Skocz do zawartości

LAKERS -świętujemy sukces i planujemy sezon 2010/2011

sadek69

Rekomendowane odpowiedzi

10 baniek niecałe. To mniej niż zarabia Sasha i Walton.

A co do T-Maca i Bella to też płacowo są wyc***ani w Heat.

Tam już też nie ma kasy (po Millerze) na coś więcej niż minimum. Aa jeśli już to niewiele więcej. A Lakers mają to 1.8 jeszcze.

Caracter poza tym, że 2 razy łatwej piłki nie złapał to gra bardzo dobrze , ale do G.Davisa bym go nie porównywał bo jest jakieś 20 pounds lżejszy i troche go przepychają. Ebanks chyba dostał jakis cynk, że ma pokazac jak rzuca bo na razie nie penetruje tylko rzuca przez rece za trzy i z poldystansu, poki co z nienajgorszym rezultatem. DJ Strawberry od nas ma dobra strzelbe moze go podpisze kupczak. Ebanks wlasnie zakonczyl dunkiem 2+1 bedzie dobrze z naszymi rookaz ;)

Lakers free agent point guard Derek Fisher has a meeting scheduled with Miami Heat president Pat Riley on Saturday, according to a source close to the situation.

Fisher

Fisher's preference remains to re-sign with the Lakers, but he feels the need to explore his options and listen to Riley's pitch after the Heat landed free agents LeBron James and Chris Bosh. Miami also re-signed Dwyane Wade and were rumored to be closing in on Mike Miller.

According to a source, negotiations between Fisher and the Lakers have remained positive and the team has put an offer on the table that was stronger than what's been previously reported (one year, $2.5 million). Fisher returned from a trip to China on Wednesday, but he's had several conversations with both Lakers general manager Mitch Kupchak and Riley.

More on the Lakers

For more news and notes on the Lakers, check out the Land O' Lakers blog from the Kamenetzky brothers. Blog

The Chicago Bulls and New Jersey Nets have also expressed an interest in the five-time NBA champion.

Earlier in the week, Lakers star Kobe Bryant expressed support for Fisher, who entered the NBA with him back in 1996.

"We need to have him back, it's as simple as that," Bryant told ESPNLosAngeles.com's Dave McMenamin at his Kobe Bryant Skills Academy on the UC Santa Barbara campus. "It's not a question of if he will be back; it's a matter of when.

"I don't care what [the cost] is. ... They need to work that out and get him back because his significance to our ballclub and to me cannot be understated."

Last week, a source close to the negotiations told ESPN The Magazine's Ric Bucher the Lakers are confident the point guard will return to the Lakers next season.

If Fisher signs elsewhere, Steve Blake, whom the team recently signed to a four-year, $16 million contract, would replace him in the starting lineup.

Czy to sa zarty? A ile Heat mu zaoferuja? pfff, jakas bzdura w ogole. zastanawiam sie na ile jest to sprawka agenta a na ile samego Fisha...widac jednak, ze fish chce aby la zaczeli sie bac i wreszcie wylozyli wieksza kase na stol na niego...

ahh te okienko wolnych agentow dziala mi na nerwy...rok temu cyrk z odomem i ariza (choc wczesniej uprzedzali ze bedzie gladko), teraz fish...

Co do SL to pogratulowac chlopakom swietnej postawy w koncowce :] 14 - 0 run dla Pistons? no no brawo brawo, Caracter jakies faule odpieprzal z dupy, w sumie 9 na koncie...niezle. prawie TD zaliczyl chlopak...

mogl byc dobry game a tak plejerzy z rosteru stracili na wartosci dajac sie tak ograc...

choc oczywiscie ebanks i caracter na +. dj mnie zaskoczyl ale w koncowce bezmyslnoscia wszystko zepsul.

czekam na porzadny wystep greena, choc pewnie takiego nie bedzie.

Patrzac na statystyki i na skrot to z naszymi rookie nie jest zle. szkoda glupiej porazki ale to sl

ebanks jak najbardziej na plus. ale czy naprawde dobrze rzuca czy mial dzien ze mu wpada zobaczymy po jeszcze dwoch meczach

caracter tez przyzwoicie tylko te faule. nadal biore powella ponad nim i raczej szybko to sie nie zmieni

green jak bedzie dalej gral takie male minuty to chyba nie zalapie sie do skladu.

do tego miami gada z fishem? :lol:

napewno to tylko gierka ze strony agenta zeby wyciagnac lepsza kase od lakers

W Miami podobno nie będzie maksów, kasy im zostanie sporo czyli mogą takiego Fisha zgarnąć... Buss musi trochę sypnąć groszem, bo bez Dereka bezie lipa. Jeśli Miami jakoś sensownie się obuduje, to musimy mieć kompletny skład żeby zrobić 3-peat, a nie jakieś dziury łatane przewagami na innych pozycjach...

