gdy wciskasz przyszpieszenie nikt nei biegnie jak strus pedziwiatr, rozpedzaja sie powoli, inaczej sie tez zatrzymuja z przyspieszenia. sa problemy z opanowaniem pilki po dlugich podaniach gdy te sa niedokladne. do tej pory szla strzala do przodu i albo gosc lapal albo pilka ladowala w aucie. jest wiecej rozstrzygniec po bloku, czy wybiciu pilki. sa bloki w trybuny ale sa tez gwozdzie jak gasolem blokujesz takiego rondu rzucajacego layup. w ogole w kwestii blokowania jest postep. dodano opcje kontestowania rzutu, jak wysoki jest za daleko od rzucajacego i wcisniejsz blok to nie skacze juz 5m od rzucajacego tylko biegnie w jego kierunku z uniesiona reka do gory. spora radosc daje kierowanie graczem. zwody, cholernie plynne i swietnie wpisujace sie w granie. zwody podaniem, lepsze odzwierciedlenie ruchow danego gracze. po samym 4 minutowym demie juz mozna sporo dobrych rzeczy napisac. ja osobiscie moge sie przyczepic do koszulek czy butow, ze nie ma paru rzeczy ale 99,5% graczy na to uwagi nei zwroci wiec relax generalnie swietna gra. beda jakies wady, ktore wyjda w praniu, moze 2k ponownie da ciala z plikami ale generalnie najlesszy baske wszechczasow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 wyszedl rating graczy jaki jest w NBA 2k11 http://thereal2kinsider.blogspot.com/20 ... dated.html ogólnie jak zwykle dali dupy ale to cale 2k sports:/ kilka przykladów Noah mial w nba 2k10 74 a teraz 73 no ku..a jakies zarty Wall ten sam rating co Westbrook? Kleiza tylko 55?? haha dobre sobie Josh Smith i Al Horford tez spadek?? jakies jaja reszta mi sie zbytnio niechce przytaczac ale duzo jest niedociagniec z tym rating zreszta jak zawsze w 2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Noah niższy rating niż Ben Wallace czy Emeka Okafor ... ciekawe, ciekawe Ale ratingi zawsze da się poprawić, najważniejszy będzie gameplay i tak :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi