Skocz do zawartości

LAKERS -świętujemy sukces i planujemy sezon 2010/2011

sadek69

Rekomendowane odpowiedzi

Też mam niestety przeczucie, że Bosh jest za miękki na centra. Ale Riley tez to wie i dlatego gadają z Haywoodem. :]

Choć nie zapominaj, że Bynum zawsze ma problemy ze zdrowiem w Playoffs. ;) Szkoda mi chłopaka bo jest byc może największym talentem w lidze jesli chodzi o centrów, ale z tymi kontuzjami nie zajedzie daleko.

@Maciek

Pittman raczej będzie grał tylko jakieś małe minuty, szczególnie w playoffs.

Zobacz co mają Heat i co jeszcze muszą podpisać. Mają: Bosha, Beasiego, Varnado, Pittmana. Przydałoby sie jeszcze podpisać Haslema i Haywooda. Taki składzik podkoszowych by mnie urządzał. Niestety nie wiadomo ile będą chcieli Udo i Brendan.

I tak go Cuban nie puści, chociażby po to, żeby konkurencji nei wzmacniać.

Heat z Boshem pod koszem nie są dla Lakers zagrożeniem.

Gorzej będzie jak już tu wspomniano - ze zdrowymi Celtics i Magic z prawdziwą czwórką. Zwłaszcza z tymi drugimi.

Kwame nie wrócił do LA po transferze z Memphis.

k**** wiedzialem ze Rambis pierdoli i probuje mnie wprowadzic w blad :D

tez narazie nie obawiam sie heat. w ich pierwszym wspolnym sezonie sporo nie zdzialaja ale w kazdym kolejnym kogos za mle beda dorzucac i beda coraz grozniejsi. moze b-easy jako trzecia opcja da rade i w koncu cos pokaze? do tego felton i brakuje tylko centra. gortat mi by pasowal do takiej piatki ale nie maja kogo za niego oddac. chyba ze baesleya i sprobuja sciagnac millera. moga jeszcz oczywiscie podpisac nowy kontrakt z JO. narazie nie ma czego sie obawiac. w jedno lato nie zmontuja mocnej lawki na po

Stary oni mają 5 graczy w rosterze i Ty już piszesz, że nie ma się czego obawiać. :roll:

W jeden rok nie da się zbudować drużyny mistrzowskiej z niczego. Chyba, że jest się Patem Rileyem :]]

Choć osobiście mnie usatysfakcjonuje WCF w przyszłym roku, a mistrzostwo za dwa. Mimo wszystko Lakers w przyszłym roku nie popuszczą tak czy siak.

No mają 5 graczy w rosterze i mijesca w salary na jedną gwiazdę lub grupkę niezłych rolesów.

Albo pozyskają 2-3 dobrych rolesów, albo Lebrona i wtedy będzie ich szóstka i koniec kasy.

Nie wiem poza tym czy Wade-James-Bosh + paru wypełniaczy dziur to coś czym można zagrozić Magic czy Celtics, o Lakers nie wspominając.

Chyba, że mówimy o mega regularze i zajeżdżaniu gwiazd. Poczekamy, zobaczymy.

Jeśli Lebron trafi do Knicks jak się mówi to Lakers maja 3-peat na 99 %. Nie wiem jaki zbieg okoliczności mógłby to Wam odebrać. Chyba tylko seria kontuzji. Ale to odpukać oczywiście.

Jeśli jeszcze sprowadzicie Bella/T-Maca + weterana pod kosz to już wogóle nie ma o czym gadać ...

Szkoda. Liczyłem na Bulls w tym roku. Że chociaz trochę namieszają ...

Bella juz mozemy sobie raczej odpuscic w chwili przyjscia bosha do miami. nie wiem jak wygladaja sprawy z tracym. zobaczymy tez co pokaze green w sl

i obowiazkowo podkoszowiec za reszte mle czy minimum dla mnie to obojetne byle bylo jakies solidne zabezpiecznie na wypadek niedyspozycji bynuma

Choć osobiście mnie usatysfakcjonuje WCF w przyszłym roku

na wcf to raczej szans nie macie:)

sam sie zastanawiam co zbuduja w miami w 1 wakacje. faktycznie, ze w bostonie zgromadzono mase talentu i latwiej bylo zdobyc 3 gwiazdy. u sa gwiazdy juz zakontrakowane i to duzo trudniej obudowac, bo zaraz przyjdzie jeden nowy gosc wezmie resze puli z salary i pozosanie mle + lle i minima dla veteranow pod warunkiem, ze heat buduja zespol w oparciu o graczy z poza ekipy sprzed roku, choc rozumiem ze kilka kwiakow jak o'neal, haslem, beasley czy wrigh beda chcieli zostawic.

ale o tym w innym temacie nie o lakers:)

Matek, tylko czy Bella w Heat podpiszą w pierwszej kolejności ? Oni aktualnie mają ilu ? 5 grajków ? Bell to raczej dalsza sprawa i chyba wcale nie jest powiedziane, że dadzą mu dużo więcej niż mogą Lakers.