Zostanie im na Mike Millera i Haslema, którzy są priorytetem dla Miami. Nic więcej, reszta zawodników to minimalne umowy + rookie. Fish zostaje u nas :)

My już mamy prawie kompletny skład, nie musimy się bawić w jakieś zbrojenia. Podobnie Boston. Ciągle jesteśmy dwa kroki przed Miami. O Miami musi się teraz martwić Magic i oni muszą zrobić jakieś poważne ruchy by wrócić na 3 pozycję w wyścigu o tytuł 11'.

My spokojnie podpiszemy Fisha i potem rozejrzymy się po rynku za swingmanem i kimś pod kosz.

Ekbans prezentuje się bardzo, bardzo dobrze :)

Gościu spierdalaj, po prostu udzielaj się tam gdzie masz wiedzę, czyli w NCAA. Co zrobiłeś po game 7 ? Nie daj Bóg jeszcze Lakers obronią tytuł, to się powiesisz jeszcze.

Tak to ty możesz sobie mówić do taty.

Irytuje mnie poprostu ciągłe szukanie plusów i wpajanie sobie do łba, że będzie jest świetnie, nie ma sie co bać Heat, a tak naprawde wiekszosc fanów Lakers już zbroje obsrała.

Ty to napisałeś, nie ja.

Bije z Ciebie ostry hejteryzm Lakersów.

My już mamy swój bardzo silny skład z liderami i mocną obudową. Brakuje dwóch dalekich elementów tej układanki, gości którzy przez 10-15 minut dadzą odpocząć Kobe/Ron Ronowi i Bynumowi/Pau. My mamy zgraną ekipę, od 3 lat walczącą o mistrza, doświadczoną, ze świetną chemią. Wychodzącą już nie raz z wielkich tarapatów, pokazującą to legendarne serce mistrza.

A Miami? BIG 3 i fajna opcja na zespół mistrzowski. Oni nie grali ze sobą jeszcze jednego spotkania?

Należy się ich bać bo mogą się szybko stać zespołem mistrzowskim, ale równie dobrze może to trochę potrwać. Ciężko będzie tak szybko zniwelować te plusy i Lakersów i Celtów jak doświadczenie, serce mistrza, wolę walki, zwycięstwa, zgranie...

oni dopiero dołączają do grona poważnych contenderów.

I o to mi chodziło i tak to też widzą fani Lakers czy Bostonu czy też Orlando, Spurs z którymi rozmawiałem o sytuacji Miami. My po prostu musimy kontynuować swoje dzieło, robić swoją robotę na wielkich i mocnych fundamentach, oni budują wszystko od nowa z potężnym potencjałem.

Tak dla ścisłości, to "fani" Miami już przyznali tytuł za 2011 rok, nie Lakers.

A co do tego, że nikt nas nie powstrzyma, fajnie, że tak uważasz :) Ja też bardzo w to wierze. Wierzę w ta ekipę, że przy odrobinie szczęścia uda nam się osiągnąć nasz cel.

Łatwo nie będzie, ale czy w tym sezonie było łatwo? W poprzednim? Nie sądzę.

Pozdrawiam.

e:

Irytuje mnie poprostu ciągłe szukanie plusów i wpajanie sobie do łba, że będzie jest świetnie, nie ma sie co bać Heat, a tak naprawde wiekszosc fanów Lakers już zbroje obsrała.

A mnie irytuje zapatrzenie w fajny zespół gwiazd z wielkim potencjałem i lekceważenie siły albo więcej zamazywanie siły obecnych mistrzów, którzy będą jeszcze silniejsi niż przed rokiem. Podobna sytuacja w przypadku Bostonu choć tam wiek działa na ich niekorzyść. Tym bardziej, że wielcy Heat to wciąż wielka niewiadoma. NIkt się nie obsrał jak to ująłeś, nikt nie pisze że nie ma się co bać. Będę pisał za siebie, więc po prostu znam wartość tej ekipy, znam jej plusy i minusy wiem jakie poczyniono wzmocnienia ile ten sezon znaczył i jak te wakacje wpłyną na zespół. O Heat nie wiem nic. Tylko BIG3 i jak pisałem piękna melodia przyszłości. Bać się ich? NIe, czuć respekt tak. Na pewno będą wielkim i silnym przeciwnikiem, ale to my rozdajemy karty.

Gościu spierdalaj, po prostu udzielaj się tam gdzie masz wiedzę, czyli w NCAA. Co zrobiłeś po game 7 ? Nie daj Bóg jeszcze Lakers obronią tytuł, to się powiesisz jeszcze.

Tak to on może mowić do każdego hejtera który udziela sie tylko po to by pohejtować. Jak masz dalej nic nie wnosić do tematu i hejtować to wypierdalaj to nie jest twoj topic.

Nikogo sie Lakers nie sraja w tej lidze a już na pewno Lebrona, który nie potrafi zdominować czterech serii w playoffach, może dojrzał, jeżeli tak to bedzie finał Lakers - Heat i po nim bedziemy mogli wszystkich rozliczać, mam przeczucie jednak , że Heat odpadną jeszcze po drodze na Wschodzie :twisted:

Tak to on może mowić do każdego hejtera który udziela sie tylko po to by pohejtować. Jak masz dalej nic nie wnosić do tematu i hejtować to wypierdalaj to nie jest twoj topic.

Nikogo sie Lakers nie sraja w tej lidze a już na pewno Lebrona, który nie potrafi zdominować czterech serii w playoffach, może dojrzał, jeżeli tak to bedzie finał Lakers - Heat i po nim bedziemy mogli wszystkich rozliczać, mam przeczucie jednak , że Heat odpadną jeszcze po drodze na Wschodzie :twisted:

Nastepny nadpobudliwy gostek. Nie umiecie się normalnie wyrażać? Temat jest dla każdego...chyba że zalozycie sobie passworda :lol: . Wielu z was wchodzi do innych tematow o innych drużynach, gdzie zaczyna wypisywać różne rzeczy o Lakers, jaka to oni maja przewage i nie mówie im żeby wypierdalali choć nie raz nie podoba mi sie to co piszą.

Ja też mam przeczucie, że Lakers odpadną jeszcze po drodze na Zachodzie. :twisted:

Ja też mam przeczucie, że Lakers odpadną jeszcze po drodze na Zachodzie. :twisted:

Pewnie takie samo przeczucie miałeś rok temu. Wyszło jak wyszło, Lakers mają b2b mistrza, a Ty znowu prorokujesz.

Dajcie sobie już spokój z takimi rozkminami, bo rozpierdalacie temat tylko jakimś gównem.

Pozdro dla normalnych.

To już tego nie przeczułeś?

To do pizdy jesteś w sumie z tymi swoimi przewidywaniami ;]

Derek Fisher flew to Miami on Friday night on a private plane for a meeting with Pat Riley on Saturday, but was greeted by LeBron James at the airport.

James gave Fisher a recruiting pitch as to why he should join the Heat, according to sources with knowledge of the situation.

Negotiations between the Lakers and Fisher remain positive, according to sources close to the discussions.

Zobaczymy.

Z tym Turkoglu coś może być na rzeczy.

Dziś w jakimś radiu słyszałem o możliwym s'n't z udziałem podpisanego Farmara i Browna specjalnie na potrzeby tej wymiany.

Może być plota. Po co w sumie Raptors Farmar ?

Nie zmienia to jednak faktu, że są ponoć bardzo Brownem zainteresowani.

Nie wierze w Hedo w Lakers, acz jego bytnosc tu pokrywalalby sie z planem 2014 jaki najwyrazniej powstal w zaciszu gabinetow. Na dzis wszystkie kontrakty koncza sie w 2014 najdalej - z KB wlacznie. Hedo pasowalby takze jako energizer lawki - taki nowszy, zdrowszy Walton. Poki Luke bylk zdrowy, jego gra jakkolwiek slaba w obronie i nierowna w ataku, dawala dobrego kopa rezerwowym. Walton dobrze operowal pilka i prowadzil atak. Przy nim akcje szly plynnie. Od jakiegos czasu LW lamie sie co chwile. Brakuje kogos, kto dalby kopa lawkowiczom. Hedo ma podobne predyspozycje. Farmar moze byc tansza opcja rezerwowa dla Toronto niz Jack. A ze na PG zawsze sa chetni, to moze puszcza Jacka dalej za cos sensownego.

Fakt faktem, że Turkoglu to byłoby naprawdę bardzo mocne wzmocnienie z ławki.

W dodatku za odpady, bo i Farmar odchodzi, a i Brown wiele poza energią nie daje, a i tak miał odejść.

Co Lakers zależy tak naprawdę ? W sumie dostaliby Hedo za free. Kontrakty i tak schodzą w 2014 roku (dziwny zbieg okoliczności, że LBJ i Boshowi też się wtedy kończą. Nie mniej dziwny niż nowe BIG 3 w Miami ;)).

Ławka Hedo, Fisher/Blake,Odom byłaby chyba najkonkretniejszą w lidze.

Do tego jeszcze jakichś wet. pod kosz, swingman, dwójka naprawdę zdolnych rookiech, którzy mogą okazać się niezłymi stealami i Sasha w CY.

Co Lakers zależy tak naprawdę ? W sumie dostaliby Hedo za free. Kontrakty i tak schodzą w 2014 roku (dziwny zbieg okoliczności, że LBJ i Boshowi też się wtedy kończą.

Jest tylko jedno "ale" - ktos musi placic rachunek za taki trade. Payroll Lakers po czyms takim bylby kosmosem - jakies 130mln z hakiem (moze nawet niemalym hakiem).

Aaa, no i LBJ i Boshowi nie koncza sie kontrakty w 2014. Oni maja ponoc opcje na ten rok, czyli moga wtedy odejsc. A umowy maja do 2016 formalnie.