A siły tych zespołów nie ma zbytnio co porównywać. Pomijając fakt, ze jeden to dominująca siła w lidze od kilku lat, a drugi to ekipa montowana na szybko w jedno lato.

Wytłumacz tutaj albo w innym temacie czym się różnią te sytuacje. Będę wdzięczny.

Oczywiście chodziło mi o ECF ;)

A co do Bella to on sam rozważa Orlando, Dallas i Miami. Ale to było przed decyzją Bosha :] Myślę, że jednak pójdzie do Miami za minimum.

Sorry matek, coś mi się ubzdurało, masz rację co do kwame. Co nie zmienia faktu że nie chciałbym go z powrotem.

Big ben jeśli nie zawiesi butów na kołku byłby idealnym wzmocnieniem, alternatywą dla odoma.

Bell zdaje się odpływać w kierunku florydy, ale szczerze mówiąc coraz bardziej uśmiecha mi się opcja z t-maciem na 15 min. Koleś jest scorerem, taki poor man kobe, może go odciążyć na ten czas, może zagrać na sg, sf, w triangle offense nawet na pg by uszedł pewnie, choć tam po podpisaniu fisha będzie dostatek. Wogóle to fajna opcja by była, bryant mógłby w rs grać po 30 min/game dzięki niemu, o ile kolana tracyego to wytrzymają.

Problem jest ciągle pod koszem, ale w końcu kogoś pewnie za minimum wyciągniemy. A z t-maciem nasza ławka wyglądałaby naprawdę masakrująco, jak s5 niektórych zespołów. fish, sasha, t-mac, odom, big ben/howard + rookies i walton.

Big ben odpada moim zdaniem nie ma szans zeby on wybral lakers

bellowi mowimy papa

za to tracy ciagle realny i moim zdaniem po niego trzeba uderzac

fish tez zostaje. zobaczymy co z brownem. jak on zostanie to nie bedzie t-maca

brakuje ciagle podkoszowca. widac ze kwame moze dostac wiecej niz 1,5 mln wiec jego mozna sobie juz darowac. a szkoda. pozostanie nam jakis weteran lub przedluzenie kontraktu z dj/powellem. ale to nie jest to. nam potrzeba goscia na 15 lub wiecej minut dobrej gry co noc. az prosi sie o brada millera. mitch daj mu reszte tego mle. nawet kosztem t-maca i browna (mozna wtedy wziac greena i jakis inne minimum. temat critta chyba juz calkowicie upadl?) ale ktos taki pod kosz jest potrzebny

jak nie w tym roku to w nastepnym po spadnieciu shashy trzeba bedzie obowiazkowo dac mle na wysokiego. dostepny bedzie chandler, przybilla ale pewnie dostana wiecej. ciekawe ile zechce kenyon i dalambert. bedzie tani wilcox ale to chyba za slaba opcja i lepszy bedzie kwame :D

Niech i tak będzie, co nie zmienia faktu, że szanse na Bella są małe.

Słyszeliście o tych plotach jakoby mogło dojść do wymiany Lakers-Raptors ?

Że niby Vujacić + Walton za Turkoglu.

Osobiście w to nie wierzę, ale plota świeża z dziś.

Nie da się zaprzeczyć, że Turek jest lepszy od tej dwójki. Tylko co z jego mentalnością ?

I kontrakt też ma nieciekawy. Chyba, że by go tak wziąść + podpisać Browna i załatiwić jakieś s'n't z inną ekipą za coś ciekawego z udziałem tej dwójki. I jakby nie patrzeć Lakers zaoszczędziliby prawie milion dzięki temu w tym sezonie.

To Bell wam powiedział papa.

jeden c*** haterze :)

Że niby Vujacić + Walton za Turkoglu.

nie wierze ze lakers na to pojda. nie ma sie co spieszyc, moze uda sie za nich cos lepszego pozyskac. lub za sasha plus s'n't browna. ale jak narazie vujacic zostaje i nikt nie chce go oddawac. chetni na spadajacy kontrakt moga byc w trakcie sezonu. pytanie tylko czy lakers zechca oddac spadajacy kontrakt. morrisona nigdzie nie dali a mogli cos dobrego zlapac za niego i browna